Meen bussen gick inte som jag tittat! Ej t...

Meen bussen gick inte som jag tittat! Ej tjugo i ej tio över men nu sjutton över ska det komma en, hoppas! Det är inte direkt sommar ute :\ kallt!


Biljett köpt nu ska jag bara hitta =) och ...

foto2480 (MMS)

Biljett köpt nu ska jag bara hitta =) och hoppas jag hinner ett byte på 4 FYRA minuter. Annars går nästa halvtimme senare. Löser sig =) nu hitta!


Fan det gick åt skogen för mig på trissen ...

Fan det gick åt skogen för mig på trissen :( bli ett par till från gekås i morgon.


Det är bara att önska mig lycka till ;) så...

foto2479 (MMS)

Det är bara att önska mig lycka till ;) så jag kan finansiera min shopping ;) eller få en till resa kanske =D


Syskonmatchning på hög nivå från villerval...

foto2476 (MMS)

Syskonmatchning på hög nivå från villervalla outleten =) På den gröna klänninens bakfickor är det vita stjärnor precis som på byxorna till Zack. Ett par i manchester ett par i bomull som är tänkt till våren. Rätt nyligt inkommen på hotellrummet. Såå skönt att ta av skorna =) Mötte jessica mitt på dagen, åt en mycket bra lunch. Sen gick jag vidare själv. Strosa runt o kika på typ allt kändes det som. Hitta en supermysig butik med bara hjärtan! Lovely, vad kär man blev där inne =) Nu ska jag ta mig en middag. Tro jag tar med tidningen sen kan jag sitta en stund. Gick o köpte enny baddräkt till mig oxå, fall jag skulle få för mig att gå till relax avdelningen. Men kl är sedan 19 och jag tro det blir slapp i sängen efter middagen. I morgon tåg och buss till Gekås =D och det bästa marcus kommer dit och går med mig =D fast det kommer bli dyrare ;) Ja han bli ju köpgalen ;) haha! Näe men det gäller att passa på att handla då man ändå är där =) BRA man jag har! <3 Nu middag! Kraam!


Var det vi som gifta oss i lördags? =D sit...

foto2473 (MMS)

Var det vi som gifta oss i lördags? =D sitter i en svit i centrala göteborg. Varmt tacksam över att ha helena som vän som ställer upp och är barnvakt. 3 egna plus våra 2 samt gravid med 3 månader kvar. Shit vilken underbar människa hon är. Så tacksam att få ha henne som vän. Inte det minsta orolig, vet hon fixar det galant ;) MrM har gett sig iväg på jobb jag softar på balkongen med en kaffe tidning o nektarin =) kan ju ha det sämre! Senare idag bli det stan o möta en barndomsvän =) Puss! Hörs sen från nästa hotell ;) Japp för ikväll bli det ett vanligt rum på scandic, så jag känner mig hemma, haha!


Efter en hektisk vecka o en kanondag! GRA...

foto2469 (MMS)

Efter en hektisk vecka o en kanondag! GRATTIS Annie o Andreas nu heter ni båda Bryngelsson =D synd vi förlorar Wiklund i släkten men va tusan klart man ska ta mannens namn, har ju jag oxå gjort ;) Puss på er! De hänger kärlek i luften =)


Min älskade syster o jag. Tänk vilken ära,...

foto2457 (MMS)

Min älskade syster o jag. Tänk vilken ära, att ha en sån fin syster, vara moster till hennes barn, toastmadame på hennes bröllop. Tur hon hitta den bästa Andreas man kan ha så jag fått ha äran till två av dessa delar. Älskar dej så mycket syster <3 bara så du vet...


Spännande läsning i nästa nummer av måbra ...

foto2446 (MMS)

Spännande läsning i nästa nummer av måbra =D haha hur lyckas man med det?


TANDEN HAR LOSSNAT !! ...

foto2433 (MMS)

TANDEN HAR LOSSNAT !! Idag på fritids :) vid lunch vred Zack till den o vips ta den ute. Kompis Nora som satt breve tappa oxå en ! Haha precis på lunchen hon med, undra vad det var för mat där idag? Nu sova!! Kraam <3


Vilken dag =D Zack har haft en bra första ...

Vilken dag =D Zack har haft en bra första dag. Kajsa har lekt o 3 nya barn har börjat på dagis. Stört regnat har det gjort o mörkt blir det typ 21 nu. Fy det är höst ! Eller fy sommaren är över, hösten gillar jag, så mycket snyggt i butikerna ;) synd jag är så jäkla varm av mig, tycker ju om alla koftor, långarmat o liknande meen jag svettas ju ihjäl! Var o köpte ny bh idag =) What 70 runt! Har jag aldrig haft! 75, ja typ jämnt men nu i de jag har haft är det 80 så det var ju lixom time att köpa ny, nya skulle det va men ska ringa i morgon o se om den ivory kommit in. Nu, godnatt mina fina älsklingar! <3


Åh våra fina barn! Dags för dagis och skol...

foto2424 (MMS)

Åh våra fina barn! Dags för dagis och skola =D Zack studsa fram med en ryggsäck större än ryggen, kajsa ville ha lila byxor o vilken lycka när mamman drar fram ett par nya lila velourisar o en ny kitty tröja =) Mamman super trött! Stod uppe till 2 tiden o plocka i det som ska säljas på bytesmarknaden på Vivansborg 3 september. Men nu i med en shake, sen iväg på ett vattenpass! Ej motiverad men va tusan. Ska testa om jag kan ha storleken mindre i wetwest bältet idag ;) Kraam!


Försöker gå in bröllops skorna... Ont! Jag...

foto2421 (MMS)

Försöker gå in bröllops skorna... Ont! Jag är inte van klack :\ Det blir extra par med!


Ost !! Ost för typ 400 kronor! Men de...

foto2420 (MMS)

Ost !! Ost för typ 400 kronor! Men det ska bli en god mysig kväll med ostbricka. Såå Mumsigt ;) Jag gotta mig lite nu när jag är under 90 strecket =D men ost är ju ändå ok... Fast inte vinglaset jag tänkte ta till... Träning i morgon! Jippi !!


Ännu en seg morgon. Kajsa smyger omkring t...

Ännu en seg morgon. Kajsa smyger omkring tyst, ovanligt tyst i huset. Och rätt va det är halkar man till i en blöt fläck! Dregel! Här är värre än när tänderna kommer upp. Hon samlar i nummer o låter det rinna ut, inte med vilje, hon har ju svårt att svälja säkert. Stackars liten alldeles vit på tungan, sår och oborstade vänder :\ fy ont med höstblåsor! Ätit dåligt i 2 dagar måste vända nu! Nä upp o iväg så Zack hinner leka nå idag =D han längtar juh! Skönt. Kraam <3


Finfint kvällsfika med Zack =) han har fix...

foto2414 (MMS)

Finfint kvällsfika med Zack =) han har fixat o ordnat åt oss, medans jag la liten trött kajsa. Trist jag inte fikar med honom, han fick båda chokladrutorna ;)


Så hemma igen! Tungt men attans så skönt e...

Så hemma igen! Tungt men attans så skönt efter. Eller, svettig o jäklig ;) tarigen mig på altanen med dagens tidning innan jag gå in i duschen. Fy jag är alldeles blöt på ryggen, men det har inte börjat regna än. Varningar för mängder av vatten är utfärdat! Så nu tidningen. =)


Promenad med lilla sjuka k. Lätt feber och...

foto2408 (MMS)

Promenad med lilla sjuka k. Lätt feber och en höstblåsa på tungan. Men skönt med luft. Mamman kämpar mot nytt delmål. ;) frågan e lång eller kort promis ? Hmm... Lång tro ja =)


Nöjd o glad över 'ny' tunika jag ärvt av e...

foto2404 (MMS)

Nöjd o glad över 'ny' tunika jag ärvt av en vän =) Ett jobbigt pass med massa komplimanger är avklarat =D eftersvettningar ala delux! Härligt pass ! Onsdag kör jag nästa o då den omtalade john som håller i det :\ skit hård sägs det, bli lite nervis... Hörs!


Hemma i sängen med en vätskefylld kropp. V...

foto2403 (MMS)

Hemma i sängen med en vätskefylld kropp. Vinbål, minntu, vitt vin, rött vin, öl, kaffedodley, cider Ja en jävla blandning som ni ser... Hur mår Jennie i morgon? Bra tro jag =) man ska leva på hoppet ;) jag är ju inte full eller så nu så de ska säkert gå bra. Men jäklar vad uppsvälld jag är! Samt missa denna veckas viktnedgång oxå :\ men vad gör man inte för syster ;) hennes hippa juh! Men stolt över mig när maten skulle beställas. Kyckling ris utan ris =) grönsaker istället. Najs! Nähepp nu ska mamman sova! Hoppas syster haft en bra dag ! Hon blev iaf väldigt lurad och överraskad! =D Tro hon tyckte det var bra =) ÄLSKAR DEJ SYSTER <3


De första äpplena skördade =) nu ska det b...

foto2401 (MMS)

De första äpplena skördade =) nu ska det bli paj ! Fylla frysen tills gästerna kommer ;)


Titta =D marcus har varit ute i landet o f...

foto2392 (MMS)

Titta =D marcus har varit ute i landet o fyndat =)


Yeeh barnen lämnade! Vi orkade upp och kom...

Yeeh barnen lämnade! Vi orkade upp och kom iväg =D nu träning för mamman! Yes! Otroligt Peppad från gårdagens klädprovning och dagens vägning =) Kraam <3


Sen vi kom hem...

Loong time no see... Har inte mått hundra sen vi kom hem. Haft lite panik inför Jobb, Fritids/Dagis, Träning, Bröllopsfix mm. MEN nu känner jag att jag börja få lite kontroll på läget igen. SÅÅ kul att få planera o grejja till systers bröllop. Visst det kan vara stressande oxå men i stora hela bara kul :) Jag växer in i rollen som Toastmadame ;)

Lunch med En från jobbet i morgon.... Ett steg i rätt riktning, måste ju börja se de igen o prata lite jobb... Kurator tid snart igen... Så få vi se va hon hittar på denna gång, och läkaren, han ska ja tvinga till prover på mig. Jag känner mig ju ff. yr och fruktansvärd huvudvärk! Ja, det löser sig nog snart...

Mannen på jobb långt upp i Norr, närmare bestämt Haparanda och över landsgränsen till Finland. I natt sover han i Luleå om jag inte minns fel.

Dagis och Fritids flyter på bra! Zack tro ja kommer stortrivas :) -Vet du Kajsa, jag går på Skolan nu, SKOLAN !
Men i morgon bli det tidig morgon. Idag sov vi till 8.20 o i morgon är tanken att de ska vara på plats kl 8.00. Ja då hinner mamman iväg på ett träningspass. Japp så ego är jag nu. Har inte tränat på 3 veckor !! Eller är det bara 2 ?? hmm... äh, Men de gå nog bra, de somna i bra tid nu ikväll.

Var iväg till bästaste ANNE o barn idag Jag tog inget fikabröd :D *stolt* Även Anne tyckte jag var duktig så jag fick något annat istället. 2 stora IKEApappkassar fyllda med kläder till MIG ! :D Anne har oxå gått ned i vikt och minskat rejält så hon hade rensat och jag behöver ju nytt :) HÄRLIGT !! :D SÅÅ GLAD extra glad när det var en storlek mindre än va ja trodde jag hade Fast jag kunde ha i princip ALLT :D nåt va tom. för stort :D och nått plagg får ligga på "krypaihyllan" ett tag. Men Fatta va härligt med såå mycket nytt :D :D
Dessutom en übersnygg svart klänning !! såå jäkla tjusig! Satt klockrent på mig :) Tro det blir den på bröllopet ;) Svart ?! men ja ska ha ett klatchigt knalligt skärp i midjan istället för det svarta som satt på. Jo, jag tro det går bra. Ska kolla med Syster bara så hon inte tycker det är fel med svart... i så fall få de bli den andra gamla fina som hänger i garderoben. Näe de bli inge nyköp för mig, Hittar ju inget :/
Så fick vi massa smultronplantor :D Skotten är satta och vi håller tummarna på massa goa smultron nästa sommar igen :)

Har lagt en till beställning till Gymgrossisten !

Artnr Benämning Antal Apris Radtotal
7111 Low Carb Choklad, 100 g, Mjölk choklad 1 25:- 25:-
7110 Low Carb Choklad, 100 g, Mörk choklad 1 25:- 25:-
P110 Skopa 3 1:- 3:-
P895-0088 Creatine Complete Extreme, Fruit Punch, SA 1 0:- 0:-
598-002 Pillerdosett, stor, 7 fack 1 0:- 0:-
597-021 Whey-100, 1 kg, Strawberry Kiwi 1 269:- 269:-
6530 Diet-Pro Bar, 50 g, Chocolate 15 0:- 0:-
6531 Diet-Pro Bar, 50 g, Mint Chocolate 2 13:- 26:-
SA000713 15 x Diet-Pro Bar, 50 g 1 159:- 159:-
  Expeditionsavgift 1 19:- 19:-
Totalpris (inkl. moms) 526:-


De blir kul att få testa ett nytt pulver, gilla ju inte chokladen jag :/ hua! inge go alls !

Meen fan nu har fettextknappen fastnat #/&%#¤

jaja säger GODNATT så ska jag ta o surfa vidare lite.


Kajsas nya kattfilt. Gissa om hon älskar d...

foto2384 (MMS)

Kajsas nya kattfilt. Gissa om hon älskar den?! ;) Den har hon dragit i hela dagen! Bäddat ned både sig o Mumin. Men jag fick inte låna, jag fick en annan... =)


Nu bli det snart till att baka Äppelkakor ...

foto2382 (MMS)

Nu bli det snart till att baka Äppelkakor o mos =) Mos får jag av svärmor om jag skickar dit äpplena, smidigt ;) Nu börja det regna, skönt! Marcus är o klipper sig o storhandlar. Zack gick till en kompis. Själv efter gatan här, Såå stolt! Fick gå själv =D Kajsa o jag har bakat rödvinbärspaj. Och Kajsa har sjungit 'i ett hus' själv =) Kanske man ska börja ta tag i middagen? Väntar nog tills M kommer hem, kan ju ha köpt nå gott ;) som går att grilla, kanske en fläskfile. Ja de skulle sitta fint idag. Kajsa o mamman har iaf haft en fin dag idag =) trots grym huvudvärk hos mig. Kraam <3


Vilken frukost! Kokt korv cola o yoggi på ...

foto2379 (MMS)

Vilken frukost! Kokt korv cola o yoggi på ok'macken. Vi var in på scandic men tvärvände då de erbjöd oss frukost för 159 per vuxen o 59 för Zack. Tack men nejtack. I finland åt vi för 75 per vuxen o barnen gratis, sen strunta de i att ta betalt ändå. Fast där bodde vi en natt oxå. Men det blev 2 frukostar. Jaja Korv med bröd på macken breve blev Såå mycket bättre, om inte annat sjukt mycket mysigare =) på en parkbänk som i en park. Och jag tro barnen åt bättre oxå =) Ja men nu är vi på väg hem efter en lite för kort natt på båten. Vi är trötta!


I väntan på att få köra på... Ännu en nykt...

foto2378 (MMS)

I väntan på att få köra på... Ännu en nykter finlandsfärjeresa väntar. Inte många sånna gjorda inte ;) A hytt med fönster väntar =) tro barnen kan tycka de e kul att sitta o kika ut. Om vi nu har någon hytttid... Lär ju sitta i lekhörnan tills de e godnatt. Meen nu vill vi åka på! K börja ledsna här i bilen... Nästa inlägg är vi på svensk mark igen =D


Mina 3 fina tar en glass =) i björneborg -...

foto2377 (MMS)

Mina 3 fina tar en glass =) i björneborg - pori. Båten till sverige går ikväll.


RSS 2.0