TÅRTAN !

200 gr Rumsvarmt Smör

3 dl Strösocker

Vispas poröst.

Tillsätt 4 ägg ett i sänder.

Blanda

3 dl Vetemjöl

3 msk Ströbröd

1 tsk Bakpulver

2 tsk Vaniljsocker

Blanda i smeten Rör så lite som möjligt.

Smält 100 gr vit choklad och blanda i.

Grädda i 175´ i ungefär 35 minuter.


Glasyr:

1 dl Kallt kaffe

50 gram Smör

1 dl Ljust muscovado socker

1/2 dl Grädde

Kokas ihop i ca 10 minuter

Bryt i 100 gram Mörk Choklad - jag tog 70%-ig Choklad

"slås" på kakan när de svalnat lite.

MUMS ! men rätt "stark" glasyr.


Kommentarer
Postat av: Erika

Sååååååååååå underbart god!!!!!!!

2010-02-15 @ 23:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0