Ett års kollen...

Mammas lill♥ Bvc Besök o träff me farbror doktorn.
2 sprutor - Första gick bra Kajsa mest förvånad, Hon såg den andra o ville inte riktigt men gick me på ett stick till Meen då kom tårarna ! Den sved o hon skrek - stackars liten, men det gick fort över då vi kika på en kossa som hängde i taket :)
Men ja tro Zack tyckte att de va lite läskigt då det blev skrik på den andra. Han ska iväg på måndag o få en spruta han med. Han såg ju att en gick bra o en mindre bra så de e ju klart han bara minns den onda :( Få se om de bli en kamp på måndag eller om de går för sig. Kanske ska ladda me en muta...

Vikten var 9720 gr och längden 77 cm. vuxit 3 cm på ett par tre månader så de e ju inte konstigt ja tycker hon bli lång o växer ur sina byxor!

Allt såg (o hörde) bra ut, hjärta lungor och skelar inte me ögonen.


I morgon kommer pappan hem igen ♥ Kommer o hämtar oss så vänder vi tillbaka uppåt igen, nä inte så märkvärdigt långt men till Härnösand :-) Tänk om vi skulle kunna hinna me technichus :-O de skulle Zack gilla!



Bilen då - ja de e Bränslepumpen som e trasig - micke bytte den men då va det tydligen nå plastgrejjer som (om ja förstod det rätt) hjälper till att pumpa (?) oxå trasiga o de hade han inte med sig. Så de bli till att beställa o jag får vänta ytterligare på att kunna ut o köra igen. En vecka nu ! Man känner sig rätt fast o låst !
Kan ju inte ens köra Zack till dagis - TACK Jessica för att du ställer upp o skjutsar !!

O Jessica hade inredningsparty i kväll :( hade gärna gått men vem kommer ut o e barnvakt för att ja ska få gå på ett home party ? Ne, den barnvakten väntar nog tills de e mer viktigt att komma.


Nu ska ja ta o krypa ned i sängen mitt emellan mina två fina barn ♥ Zack sover på Marcus plats o Kajsan i sin spjälsäng på andra sidan - De e kärlek de när MrM e borta ♥

Godnatt ♥


Kommentarer
Postat av: Oveirmelin

Wonderful and informative web site. I used information from this site its great.

2011-02-15 @ 17:18:40
URL: http://oveirmelin.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0