Dagens Dag :)

I morse hade vi fortfarande ingen plan för dagen, mer än att vi borde städa Zacks rum o klippa håret på honom.

Men Moster Annika hörde av sig o behövde glasögonsmakråd =) Så de blev Birsta och några andra ärenden Nämligen lämna tillbaka en lampskärm på Ikea som va tänkt till Kajsas rum, men sist vi va där på Ikea så lyckades vi hitta en snygg spot till vardagsrummet istället. Ja istället för att sätta spoten i Kajsas rum i vardagsrummet så köpte ja en ny spot till vardagsrummet o vann med det både tid o pengar :) Så de va ju bra att få det gjort. Nu ska bara den nya spoten upp...

Sen blev de Birsta City - LINDEX ta 3 betala för 2 på alla barnkläder ! Tjoho ! Kajsan fick sig 3 par nya byxor och en snygg jacka =) Zack en lika snygg jacka och imponerande bra skalbyxor. Så nu åker polarn o pyrets tokdyra utebrallor tillbaka, känns faktiskt bra!
Utebrallorna o Jackorna har 10000 i vattenpelare så ja testa sticka in armen i byxan o duschade av de över badkaret. Jag blev inte blöt om armen !! Vattnet bara rann av byxan :) NU LÄÄNGTAR VI ÄNNU MER TILL VÅREN ! Lera o vattenlekar ute =) Barnen har BRA kläder för det ! Så VÄLKOMMEN FRAM SOL =D

När vi kom hem droppa det rejält från taket. 9 grader varmt (om inte mer) Kajsa o jag stanna ute en liten stund, UTAN jackor ! Inte de minsta kallt bara helt underbart ! Hoppas på en lika fin dag i morgon =)

Här är jackorna =)

Lindex Shop Online - Jacka Lindex Shop Online - Jacka
Lindex Shop Online - Överdragsbyxa Zacks utebrallor.
Och här är Kajsas byxor.
Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Joggingbyxa Lindex Shop Online - Joggingbyxa Älskar dessa ! Såå fina och helt underbart mjuka. Stora är de oxå så hon kan ha de länge =)

Alla bilder är tagna från Lindex Shop online.

Imorgon bli de träning för mamman ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0