Mys mys att barnen får ha sina vänner här ...

Mys mys att barnen får ha sina vänner här över natten <3 Än går det bara bra o jag hoppas få sova i natt då huvudet inte är kompis med mig :( Kraam <3


Vår lilla Filur ... ...

foto0782 (MMS)

Vår lilla Filur ... Detta är taget i fjol sommar. K inte ens ett år. Står o går 10 månader! Här är hon 11 mån. Nästa sommar är jag helt saker på att blöjan bytts mot trosor =) K har nämligen kopplat att man kan kissa på Pottan =D Både idag o igår har hon gått utan blöja efter dagis. Och hon har verkligen gått på Pottan o kissa när hon känner sig nödig =) mammas stora tjej <3 Idag tar vi med hanna o axel hit efter skola, dagis <3 ska bli jätte mysigt! Får se om de sover här eller hur det bli. Kraam !!


Här mormor har du en bild att sätta på mat...

foto0266 (MMS)

Här mormor har du en bild att sätta på matstolen... Ok att jag inte sitter i den längre men en bild ska väl ändå få pryda den? =)


Kusinmys i soffan <3

foto2627 (MMS)

Kusinmys i soffan <3


Är det en råtta här?! ...

foto2623 (MMS)

Är det en råtta här?! NEJ det är Kajsa som varit framme...


Tro inte jag gått o blivit tokig. Lägger i...

Tro inte jag gått o blivit tokig. Lägger in bilder på mig själv, slitna människa! Men jag måste ha en porträttbild för att testa glasögon. Vann ju ett par från Lensway och de är hög tid att beställa. Kraam =)


SMS-inlägg

foto2619 (MMS)


SMS-inlägg

foto2606 (MMS)


SMS-inlägg

foto2610 (MMS)


40 minuter till frissa tiden. ...

40 minuter till frissa tiden. Önskar jag kunde skriva med vänster hand så jag kunde äta samtidigt. Testa äter med vänster istället. Sjukt gott med gröna oliver o mango raja dressing. Sallad på café Piccolo! Mums =) Ensam men det gör inget, tro bara att alla tittar på mej, men VARFÖR skulle de göra de? De är ju fullt upptagna att prata med varandra, för det är otroligt hög ljudnivå här. Ne nu måste jag äta så jag inte missar frissatiden. Puss <3


Tjo ett pass avklarat! Skönt men känns str...

Tjo ett pass avklarat! Skönt men känns stressigt! :( nu toabesök och vattenpåfyllning och ut i vattnet igen! Hoppas avslappningen går bättre =) Sen ska jag till frissan. Alltså en riktig må bra dag men jag känner bara stress o spänningar. Varför varför varför? Det förbjudna ordet varför!


Smutsgris ;)

Mammas lortfis tar sig ett bad :D


Så mycket Kärlek ♥


TACK för biljetten :)

Vill tacka Tjejjen bakom denna blogg för vinsten :)
En biljett till underBARA BARN mässan jag va på i helgen.
Tack Tack :)Lånade ett par ballongbilder från bloggen, hoppas det var ok. för Visst var det fantastiska kreationer gjorda av enbart ballonger !! Men min fråga är fortfarande - Vad har fiskarna runt sig ?? ;)


Fetaste jäkla stenskottet!

foto2601 (MMS)

Fetaste jäkla stenskottet!


Tro ni det är nå skönt eller ;) En antistr...

foto2591 (MMS)

Tro ni det är nå skönt eller ;) En antistress mask, precis vad jag behöver! En avslappningsmask av choklad, perfa avslutning på en dag med chokladfestival besök =D tro jag ska ta mig en Pralin oxå ;) Kraam o godnatt <3


Mysig dag med chokladfestival :) ...

foto2590 (MMS)

Mysig dag med chokladfestival :) Här är fynden, eller fynd vette tusan men goheter är det iaf =D längtar hem att få både se o ge Zack en påse med Praliner <3 Mamman har det gott snart med en chokladmask i ansiktet :) Ömma fötter o trötta är vi. I morgon bli det en tur på söder. Puss o hej =)


Middag i sandic restaurangen... ...

Middag i sandic restaurangen... En människa sitter o toksaltar maten. Riktigt skakar saltkaret. Servitören ser, går till bordet o fråga -hur smaka det? BRA Bra! Jaa Skitgott var det, verkligen jättegott !! Herregu' jag undra vad de var för tok...


Paus från allt! En ramlösa tyvärr en ipren...

foto2583 (MMS)

Paus från allt! En ramlösa tyvärr en ipren men med gott sällskap =D i väntan på en föreläsning med 2 toppen kvinnor. Louise hallin och malin alfvén. Har det bra =D


Ballonger på barnmässan, men vad har fiske...

foto2582 (MMS)

Ballonger på barnmässan, men vad har fisken på huvudet?!


Har bestämt mig för att ha en BRA helg <3 ...

foto2580 (MMS)

Har bestämt mig för att ha en BRA helg <3 Taxin kommer 06.20 flyget lyfter kl 7.00 spännande! Jag väntar hem mannen från scottland, flyget är snart på arlanda. Sen möts vi typ i dörren innan jag åker, ja det är på håret att han hinner hem innan jag far. Dags att ställa väckaren på telefon, 3 alarm har jag! Efter andra brukar jag vakna. Svårväckt? Jag? Va Näe ;) Godnatt gott folk <3


Att gå sin egna väg...

Kajsa kavat har varit i farten ! Yepp ! Lika rädd både hon och jag...

Iklädd sina nya fina fotograferingskläder traskar vi glada mot skolan, lite frusna men med snabba steg för att lämna Zack. Klockan visar nån minut över 8 så vi är sena... Möts av en fröken och jag säger precis vad jag tycker om ordningen i hallen, nu är zacks utebyxor borta ! Det är ren oreda därute och kläder ligger slängda hit o dit är det konstigt saker försvinner ??
Vi, fröken o jag går till ett "kvarglömdakläderskåp" Helt säker på att Kajsa är inne med Zack i gruppen... Kommer tillbaka o den andra fröken säger - nej nej henne har jag inte sett... PANIK !!
-Leta inne jag går ut ! KAAAAAAAAAAJJJJJJSAA !! KAAJSSSSSSSSAAAAAAA !! Då hör ja en ledsen liten röst ropa Mamma, mammmma... låångt borta ! Shit jänta hade traskat ned på parkeringen !!

Herregud va ett mammahjärta kan klappa ! TUR ja är så pass lugn av mig som jag ändå är. Jag hade ju med henne upp så så långt bort kunde hon ju inte vara kände jag, men visst fick jag panik!

Krama om henne hårt ! Mammas lilla Kajsa ♥ och visst är hon en riktig KajsaKavat !

Vi kramas o pratar på väg mot förskolebyggnaden, tack o lov gick det ändå bra att lämna henne. Tryggt!
Men fröken kom o mötte mig, ja K gick före som vanligt in till de andra barnen.
Men vad Kajsa ser sammanbiten ut...
:)
Snacka om att personalen känner mitt barn ! Utan att jag ens sagt nå så förstår de att nåt har hänt...
Jag berättar, och även att hon ramla här utanför o skrubba knäna, så visst är hon lite bekymmrad idag. Ja men blod och sår är ju bekymrande för lilla K.

Hoppas nu fotograferingen gick bra! Jag förväntar mig att se foton med ett litet finger i munnen, om inte det är där blir jag mäkta imponerad av fotografen :)

Puss o Hej !
NU blir det packa ;) och japp! Det känns bättre i grubblarhjärnan ;)Ärlig !

Japp jag är ÄRLIG ! För ärlig ibland kanske ?

Just nu mår jag skit igen, Why??
Kuratorn mitt på dan... ingen motivation att gå dit, hon kommer bara försöka pränta in i huvet - positiva tankar bara positiva! Lev och tänk här och nu, inte bakåt inte frammåt här och nu, här och nu... *suck* Ja men det är ju det jag försöker !!
FAN! orken tryter...
Men nu finns det varken disk eller tvätt att plocka iaf. så jag slipper ju sitta o känna att de borde göras. BRA!
Det som däremot SKA göras idag är packa! Liten bit på väg... liten, har rivit i garderoben och slängt ut det på sängen och väskan är öppnad ;)

Idag kommer bästaste Anne med barn efter jobb o dagis. Jag ska fixa middag och tänkte baka de grymmens goda kakorna, men bara om jag känner att jag vill och orkar! Bara om jag vill och orkar...

Hon ringde precis, fick veta hur jag ha det idag, Bra då kommer vi o lättar upp stämmningen ! :D TACK du förstår att ja behöver Er runt mig istället för att jag ska lämnas ensam i min depression. BRA !
Fasen det sista ja vill är ju att vara ensam.

Känner tårarna finns bakom ögonen vill bara gå o gömma mig, dra täcke över mig o sova lite. Skönt det skulle vara, men då ska man ju iväg till Kuratorn... ja jag skyller på henne för ja tänkte faktiskt sova idag!

Varför ska jag känna såhär varför blir det såhär varför varför varför ??
Det är inte klokt, jag ska ju upp inte ned !! UPP !!
Jag ska ju vara LYCKLIG jag har fin familj, bra kontakt med nära o kära, vet de finns där för mig.
Hus, jobb, barn, man, bil, mor far o en underbar syster etc etc... FAN !

Och i morgon åker jag o en väninna till Stockholm o roar oss, underbara barnmäsasn samt chokladfestival mässa! Hotell, flyg, tåg Kan det bli bättre ?? Hoppas få må bra i helgen!
Och egentligen tvivlar jag inte på att jag kommer göra det, för man kan inte må dåligt när man får iväg på kuligheter. visst?!

Inte Grubbla !
"Om man håller på att drunkna funderar man inte på hur du hamna där...
man försöker ta sig upp !
När man nått handduken och känner sig lite torr så kan man börja fundera på varför man hamna i vattnet..."Så nu fångar vi handduken och grubblar inge mer !
Och faktiskt, efter dessa ärliga rader känns det bättre :)
MOT PACKNINGEN och en TREVLIG helg i Stockholm !Lovar det känns bättre
Lovar - skönt att kunna skriva det oxå :)


I morse så grymt trött, ville inte kliva u...

I morse så grymt trött, ville inte kliva upp, ville inte träna, ville inte ta disken, bära ut soporna, torka sumpen som spilles, hänga Tvätten som legat i maskinen på tok för länge... Näe ingen ork eller lust till nånting. Men jag klev upp, jag åkte iväg med barnen, jag träna, åkte till farmor, träffa maria. Och här kom lite energi tillbaka =D åkte hem, tog disken, soporna, Tvätten och Sumpen! Japp jag gjorde det! Läste även mailen o såg att jag vunnit hotellövernattning samt entrébiljetter till mat o vinmässan i stockholm =D=D=D jubla högt o fick helt klart ny energi =) Så en tråkig dag blev en BRA dag <3


En toppen dag! Förutom en grym huvudvärk :...

En toppen dag! Förutom en grym huvudvärk :( men jag är tyvärr van nu o 'lärt mig leva' med den. Men det är bättre nu än i morse. Tänkte ta o träna i morgon så jag hoppas inte behöva göra det med huvudvärken. Idag blev det iaf bio med monica o penny. MYS! Lunch och bebisgos <3 Sen hämta barn o iväg till bästa maria med barn för middag, kyckling. GOTT och LYXIGT. Tack mina fina vänner <3


Myslunch med bästa linalotta på folkan. Bi...

foto2578 (MMS)

Myslunch med bästa linalotta på folkan. Bio niceville lunch o tänt ljus. Huvudvärken känns bättre, kanske tackvare ipren? Nu börjar filmen =D


Känner mig skitnöjd ! =) ...

foto2577 (MMS)

Känner mig skitnöjd ! =) Karamellen kommer vara en riktig Karamell till våren =) En torr Karamell ! Nu har hon både overall och jacka byxa från Polarn o Pyret i storlek 98 att ha till våren o hösten. TOPP! Overallen köptes på rea i sommras o detta set i toppskick bytte jag med en vän mot lite annat =) bra att kunna byta så båda bli nöjda =) Kraam!


En BRA dag :)


Syster m. familj
var här idag :D Tog med Kajsa till lekparken medans jag fick fixa lunch och plocka undan här hemma. TACK =) Sen blev det Bio tillsammans på folkan. VEM ÄR VAD. Baserad på böckerna av Stina Wirsén. Båda tjejjernas första bio :)
Zack var på kalas från 11-13 och sen fick han stanna där tills bion va slut, Det tacka vi Theo o hans familj för, då han inte skulle gillat "bebis"bion.

Hem röja lite till så dammsugaren kunde komma fram o förbi. Nu är det fint här :) Behöver dammtorka, men det skjuter vi på ett par dagar till ;)

Fina Victora kom o visa Meandi kollektionen nu för hösten, några nyheter hade kommit men tyvärr helt slutsålt av filten ja ville ha :( men herregu´ inte gjorde det så mycket. Vi har filtar så vi klarar oss ;) OCH mamman fick en cardigan istället :D Lägger INTE upp nån bild för den satt mycket bättre på mig än på tjejen på bilden, eller så är det jag som har skev självbild ;) haha!

Zack har tagit plats i pappas säng denna vecka då han är i Scottland ! WHISKY ! och till helgen då jag åker antar jag han bara rullar över till min sängplats o fortsätter sova där ett par nätter till ;) så det blir nog en vecka i vår säng nu. Mysigt ♥

                        

 


chocolate chip cookies ! :D

Chocolate chip cookies !!

16 stora kakor
Ingredienser

3 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 st ägg
4,5 dl farinsocker
0,75 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
200 g smör, mjukt
6,5 dl havregryn
0,5 dl mjölk
250 g mörk choklad., grovt hackad
(funkar även med marabou swietzernöt :) )

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, bikarbonat och salt.
2. Vispa äggen lätt. Blanda därefter i farinsocker, strösocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp. Rör ner smör.
3. Häll i havregryn och rör om ordentligt. Tillsätt mjölblandningen och eventuellt mjölk om degen verkar torr. Arbeta ihop degen.
4. Blanda ner den grovt hackade chokladen.
5. Klicka ut kakor av degen med hjälp av 2 skedar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min. Låt svalna på plåten.

SJUKT GODA !!
Men ta med fördel lite mindre mängd socker.
och lite mindre havregryn, då behövs ingen mjölk.


Promenad till kalas med Zack o axel =) doc...

foto2570 (MMS)

Promenad till kalas med Zack o axel =) dockan o vagnen med, stortjej!


Operation städning pågår! Hjälp! Vad ska j...

foto2569 (MMS)

Operation städning pågår! Hjälp! Vad ska jag ta bort! Erkänner, K har för mycket saker! För mycket av både små o stora saker. Hmm. Ska man ta tag i en rensning eller bara lägga var sak på sin plats? Återstår att se... Dammsugaren ska iaf in här idag! och på eftermiddagen blir det bio för mig o kajsa. Zack är på kalas o fick stanna lite extra så han slapp bebisbion. Japp ensam igen. Maken sitter på ett flyg till scottland. =) Äntligen blev deras klubbresa av ! =) barnen ser en ny film så Nu operation städning !!


Sent sent sent :( fan jag måste ge mig sjä...

Sent sent sent :( fan jag måste ge mig själv 'sitta uppe förbud'! Klockan är snart ett! ETT hur i hela friden trodde jag att jag ska kunna bli piggare om jag inte lägger mig tidigare? Sova på dagen eller? Nej nej inte jag heller! Fasen det här går inte utan förändring! Hmm 6 timmar till uppstigning... Kajsa sover oroligt :( då har jag ännu svårare att både lägga mig o somna. Fy det låter från hennes rum! Som smäller, fot i väggen? Måste upp o titta till henne igen... Tur jag har en trygghet breve mig <3 Zack! Skulle vilja ha kajsa här inne oxå när vi e ensamma. Näe titta till henne sen må jag blunda. Godnatt alla lärare <3


Traskar in för ett dubbelpass =D önska mig...

foto2568 (MMS)

Traskar in för ett dubbelpass =D önska mig lycka till :) men ännu mer lycka till på dagens inlämnade lottorad ;) en två eller tre mille tack =D


En bit på väg men ej framme...


Ja ni behvöver massa pepp nu ! Fasen va ja fallit tillbaka i gamla svängar sen alla kalasdagar för Karamellen :(
Fika fika fika fy för fika !

Men igår va det promistajm :D Kajsan febrig men ned i vagnen o ut på en sväng som tog 1 timme o 20 minuter :D Kajsa nöjd mamman ännu nöjdare !
Mannen kom hem i tid så jag hann iväg på ett aqua bike pass oxå :D
och vilket jädrans pass !! sjukt kul och tog bra !!

Tisdag, idag Kajsan bättre Maria o Wilmer kom på besök. Vi tog varsitt barn i vagn o sen trampa vi iväg med raska ben mot en uppförsbacke ! ca halvmilen bakom oss kom vi till Folkan och en salladslunch :)
Sen fick mamman ta en sväng till för att karamellen skulle sova en sväng.

Onsdag i morgon, Karamellen bra så det blir dagis! Som hon längtar :) Det känns ju super bra att hon vill gå dit.
Och Mamman far in på ett DUBBELPASS :D

Bra träning denna vecka :) känns bra !!


Finfina kläder från BARN och LEK =D

Jaha då hade mamman handlat barnkläder igen :/ Meen de va ju såå fina ;) haha!
  
Bilderna gör de inte riktigt rättvisa, för de är suuupermjuka o goa vilket inte syns till 100% på bilderna.
Jättenöjd och superfina! ♥

Ja sen hade vi ju LOPPIS idag :D
nja fick väl inte sälja såå mycket men lite iaf. så nu bli det en ny beställning av saker så kör vi igen 19 november :) kuligt är det iaf ! :D så 19 november 12-15 i parken sundsvall.
jajaja jo jag fick med mig lite därifrån oxå :/ jo det är fullt i lilla K´s garderob men va tusan finner man fynd ska man väl slå till ??

KRAAM ♥

RSS 2.0