Härliga frukost! En hel skål med vattenmel...

foto2249 (MMS)

Härliga frukost! En hel skål med vattenmelon =D


Härliga frukost! En hel skål med vattenmel...

foto2249 (MMS)

Härliga frukost! En hel skål med vattenmelon =D


Härliga frukost! En hel skål med vattenmel...

foto2249 (MMS)

Härliga frukost! En hel skål med vattenmelon =D


Hmm jag BORDE verkligen sova nu :\ Himlaba...

Hmm jag BORDE verkligen sova nu :\ Himlabadet väntar på oss i morgon. Kl 9 börjar mitt pass. Sen bli det utelek i bassängen med barnen :) picknick är fixat o vi redo för en heldag hoppas jag. Men nu SOVA ! Varmt, klibbigt, snarkman som bre ut sig och Zack som går i sömnen... Äh ja får väl ta till fyrkanten o andas efter den... In, håll, ut o håll, in håll ut o håll. Fyrkant. Jo Kajsa har fått sitt första smultron idag =D så sova nu!?!


Närbild på sniglar och myror. Tjejkusinern...

foto2247 (MMS)

Närbild på sniglar och myror. Tjejkusinerna är nyfikna o petar gärna på de, iaf den mindre.


En toppen afton! TACK till två fina familj...

foto2242 (MMS)

En toppen afton! TACK till två fina familjer samt min egna för en mycket bra midsommarafton! <3 Alla lugna o glada, barnen lekte bra, orkade vara vakna o hade det bara bra! Toppen! Midsommarstång, dans, kransar o jordgubbar allt som hör denna dagen till. :) Godnatt alla kära måste ta o sova, de e jag som ska upp med lillaK i morgonbitti. KRAAM <3


GLAD MIDSOMMAR Önskar VI ER <3

foto2238 (MMS)

GLAD MIDSOMMAR Önskar VI ER <3


En liten mysfika med dottern ute i solen :...

foto2231 (MMS)

En liten mysfika med dottern ute i solen :) Killarna har dragit iväg påtråkiga måste ärenden, skönt jag slipper. Vi tog en rask promenad i knappt en timme. K sov o jag svettades =) så nu behövs en festis o ett kex. Kraam


Känns ju tryggt!? Va är de nu som hänt..?

foto2230 (MMS)

Känns ju tryggt!? Va är de nu som hänt..?


VATTENTRÄNING ... MIDSOMMAR ... NAGLARNA ...

Det blir vattenträning idag efter middagen, en av de saker som får mig må bra just nu. :) Riktigt gott efter man har gjort det. Kan va klurigt att ta sig för och att komma sig iväg, men det har känts lättare o lättare :) I går morse kändes det riktigt bra men nu känns det motigt :( Fast när ja väl är där och har gjort det känns de ju toppen efter, de vet ja ju. Så www.himlabadet.se snart kommer jag!

Kajsa o Jag for iväg med moster Annika en sväng idag. Skönt att ha någon med sig. Det är konstigt va som har hänt men Birsta o allt folk skrämmer lite. Ja de e ju från dag till dag men ja trivs inte där som jag förut gjorde. Förmycket folk är inte bra! Kommer på mig själv att bara titta ned, undvika andras blickar, undvika att se de och vill helst inte möta någon jag känner. Näe fy! Så har jag ju aldrig varit, jag som är social o vill träffa människor !! Ändå skönt att komma ut, skulle ju vägra isolera mig! TACK Annika för idag, skönt du va me :)

Nu är Moa här o leker med Zack :) Bra det ! Han har varit på Dagis sommaravslutning idag, fest ;) En Clown hade kommit på besök o alla barnen fick såpbubblor. Kul kul tyckte han :)

Midsommarafton FREDAG ! Va händer då då ? Vi hade inte planerat in nå då vi inte vet hur jag mår... Igår ringde en vän o fråga om vi ville komma, vi blir 3 familjer, alla vet hur jag mår o hur det ligger till. Kommer jättegärna ! Att de bor endast 350 meter bort är ju bara ett + :) Barnensdag med lekar o dans vill vi ju ändå va med på. Tro vi ska försöka oss på en 5-kamp ;) Skattjakt åt barnen gillas, Partytältet skall upp o grillen tändas. Ja det ser jag framemot. Goda vänner som vet hur jag känner - TACK för att ni finns !

Tre veckor sen naglarna fixades... Ja de e ju nåt som får mig att känna mig fin, kvinnligare och renare :) Fast de känns inte som att ja orkar åka till stan o fixa de just nu :( Näe, o de e ju faktiskt inget MÅSTE heller även om de e rätt roligt... Ska ringa Jenny här i söråker, jennys fingrar o tår. Hon kanske kan hjälpa mig denna gång.

Sådär ja vilket inlägg det blev ! Nu ska ja ta o se över en middag till de mina. Själv tro ja på en shake innan träningen o väl hemma blir det rökt röding macka ;) gött ! Säger bara åk till Söråkers Tomatodling där har ni supergoda grönsaker och utanför finns världens godaste Thimat till försäljning ! BILLIGT !! och idag fanns även en vagn med korv, fisk och hjortronsylt där :) Så mannen kom hem med tomater, hjortronsylt och rökt röding :) 

Läkaren i morgon...

Puss o Hej !


BAJS !Kajsa kommer ut från Zack´s rum tittar bekymrat på Marcus och säger Bajs...
Å har du bajsat...
- Näe säger hon går runt stolen o tittar fram - LUUULAD :D (lurad)


Mys Pys med ett skumbad innan läggning. Ig...

foto2227 (MMS)

Mys Pys med ett skumbad innan läggning. Igår hjälpte både storebror o lillasyster till att flytta lillasysters säng till sin rätta plats, in till det rosa rummet :) Natten flöt bra! K somna gott o sov hela natten i sitt rum. Jag ska på återbesök hos farbror doktor i morgon, sen ska försäkringskasse papperen skrivas - blä ! Om allt ändå bara kunde vara bra :(


Sneglar i backspegeln så kajsa ff sover. V...

foto2213 (MMS)

Sneglar i backspegeln så kajsa ff sover. Vi tog lite sovning i bilen så Zack fick fortsätta leka med kusin ville en stund.


Varför Bloggas det så lite? Kanske enkelt,...

Varför Bloggas det så lite? Kanske enkelt, de som vill veta hur det är får fråga! Livet är inte så jäkla enkelt att man ska kunna läsa sig allt! Men kära ni försvinn inte, rätt va de e finns ett nytt inlägg ;) MED HOPP OM EN TREVLIG SOMMAR!!


Nu var det nära! Se ni fågelbajsen precis ...

foto2211 (MMS)

Nu var det nära! Se ni fågelbajsen precis breve min fot !!


Dansmatta till wii är inköpt =D men vad st...

foto2208 (MMS)

Dansmatta till wii är inköpt =D men vad står i varningsrutan?! ;)


Små söta presenter <3 Till kajsas toppen f...

foto2206 (MMS)

Små söta presenter <3 Till kajsas toppen fröknar ! Det är en pinne med en stor chokladkub på som ska doppas i varm mjölk. Mumma! Själv testa jag en i kaffet, sådär tro mjölk är själva grejen med dessa. Så nu är hon oxå redo för semester! Sista förskole veckan nu. Kraam!


Snygg bränna man fått då..! Fatta va varmt...

foto2205 (MMS)

Snygg bränna man fått då..! Fatta va varmt det varit i veckan, helt sanslöst fint väder! Extremt. Men de skulle bli sämre nu i veckan. Det kanske inte är konstigt att lillaK ligger vaken här brevid mig? Varmt ute varmt inne! Fy o ja bli bara fetare o fetare, tyngre o tyngre, degigare o degigare... Ja de sista veckorna har ställt till det =( Men i morgon bli det årskort på himlabadets vattenträning för mig! :) K skriker, godnatt gott folk!


Underbar början ! ...

foto2201 (MMS)

Underbar början ! Underbar början på denna dag. I väntan på annie o stina har vi hunnit med frukost på altanen, klippt gräset, fyllt poolen, dukat fram mariekex o saft, byggt\lekt med lego samt skjutsat dockan i vagnen och laddat några vattenballonger att kasta på gästerna ;) Tack för att de ännu är skugga på altanen! Bajs att jag har ont i ryggen ja hela kroppen :( träning i morgon, och jag LÄNGTAR !! Känns skönt att se framemot, ja att längta o känna att det känns bra :) hoppas det håller i sig! Lisa ska med, bara det känns ju super pepp! =D Nu ska jag softa lite med dagens tidning. Kraam!


Glad tjej utanför folkan =D

foto2192 (MMS)

Glad tjej utanför folkan =D


Vilse på villovägar ...

foto2191 (MMS)

Vilse på villovägar Kajsa o jag har varit på en jättefin teater på folkan =) välkända barnsånger sjöngs o k orka sitta med en hel dryg halvtimme av de 45 som den var. Den var mycket bra! =)


FinFiluren MIN ♥


KAJSA önskar en GLAD SOMMAR ♥
Hoppas på en fin men ej så varm sommar.
Nu har Zack handlat för sina födelsedagspe...

foto2187 (MMS)

Nu har Zack handlat för sina födelsedagspengar. Han tackar alla! <3


Darth Vader var visst här på besök i en av...

foto2186 (MMS)

Darth Vader var visst här på besök i en av kajsas leksakslådor ! Flyg fula fluga flyg men den fula flugan flög inte... Död !


sådärja nu kan man börja blogga igen :)

Det tekniska fel blogg.se haft verkar ha släppt ! nu har alla mms-inlägg drullat in :) SE NEDAN !


Ett härligt jordgubbeland i blom ! Hoppas ...

foto2180 (MMS)

Ett härligt jordgubbeland i blom ! Hoppas bara de bli nå jordgubbar av de i år. De blev de ju inte i fjol :( blev lixom inga. Inte att fåglarna tog de heller. De blev inga alls! Tips?


TEKNISKT FEL !

Hej hej ...
Tror Blogg.se har tekniska problem med att ta emot sms... jag har sänt flera mms under ett par dagar men inget har kommit in :(
Så nu vet ni varför det är så ouppdaterat här!

Hoppas det löser sig snart...

Kusinerna har kommit!! =D Vi skämmer bort ...

foto2173 (MMS)

Kusinerna har kommit!! =D Vi skämmer bort de med en present så klart ;)


Drömbak med barnen =) i dubbel bemärkelse ;)

foto2171 (MMS)

Drömbak med barnen =) i dubbel bemärkelse ;)


Min underbara familj dansar till toarulles...

foto2169 (MMS)

Min underbara familj dansar till toarullesången <3 Idag väntas besök från långvägagäster. Kusinerna från göteborg ska komma. =) Sen lär de vara kalas hela helgen lång! Lördag för marcus bror som fyllt jämnt. Sen söndag o måndag för Zack som fyller 6 år <3 älskade lillhjärta !


I väntan på att bilbingon ska börja... Hop...

foto2170 (MMS)

I väntan på att bilbingon ska börja... Hoppas vi får Tuta =D


Mamman far på bilbingo med helena o moster...

foto2161 (MMS)

Mamman far på bilbingo med helena o moster erika. Kajsa ritar TUR på min bricka <3


RSS 2.0