NU Vet ja vad de e !! Finanskrisen !! De s...

NU Vet ja vad de e !! Finanskrisen !! De stod på texttv =D så då slipper vi grubbla mer över det. Tack.


Flugan sprang för att slippa vara med ha b...

foto2159 (MMS)

Flugan sprang för att slippa vara med ha bild. Fort fort fly den. Sitter här med ett sjukintyg hemma till 21 juni. Sen då? Läkaren skrev att han inte trodde jag skulle vara tillbaka då... Jag ska göra det bästa av situationen ! Just nu dricker jag kaffe o tar ett par paradispraliner. Tycker måbravardagslyx skulle vara billigare för de som verkligen behöver det! Mej till exempel ;) Varför känner jag mig stressad över tiden? 3.5 timmar till dagis hämtning o jag är stressad över det! Hinner inget på den tiden, men va fan hinner väl hur mycket som helst bara man tar tag i det! 3 veckor hemma! Kommer inte hinna ett jota, hallå var tar tiden vägen? Ok jag har nu 3 veckor på mig att jobba med det, ja släppa stressen känna ett lugn... Nu börjar vi !!


MrM tagit barnen på dagis, mamman kvar i s...

MrM tagit barnen på dagis, mamman kvar i sängen. Läkartid nu kl 10 bäst att dra sig upp, koka kaffe äta frukost o iväg. Känns som de kommer bli en jobbig dag :( men de bli de ju alltid när man rota o gräver i hur o varför jag mår så här, läkartiden är kort vi får väl se vad som sägs...


En härlig plats att leka på =D

foto2155 (MMS)

En härlig plats att leka på =D


Harry Potter godis på en söndagkväll :) ...

foto2154 (MMS)

Harry Potter godis på en söndagkväll :) Svårt att välja eller veta vad man tar då det finns över 30 smaker i burken :)


Godmorgon Gott folk! MORSDAG !! ...

foto2153 (MMS)

Godmorgon Gott folk! MORSDAG !! Eftersom jag egentligen jobbar idag hade jag verkligen inte förväntat mig någon present. Speciellt inte då Zack redan gett mig sitt paket, saker han gjort av lera o målat. Men så väcker de mig med ett paket på sängen, en salladsslunga :) kan vara bra att ha, de sägs ju vara bäst för salladen, håller den fräch o krispig länge eller längre. Vi ska testa den sen =D Upp till ett dukat frukostbord med paket på min plats! Förvånad! Öppnar o finner denna gula härlighet, lovely mamman har en mysoverall =D Med stränga order om att bara ha den hemma ;) Så de bli ned ta en dusch o hopp i overallen !! Man o barn har åkt iväg till svärmor själv ska jag väl göra ingenting... Näe fy nå måste ja ta tag i, tvätt bli de alla gånger de e rätt rogivande. Japp dusch o tvätt nu! Skönt!


Sent men trevligt <3 ...

foto2152 (MMS)

Sent men trevligt <3 Jag glömde tid o rum för ett tag. Servad med mat o ett par glas vin, trevligt sällskap o barn som bara lekte o hade kul :) En perfekt kväll med andra ord ! Tack familjen Molinder !


Blev toknöjd med håret =D härliga johanna ...

Blev toknöjd med håret =D härliga johanna tillbaka på plats <3 Tog en snabb tur på stan, hennes o hitta byxor till Zack sen kom tryckande känslan ta mig härifrån! Prata välbehövt med lisa på Akis sen iväg mot bilen. Gaah! Fel håll! Parkerade ju på ett helt annat ställe, dyngsur av regnet. Jaja ja e ju inte gjord av socker ;) Nu utanför ica maxi. Vill helst inte gå in... Vill hem! Men nu biter ja ihop ta de nödvändigaste, blöjor o frukt o grönt. Vi klara kvällen o marcus få ta resten nån annan dag. HEM !


De är här man ska njuta va? Jag försöker m...

foto2147 (MMS)

De är här man ska njuta va? Jag försöker men kan inte låta bli att känna lite stress. Men stress för vaddå? Vet inte behöver inte känna så, gör det ändå... Nu kommer frissan johanna den bästa med fika ;) Njut Jennie njut !!


Lycka o kärlek i form av godis till barnen...

foto2146 (MMS)

Lycka o kärlek i form av godis till barnen, i form av telefonsamtal till mej. Dagen har varit helt upponed :( Både tur o skönt mannen kom hem ikväll :) Hemma till tisdag nu. Ringa på måndag igen. Den där felande personen ringde aldrig, pratade med surf. igen, men denna gång med den mycket trevligare ton. Så nu få vi se va som händer...


Meen varför så jävla sur? Man tar sig i kr...

Meen varför så jävla sur? Man tar sig i kragen äntligen be om hjälp, vad får man? En surfi**a som svarar! Skicka mig vidare men till fel person, fel o fel vet ja egentligen inte men inte dit ja skulle iaf. Jaja uppföljning i em.


Meen vad händer? Håller jag på att kracha ...

Meen vad händer? Håller jag på att kracha totalt? Går o sover lite i hopp om att det är de som saknas. Var till sjukgymnasten, orka inte åka till stan för träning, bröt ihop. Fan vad händer?


Tjo! Tjo vilken förmiddag! Kajsan har vari...

foto2144 (MMS)

Tjo! Tjo vilken förmiddag! Kajsan har varit ledsen o skrikit, varför?! Efter en grötfrukost strax före 8 ropa hon på Välling. Fick en flaska o låg sen lugnt o myste en kort sekund på min säng. Men efter den blev hon på bättre humör o vi gick ut. Skönt! Tog fram cyklarna o båda barnen tog några svängar på gatan :) Zack e en riktig hejjare på cykeln nu =) kul va det att se =) Nu bli de ett nytt sällskapsspel med honom innan Karamellen vaknar o Erika svea o valter tittar in. Kraam!


En burgare på Frasses i tönnebro, snart he...

En burgare på Frasses i tönnebro, snart hemma =) sitter illa i bussen, fötterna sväller. Jag längtar efter barnen!


Hela gänget med, utom jag, ja jag är nog t...

foto2143 (MMS)

Hela gänget med, utom jag, ja jag är nog tröttast. Men me e ja =D Nu är det gå gå gå...


En NÄRA KÄNDIS UPPLEVELSE ;) ...

En NÄRA KÄNDIS UPPLEVELSE ;) Roger Pontare på tönnebro.


Underbara unge! I goda händer =)

dsc00082 (MMS)

Underbara unge! I goda händer =)


Nagelsnygg inför Tallinturen =)

foto2138 (MMS)

Nagelsnygg inför Tallinturen =)


Bilbingo! =) Japp helena har tutat två gån...

foto2136 (MMS)

Bilbingo! =) Japp helena har tutat två gånger jag en =)


Den bästa Tjejen !

Har haft en mycket bra dag på jobbet idag :) Skönt att de finns sånna dagar oxå :)
Trots en timmes övertid pga, miss i kommunikation mellan ett par parter. Synd e att man inte får nå för det i lönekuvertet. TUR ja hade en bra dag, då gjorde det mig inte så mycket att ja fick stanna.

ALLA kunder har varit Snälla Glada Trevliga Hjälpsamma Ja precis sådär som man vill ha kunderna :)
Tackvare de så kändes övertidstimmen helt ok.
Så min arbetsdag blev alltså 06.45 - 16.05  med en halvtimmes lunchrast.

Så springer jag ut på parkeringen mot bilen, möts av 3 personer som är på väg in - NEEJ nu går bästa tjejen hem!
:) Känns ju oxå bra att få höra :)

TACK till alla trevliga idag ♥

Ett något sent sista april...

Vill bara dela med mig av lite fina bilder från sista april nere på Båthamnsgatan.


Mata fåglarna !

En vacker vårdag med Pappa o Farmor med "pojkvän" i sidsjön för fågelmatning.


   

Fåglarna blev mätta och barnen blev trötta ♥

Måste visa mig igen...

Mina dagar har bestått av jobb jobb jobb och barn. Därav ingen bloggtid, har helt enkelt inte orkat, velat eller prioriterat det.

Men här kommer lite finingbilder :)

"MOOO" jag skruvar :) blivande vänsterhänt ?? Moff´s tjej ;)

Se vilka snygga bilder ja e med på säger lilla KajsaK.

och goding Zack som snart fyller år !

och Mosters fina Stina :)


En liten uppdatering iaf :)

Mammas lilla pinnesessa sover gott, mysvar...

Mammas lilla pinnesessa sover gott, mysvarm o skön. Storkille Zack sitter här o myser med mamman o pappa <3 ost kex chips festis nötter ostkrokar o vin till mamman o pappan. Härligt men jag är trött, väldigt trött.


Zack o marcus har köpt lördagsgodis, Japp ...

foto2133 (MMS)

Zack o marcus har köpt lördagsgodis, Japp i form av flingor ;) goda!


Vad döljer därunder? ...

foto2131 (MMS)

Vad döljer därunder? Är det Rabarberpaj? Ja de vet nog bara Zack. Gott va de o allt försvann :) jag lovar nu är både han o jag mätta ;) TACK Pappa för att du kolla bilen. Nu ska den bara lagas ;) bara...


Vad döljer därunder? ...

foto2131 (MMS)

Vad döljer därunder? Är det Rabarberpaj? Ja de vet nog bara Zack. Gott va de o allt försvann :) jag lovar nu är både han o jag mätta ;) TACK Pappa för att du kolla bilen. Nu ska den bara lagas ;) bara...


Bildbevis på första Rabarberpajen :)

foto2132 (MMS)

Bildbevis på första Rabarberpajen :)


Rabarberskörd =) ...

foto2128 (MMS)

Rabarberskörd =) årets första Rabarber plockas här ska bli Rabarberpaj =)


Skoltajm ! Zack är på skolan, äter mat o l...

Skoltajm ! Zack är på skolan, äter mat o lär känna gruppen. Har gått jättebra och det längtas till efter sommaren. Nu hämtas kajsan, hem sova och åka till anne sotti och ville på middag. Sen sent sent kommer mannen hem =D


Hur äter Kitty glass utan mun?

foto2123 (MMS)

Hur äter Kitty glass utan mun?


:( lillhjärta mitt har blivit biten idag :(

foto2122 (MMS)

:( lillhjärta mitt har blivit biten idag :(


Finn ett fel .... ?!?Jäkla onge - passa på att skita på Zacks golv medans jag bäddar rent i hennes nedkissade säng !! :[ bajsunge ! Eller en riktig skitunge ! Jaja hon fick nybäddat, rent o fint i sängen ny blöja o jag hoppas hon sover gott nu <3 Meen stackars Zack ! Bajs nästan på lego, förtvivlad ! Men nu är det borta o tur de inte var massor och löst rakt ned i lådan med smålego! Tur ;) Sov gott nu barnen så ses vi i morgon ♥ älskar er, oavsett...

(detta hände igår...)

WOW vilket väder !!

När jag åkte från jobbet kl 14.30 var det 26 grader !!

Underbar kväll med toppen väder! Jag går i linne o gräver upp, i mina ögon ogräs. K leker som ni ser i lekstugan Z gnäller om att gå in. Alla möjliga ursäkter för att gå in. En halv timme till sen är det godnatt till o med tro jag. Vi är Såå trötta efter helgen. :) men trevligt var det. !!Blogg.se har legat nere o haft driftfel därför har inte mina inlägg kommit in :(

Underbar kväll med toppen väder! Jag går i...

foto2113 (MMS)

Underbar kväll med toppen väder! Jag går i linne o gräver upp i mina ögon ogräs. K leker som ni ser i lekstugan Z gnäller om att gå in. Alla möjliga ursäkter för att gå in. En halv timme till sen är det godnatt till o med tro jag. Vi är Såå trötta efter gårdagen. :) men trevligt var det. !!


Finn ett fel ?! ...

foto2116 (MMS)

Finn ett fel ?! Jäkla onge - passa på att skita på Zacks golv medans jag bäddar rent i hennes nedkissade säng !! :[ bajsunge ! Eller en riktig skitunge ! Jaja hon fick nybäddat, rent o fint i sängen ny blöja o jag hoppas hon sover gott nu <3 Meen stackars Zack ! Bajs nästan på lego, förtvivlad ! Men nu är det borta o tur de inte var massor och löst rakt ned i lådan med smålego! Tur ;) Sov gott nu barnen så ses vi i morgon <3 älskar er, oavsett...


Underbar kväll med toppen väder! Jag går i...

foto2113 (MMS)

Underbar kväll med toppen väder! Jag går i linne o gräver upp i mina ögon ogräs. K leker som ni ser i lekstugan Z gnäller om att gå in. Alla möjliga ursäkter för att gå in. En halv timme till sen är det godnatt till o med tro jag. Vi är Såå trötta efter gårdagen. :) men trevligt var det. !!


Lycka i ostkrokspåsen =D

foto2110 (MMS)

Lycka i ostkrokspåsen =D


Arbete väntar men med fina verktyg går de ...

foto2101 (MMS)

Arbete väntar men med fina verktyg går de lättare =)


En ouppdaterad Blogg... ...

En ouppdaterad Blogg... MrM kommentera igår att det var längesen de kom in ett inlägg i Bloggen. Ja o så är det när man jobbar. Har jobbat 2 hektiska dagar! 6.40-16 med förlite personal så de har blivit lunch kl 13.15 samt jobb till 17 ena dagen. Kul med hektiska dagar o fullrulle - dagarna går fort! Men inte kul när det inte flyter som de ska. Men ja lever :) MrM drog iväg med Rakel gänget för typ en timme sen. Åsa o barnen kommer på middagsmys med smarrig efterrätt. Just nu myser jag o kajsa i soffan, mii mamma, dii tajta <3 älskade unge va go du är! Men nu ska vi klä oss så vi kommer iväg till svea på litet 2 års kalas. Puss o hej o bra dag till alla!


Salladen har börjat ta sig =D

foto2100 (MMS)

Salladen har börjat ta sig =D


Så nu var man fin igen :) och favvobyxorna...

foto2098 (MMS)

Så nu var man fin igen :) och favvobyxorna köpta i en storlek mindre =D fast de återstår att se om jag kan ha de, inte testat än. Men tack mamma för att du låna kajsa en stund. <3


Snö ! Blev så förvånad att det låg kvar i...

foto2096 (MMS)

Snö ! Blev så förvånad att det låg kvar i morse. Men lär ju iaf vara borta när ja kommer hem. Och i morgon önskas sol då jag är ledig =)


Dagens gåta ?! ...

Dagens gåta ?! Zack är rätt tänkande o påhittig. Här är dagens gåta, som han själv hittat på. Svar ges senare! Gissa gärna ;) VAD ÄR LÄTT ATT KASTA MEN SVÅRT ATT TA ??


De e inte nådigt att tanka nu inte. Fy vad...

foto2090 (MMS)

De e inte nådigt att tanka nu inte. Fy vad dyrt!!


RSS 2.0