Allevo...

Fan satan skit ! Va irriterad jag bli ! I går kväll ställer jag mig att göra matlåda, var tro ni den är nu?!? Jo hemma på bänken !!! Tur jag ha ett par påsar allevo potatispurjolöksoppa i väskan :) De bli min lunch det efter ett tokbra intervall spring pass på bandet samt en halvtimmes cirkelträning styrka.
Mmmm eller inte :/


537 KR !

Två par jeans och Fem nya t-skirts har inhandlats till sonen idag :) mycket bra pris! Melike rea :)
Jo dotter fick oxå... Som vanligt... ett par jeans till hösten blev det, men dumt att låta bli då det är 70% rea!
Maken fickcen snygg grönrutig skjorta och mamman blev utan :/

Nu nattinatt för liten dotter!


Gammal eller ej ?!

Fann denna i kylen på Kontoret och helt plötsligt kände jag mig inte gammal längre :) yoghurten är klart äldre!


Trevlig midsommar !!


Jaha då bli det mörkare igen då!

Trist rubrik men sann! Nätterna bli nu mörkare mörkare igen.

Idag MIDSOMMARAFTON !!
Börja dagen med att kliva upp 7.45 tjugo minuter senare stod jag redo utanför dörren framför en springtur på 32 minuter, dryga 4 km. BRABRABRA!!
Familjen Josgård från Göteborg på besök :D vi fira midsommar här med de och svärmor :) Barnen ha precis somnat jag sippar på en liten vinskvätt och summerar dagen som varit mycket bra :)
Nu väntar sängen eller lite ensam mys med maken :) kram o godnatt !

Ps, titta INTE på min super koncentrerade min på fotot, ville bara visa fina sommarklänningen som jag chansade att handla här i våras i en storlek mindre än då ;)


Så Grymt bra!!! Ja egenpepp :)

Wiiihoooo!! På ren jäkla tjurighet gick jag ned o sprang på löpbandet EFTER vi i gruppen tränat. Ja vi körde spinning sen mage rygg. Och jag i Malin gick ned :)
Resulterade i 17 minuter på bandet. 2.3 km varav 'spring' i två av dem!! Hallå förut fixade jag 500 meter!!! STOLT ! Träningen ger resultat :D snacka om att börja från scratch. Först 500 meter idag 1.5 km innan jag saktade ned o sen ökade på igen :) pepp pepp :D

Nu jobb! Sen möte af. Sen fika på förskolan ❤


RSS 2.0