Driven !

Jajjemen ett arbetspass i driven mellan 16.45 o 20.00 är avklarat ! :) De va inte så farligt, men de e inte kul att måsta kolla alla bilar, känns som man inte litar på kunderna tyvärr. Många fråga om vi haft mycket stölder o om de va därför vi gör sånna koller när de åker in o ut.
In stannar vi bilen, säger Hej fråga om de ha nå att visa i bilen innan de åker in och upplyser de om att vi öppnar dörrarna o tittar in i bilen/släpet på vägen ut. De e ju bra så de inte kommer som en chock när vi sen ber de öppna vid kassan. :) Men de känns ändå lite obehagligt me dessa koller. Många åker in me såå mycket skit i bilarna !! Man få se mycket ;) och Höra mycket !
En kvinna, lätt stressad o förvirrad, kör in. Kliver genast ut o visar bagageutrymme - TACK :) snällt :)
är nästan darrig på rösten och obalanserad i sina klackeskor - ska bara köpa pellets. JA visst varsågod och välkommen. Hon kör runt packar sin pellets kommer till kassan. Öppnar igen o säger att de ska va 6... Ja får det till 5 o hämtar en till åt henne. Sen kommer det - Jag har haft en skit dag idag ! (då har det även kommit en till gående kund till kassan) Allt känns jobbigt idag. Killen som kom som andre kund hjälper henne in med en stor saltsäck. Kör försiktigt nu så du inte krockar då få du saltsäcken i nacken! Hon Tackar som varmast för vår hjälp, o berättar att de va de enda hon tänkte på på vägen hit - köra försiktigt köra försiktigt för de har varit en riktig  skitdag idag o ja måste lära mig allt om huset osv. för min man dog här i sommras o de e så jobbigt, ja ha inga muskler kvar ja bara tynar bort.. Men stackars kvinna ! Hon gråter nästan. Ska till o betala o säger nu ska ja åka på bolaget o köpa lite vin ! Hoppas vinet smaka o att hon inte alltid tar till det bara för att de bli jobbigt. Sånna kunder ha ja liite svårt att släppa på en gång, de lixom finns kvar i huve ett tag.

Och till saken hör att ja i går kväll när Jag o MrM lagt oss säger ja åt honom att ja verkligen borde lära mig mer om huset ! proppar som går o kanske ha bättre koll på elbolag, tv, telefon FÖRSÄKRINGAR osv... Ja e ju faktiskt hemma själv ibland.
Och då kommer den här kvinnan o säger att hon förlorat sin man ! :-o Hon måste sätta sig in i saker o ting oavsett om hon vill eller inte ! Jag kommer göra det för att jag VILL nu.
Näe nu släpper vi henne ! Nya kunder i morgon mellan 10.30 o 16.30 men då i infon. Ta elaka returer ;) Fast de känns bättre =)

Köpte även en "ny" bilstol till kajsankaramellen idag. En som vi ska sätta i mor o fars bil. De ska hämta kajsa k på dagis på måndag =) Zack få följa me Axel hem tills ja slutar, eller om mor o far hämtar upp honom där då de plockat upp kajsa.
Den va jättefin o känns som ett mycket bra köp ! =)
Sen såg ja en annons på blocket på en leksak vi tänkt köpa i julklapp men de ha slutat tillverka de. Nypris säkert mellan 5-600! Vet ni va ja få betala? 75:- !! TOKBRA !! ska hämta den här i helgen. en hög spiralgrej me musik o ljud som man rullar bollar i. Till Kajsa.
Men Zack gick ju inte lottlös idag han heller ! Marcus kom hem med en ny spelkontroll åt honom, en sladdlös! Lär bli lycklig då han få den! Söndag tro ja han få den... eller till veckan kanske. Nästa gång han ska spela.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0