KAJSA Säger godnatt o tänkte visst sova i ...

foto2556 (MMS)

KAJSA Säger godnatt o tänkte visst sova i mammas byxor?! Eller... Tokfia våran!! Tajtaj plova =D


Hemma igen! Högen har vuxit... Undrar ff. ...

foto2554 (MMS)

Hemma igen! Högen har vuxit... Undrar ff. Hur mycket som behöver grävas och vem som åker på kostnaden.


Kliar sig i huvudet eller? Undra vad som h...

foto2553 (MMS)

Kliar sig i huvudet eller? Undra vad som händer... Var är felet tro?


Smygfotar lite genom fönstret! Ett stort r...

foto2552 (MMS)

Smygfotar lite genom fönstret! Ett stort rör är uppgrävt! Vet ff inte var problemet ligger. Ska ut nu får vi se om de säger nå. Iväg nu! Tid hos läkaren kl 14. Puss!


3 klockor ställda samt att maken lovat rin...

3 klockor ställda samt att maken lovat ringa. Visst måste vi väl vakna då? Kl 7 är det ok att ringa oss, på mobilen. Vi har ju slöat till oss i några dagar nu. Helg, sen har Zack haft feber i ett par dagar, jag sovit dåligt osv. Så säkra före det osäkra! Puss o godnatt ! Håll alla tummar ni kan åt oss, ne inte för att icke försova oss utan för vattenläckan som är kring diket och vår gräsmatta. Sipprar rätt rejält... Mittsverige vatten kommer i morgon o gräver, då får vi som faktiskt är kvar sist, NU SOVA!


Godmorgon Godmorgon Kajsa vakna 6.15 så de...

foto2548 (MMS)

Godmorgon Godmorgon Kajsa vakna 6.15 så det blev inte så många timmars sömn för mamman. :\ Zack sover ännu gott han, stackars när han vaknar bli det på med kläderna o iväg med kajsa. Hon tjata o det är ju ypperligt tillfälle att bara vara mammazack. Pack man party väntar ;) Kajsa har valt kläder helt själv idag! Ursäkta den sne'a bilden, men för att få plats med hela henne på hyfsat nära håll samt att jag måste ta liggandes foton annars kommer de in fel här. FRUKOST, vad ska mamman äta tro?? Orka steka ägg eller bli degklump av en macka? Valet är rätt lätt när man ser det så :) blir ägg! Men lite senare. Kaffe nu! Puss o hej ha en bra dag!


Meen VARFÖR så jäkla svårt att somna då ma...

Meen VARFÖR så jäkla svårt att somna då maken är borta? Legat o vridit mig i sängen ett tag nu oxå :( PANIK !! Ska kunna ta mig upp i morgon oxå :\ klockan visar 01.15 kajsa vaknar väl kl 6 antar jag. Fy tusan 4 timmar om jag har tur... Tur har jag om Zack vill se en film så mamman får sova ;) ja han är ju hemma med feber :( Så bli det packman party spel oxå! Det var Såå kul =D kram o godnatt, hoppas jag. Trött iaf. Så snart snart somnar jag nog =) Kraam o sov gott <3


Morgonmys med lilla k. Hon i barbapappasit...

foto2542 (MMS)

Morgonmys med lilla k. Hon i barbapappasittsäcken med Mjauen Mumin och Kittyfilten. Ser på tottefilmen. Själv ligger jag i soffan. Lova maken få sova lite på morgonen idag. Jag sov ju till 10.30 igår!! Bilden kommer oxå från igår. Musik i massor med trummor och gitarr blev det =)


Vad är det som händer ??!!??


Vaknade av att mannen ringde i morse ! Kl 7 som vi bestämt han skulle göra, TUR var väl det för jag hade då inte hört nån klocka i telefonen ringa :[ Fast det va ju inte såå konstigt då jag ställt den en timme sent ! FAN rent ut sagt ! 07.45 tänkte min klocka ringa, hur hade jag då tänkt hinna till skolan med Zack till kl 8.00 ???
Jävla skit ! MEN det va ju tur att mannen ringde så jag glömmer detta och ställer den rätt i morgon istället :D
Eller, näe det behöver jag ju inte :D tro faktiskt Marcus skulle lämna OCH hämta i morgon. SOVA! ;)

Älskar min Familj ♥
Varför känns det som att det gått ett steg bakåt ? Gråter blir ledsen VILL inte må såhär ! VILL må bra !
Konstigheter...

Puss o Kram till ALLA som ställer upp så mycket för mig, jag är såå otroligt tacksam och glad att jag har min familj och de fina vänner vi har. Otroligt Glad, och tacksam, det ska ni veta !


Jaha klockan är midnatt igen innan frun ko...

Jaha klockan är midnatt igen innan frun kom i säng... Varför? Varför? Fast tur ikväll då Zack var upp o snurra. Fick hjälpa honom till toa o han kommer inte minnas ett skvatt av att han varit upp i natt i morgonbitti. Han går verkligen i sömnen. Kajsa somna lätt efter ett stort utbrott! Ett utbrott om att jag inte fick ta på blöjan o pyjamas. Hon fick skrika och till slut gled hon ned från gungfiguren hon har ned på golvet, men först på mage en stund sen efter lite snurr där insåg hon att det var rätt tröttsamt och kanske tråkigt att ligga där o snurra o gråta. Så mamman 'vann' tillslut. Tålamodsprövande till max är det! Och ont i bråcket hade jag oxå :( men förhoppningsvis har det börjat gå lite nedåt igen på vågen. Försöker iaf. Men nu bör mamman sova! Godnatt <3


Klubba på en onsdag! Vad har du för tokig ...

foto2539 (MMS)

Klubba på en onsdag! Vad har du för tokig mamma? Zack har rörelselek och vi tar en fika.


Kiss och vatten paus mellan passen =) jag ...

foto2538 (MMS)

Kiss och vatten paus mellan passen =) jag kör dubbelpass idag =D fasen vad jag känner mig duktig o stark! Sen bli det lunch med mannen <3 kan dagen bli bättre?


Mannen hemma <3 men åker igen i morgon... ...

Mannen hemma <3 men åker igen i morgon... Och i morgon är det rörelselek för Zack. Det betyder Biblo och måla för mamman o kajsa. Säger godnatt och hoppas på en fin natt. <3 marcus lämnar barnen, jag får en liten sovmorgon, sen är det träning som står först på mitt schema dubbelpass! =D Sedan lunch med mannen innan han lämnar stan igen. Undra var vi ska äta... SOV GOTT !! <3


Förvirrande, ja jag förstår inte hur vi ku...

Förvirrande, ja jag förstår inte hur vi kunde försova oss i morse... 2 larm ställda på mobilen, med olika ringsignaler! Jag har inte hört ett ljud av de! Ingenting! Vakna av att Zack putta på mig, mamma mamma ska inte du vakna? Kajsa är vaken och vill upp ur sin säng. Kastade ett öga mot klockan och kan säga att jag studsade upp! 08.23 ! Zack börja skolan kl 8 *PANIK* Vi var där strax efter 9 och det är tur morgonrutinerna sitter rätt bra. Och att barnen är rätt samarbetsvilliga den stunden. Zack fixade frukost själv medans mamman var förvirrad förtvivlad o lätt förkyld. Duktig! <3 Så i morgon är det trippla alarm som ljuder, har lagt på en ringning från pappsen som är i östersund o bygger butik. Puss o godnatt <3


Mina två nya konstverk till nån bra vägg =...

foto2535 (MMS)

Mina två nya konstverk till nån bra vägg =) Zack den översta kajsa den nedersta. Fin fina tycker mamman <3


Målarpyssel en regnig dag. Tokregnig!!

foto2534 (MMS)

Målarpyssel en regnig dag. Tokregnig!!


KAJSA KARAMELL 2 ÅR !!

Här har det firats i dagarna 5 ! Hipp hipp hurra för prinsessan ♥

Nyvaken lilltuffs får öppna Måånga paket ♥





Stortjej delar maten själv :)


Jänta snorig o mamman sliten... hårt att fylla 2 ;)

Så var söndagen här o dags för barnkalas !
Kajsa stod ute o vänta på sina första gäster. ♥

Pippitårta!



Fiskedammstajm!



Hurra ! och TACK allihopa för fantastiskt firande av Kajsa ♥


Säger god natt och tackar alla som varit h...

Säger god natt och tackar alla som varit här och firat Kajsas 2 års dag! Kalas i flera dagar massa paket o ännu mer fika! Nu är det nya tag i morgon o jäsiken jag ska vara duktig till stockholms resan! Fixar jag 5 kg på 4 veckor? Finns mycket att ta av iaf. Vi får väl se ;) men nu godnatt gott folk <3


Hurra! Kajsa har övervunnit sin rädsla mot...

foto2524 (MMS)

Hurra! Kajsa har övervunnit sin rädsla mot dammsugaren =D påslagen är den oxå, hon fixa själv.


Sitter uppe längre än jag orkar... ...

Sitter uppe längre än jag orkar... Lägger mig breve en snarkandes man, som dessutom var ton o yrar något, på FINSKA! Ja då är det inte lätt att återberätta för mig. Kajsa förkyld, hostar mycket igår natt och nu i natt. Jag hade svårt att lägga mig. Men nu har det varit tyst ett tag. Näe nu sova! Puss o kram <3


KAJSAKARAMELLEN FYLLER 2 ÅR !! ...

foto2506 (MMS)

KAJSAKARAMELLEN FYLLER 2 ÅR !! Paketen inslagna, tårtinnehållet klart, inget bakat panik! Men det fanns kakor på affären ;) Ballonger check. Mannen eller pappan som vi oxå kallar honom är hemma <3 Bila från kiruna idag! Långt! Typ 80 mil! Han tänkte ta med sig kajsa på bad i morgon, men hon ligger o toknyser :( verkar bli förkyld :( och vi som planerat in barnkalas på söndag. Sov bort skiten kajsa =) Undra vad det är i alla paket... ;) Kraam o godnatt !!


Formande modell... ...

foto2501 (MMS)

Formande modell... Måste ju betyda att modellen är formad, och det ser vi ju redan ;)


Snygg kille, eller hel familj på väg mot f...

foto2491 (MMS)

Snygg kille, eller hel familj på väg mot folkan o filiokus fredrik =)


Sista studsen innan nedplockning? Lycka är...

foto2488 (MMS)

Sista studsen innan nedplockning? Lycka är en kusin <3


Lovely vecka !

Först syrrans bröllop ! SÅÅÅ VACKRA !! Ett perfekt bröllop - ALLT var BRA bättre BÄST !!!



Sen vår vecka nedåt i landet :)
Måndag lämna vi barnen på skola, dagis och satte oss för att köra neröver...
Får veta att Marcus bilkompis inte ska åka, vilket betyder att jag inte hade bil ! Hur skulle jag då ta mig till Gekås ?
Sen ringer ena barnvakten o säger att hon inte kan ha barnen på onsdag !
Ringa ringa ringa ! Bla. Hallandstrafiken och Scandic.
Helena Tackar jag som varmast ! Hon tog barnen från fritids, dagis hit hem. Jag hade bäddat rent i sängen, bytt handdukar och fixat middag. Jag tro de klara sig galant :)
Vi hade sagt, ta barnen måndag till tisdag. sen får vi se om andra barnvakten tar vid på tisdag eller om du känner för en natt till så Zack slapp missa så många dagar på 6 års andra vecka.
Men innan hon testat ena natten får jag mess om att hon gärna stannar en natt till ! TACK ! och hon visste inte att onsdagen kört ihop sig. Skönt den biten löste sig. Helena GULD värd för de två nätterna, hämtning och lämningar !
En riktig supermamma! 3 egna, gravid med 4e, som kommer i november, och tar sig an mina två oxå! Ensam så mannen hemma fick sova och orka jobba i företaget. shit tänk o ha denna kvinnas ork... 

Vi löste även så jag kom till Gekås =) MED mannen dessutom !

Vi hade första natten på ett fint hotell i en svit ;)
Mannen åkte på jobb och jag tog det verkligen lugnt. Satt med datorn i knä, fötterna på balkongräcket och njöt av en kaffe på balkongen. såå najs !
Chekade ut kring kvart i 11 och drog iväg väskan mot ett nytt hotell.
Rummet var klart =) och Jessica kom o mötte mig för en lunch.
Det blev lite shopping och en super bra lunch!
Sen var hon tvungen att dra iväg på ett möte o jag tänkte jaha ensam i stora stan från kl 13.40 hmm...
Blev en kaffe o en sån super duper mega god kaka på ett kafé. Regnet kom o öste ned på markisen. Men det var varmt och ja satt ute. Skönt o avslappnande :)
Vandra vidare mot en villervalla outlet o blev några hundralappar fattigare :/ men barnen blev snyggt höstmatchade till höstfotograferingen på skola/dagis.
Gick runt hamna i Nordstan o hitta en ny baddräkt. Relax på hotellet tänkte jag... eller ny till vattenträningen.
Kan säga det blev ingen relax! Trött och middagen tog ju oxå sin tid. Slö o slapp i sängen blev min melodi. Svårt att somna men tillslut så.

Onsdag
Upp o iväg mot frukost ! Fick inte i mig så mycket, stressad över att inte hinna tåget till Falkenberg där buss sen tog mig till Ullared och Gekås :) Jag hann med men blev sur över att de visat fel busstider åt mig. Två bussar som skulle gå därifrån fanns tydligen inte. jaja fram kom ja o MÅNGA hundra fattigare blev vi ! Marcus kom ju o mötte upp så jag skyller slutsumman på honom ;) (nej då älskling, förlåt)

Sen väntade en bilresa upp till Stockholm... 00.30 var vi framme.

Upp o iväg mot formex mässan !
Snabbt avklarat då jag verkligen inte orka gå där nå mer. Såå ont i höfter/fogarna! Ett fogbälte hade suttit fint då.
Men det va väl tur då Barnen blivit förkylda och barnvakten med barn med... Vi hann hem i tid och kunde hämta hem de små juvelerna.
Myys med dem hela fredagen ♥

Lördag bjöd på Barnklädesmarknad och jag sålde bort kläder/leksaker för dryga 2 tusen ! KUNG !

Söndag hade vi loppis här på gatan. 14 grannar ställde ut bord och sålde :) Gick bra och vi hade toppenväder!

Jippi ! Nu blir det nog ordning i källarn för pengarna. :)
(Zack önskar sig en DVD spelare i julklapp)




CAKE POPS !

http://niicki.blogg.se/2011/september/cake-pops.html

Ett recept jag ska pröva =)

Varför har sommaren gått Såå fort?

Varför har sommaren gått Såå fort?


Packar upp ullared påsarna =D spring kläde...

foto2482 (MMS)

Packar upp ullared påsarna =D spring kläder till mamman! Sport top/bh saknas. Önskar det när jag fyller år. ;) fortsätta packa upp! Det är en del...


RSS 2.0