Härlig kväll bra morgon !

Super nöjd med gårdagen! 12 pers. Goa vänner allihop och ena riktiga partyhöjare, dehär va precis va vi alla behövde :) VUXENfest utan barn. Vi åt gott drack Goa drinkar av olika de slag, whisky för en del baileys och annan likör. Skönt att ändå känna sig pigg idag :)
Men ni som tro på systembolagets app - kan sluta tro! Vilket skit! Man knappar in vad man dricker, den varnar när man kommer över 0.6 promille. Vid 0.8 slutar den! Va tusan vinner jag på att knappa in då? Man e ju nyfiken att se vart det slutar, ren nyfikenhet inget annat! Nä den laddar vi inte hem!
Längtar till nästa partaj me Goa vänner :) kanske nästa helg då ladiesnight killarna är på besök i stan. Bara mamman kan fixa barnvakt! Och skjuts hem.. MrM är i Finland på begravning :'(
Nä nu väntar rentvätten, chipsskålen, duschen samt plock på barnens rum för mig, mrm tog en promenad. Skönt väder idag :) kolla de nya köksmöblerna :) bra och ljust blev det :) KRAAAM !!!


Lyckad fest !

Superglad och nöjd! Säkert sparat tretusen, bord och stolar..., men är lurigare än om vi varit i Stockholm som planerat. Hu va drinkar o vin kan göra med en.... Hoppas bara må bra i morgon! Önskar....
Har haft en jättetrevlig kväll :) TACK TACK TACK Syster och mor/far dom har barnen. TACK!!
Sista bilden visar ärligt Tack och Godnatt ;)


Den gula...

Den gula... Vill gärna ha den men kändes varm!


Höstnytt i garderoben :)

Hade turen att få ett presentkort på stan i julklapp av käre mor och far. Jag är tyvärr inte i stan så ofta så därför fanns det kvar men det va ju perfekt för mig igår :D 4 nya plagg fick följa med hem från lindex. Ett par byxor en kofta två tröjor. Tack för det :)
Och jag tro jag ska tillbaka och köpa den gula 'medaljong' tröjan oxå, eller va tycker ni? Översta bilden.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_505dec1eddf2b35633004207.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_505dec1eddf2b35633004207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_505dec2eddf2b35629003f15.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_505dec2eddf2b35629003f15.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_505df7b9e087c33ec483c07b.jpg" class="image">


Nyfriserad !!

Tadaa! Snygg igen ;)


Gött liv !

Inte alla som ha fin fredag som jag :) Frissan !! Shopping samt Träna :) sen bli det halvdöd i soffan tro jag, fångarna på fortet med make och son kanske... TREVLIG HELG !


Va e de för dag idag, jo de e....

Nån fyller år 🎂 och inte vem som helst utan prinsessan i familjen ❤ Strax dags att upp o fixa tårta! Mmmm tro den bli bra.
Tre år! Minns du värkarna syster ;) haha! Ja vi åkte ju till henne för att vara närmre sjukhuset om K skulle få för sig att komma ut fort! Men det tog ett tag så vi hann umgås lite oxå ;) se film!

Igår va det fullt upp! Lämna förskolan till Folkan för att fixa lite inför söndag. Till arbete sen Coop för matinköp vidare till Birsta city för lite spaning på nå nya tröjor men det sluta med nytt under. Bh och Trosa :) men fick en chock då jag fick ta 65 runt om !!! Den satt hårt men de e bra. Sen blev det racer till Folkan igen för uppställning av bord till söndagens loppis. Hem o skicka maken på bastukväll me grabbarna. Pju soffan va skön!
Nähä nu upp på med nya underkläder hitta nå kalasfint och ge jänta sina paket 💝🎈


Hög koncentration !

I väntan på middagsgästerna :) Dottra älskar att klippa ! Klippa klippa och klippa :) men vilken onge gör inte det egentligen ?!
Missa inte loppisen på Folkan på söndag !!! Annons i sundsvallstidning samt Dagbladet idag. Välkomna att fynda! Söråkers fokletshus söndag 16 sept. Kl 12-15.


Lunch tajm!

Paus från arbetet. Fixat snyggt skrivbordsbakrund på datorn :) Men nu ska jag återgå :)


Det bästa endast gott nog.

Katten och ankafilten är viktigast just nu! Leta, till dagis, leta, hem från dagis, leka, leta, med till sängen, sova gott till ny letdag ;)
Mormor ha hon fått filten av, katten av farmor. Mysigt att se henne hålla de så hårt.
Nu säger jag oxå helst godnatt, jag är super slö ! Och tokont, träningsvärk heter det !! Påt igen i morgon :/


Mooot Arbetet !

Yes och Tjoho va det känns gött att ha en bra arbetsplats att åka till på morgonen :) Sitter brevid två herrar som e helt ok, ha ! hur lät det då, helt ok... men äh om ni läser fatta ni va ja menar, Jag sitter i ett BRA rum !
Adressansvarig är och jagar denna vecka JAG har fått tagit över !! wiiihooo, va klurigt... Men KUL ! Ja, jag VILL ju ha ansvar och känner mig behövd när man har sitt lilla ansvars område, eller lilla och lilla det är några bitar jag biter i nu. Arbetsprövning pågår till strax innan jul. Sen då ? Jadu, jag ha ingen aning om va som händer, Vill vara kvar, men vi får väl se...

Skitoxå...

Börja känna av halsont :( VILL INTE bli sjuk ! Vill kunna komma iväg o träna juh, och loppisen på söndag då ! Vill ju kunna stå o sälja, behöver pengarna! Ja vi planerar Legoland nästa sommar, samt altan samt utemöbler suck va ska vi få pengarna ifrån ? Det krävs ett stort ryck från nån just arbetsgivare tror jag ;) Ja fram me superlöner åt oss båda ;) HA drömma få man väl ;)

Ja men träningen, tro jag e NÖJD !! Kändes skitabra i morse :D Sprang på i gott tempo på bandet, och det konstiga är att det är mer tråkigt än jobbigt.. Sen fick vi träna i gymdelen idag, suuuper bra !! Jag behöver bli kompis med den lokalen oxå så jag törs mig dit själv efter nyår då jag släpps ut i lokalen helt själv ! Vill ju inte sitta där och göra fel... nä, rätt ska de va och framför allt ska jag ju VÅGA !
Nu ska jag ta o gå till sängen, Trött.se !
Tänker på dej Moster - hoppas du har det BRA !

Kraam

Tjoho ! Nu vill jag vinna en tävling !

Underbarabarn mässan är ju snart igen och idag fann jag en tävling om entrebiljetter samt goodiebag. Hallå klart jag vill åka ! Gilla väl allt som ha me barn, mässor och goodiebagar att göra :D så e de ju faktiskt ;) Jag och finvännen Lisa har ju varit iväg två år irad, jag tre. men i år planera vi inte att åka av olika anledningar, MEN skulle jag vinna biljetter så dra vi ! GARANTERAT ! :D Jag ska nog få med na ;) visst vännen ?!

Kalajs för Malajsan ❤

Kära lilla älskling fyller tre år nästa helg men kalas passa bättre denna så vi fyllde huset till Max med mammor och barn! TACK för fina presenter och att ni ville komma och fira vår Prinsessa ❤


Present !!

Visa jag va jag fick av min Goa Man efter de tre veckorna med nutrilett ?? Najs me nytt ;) Älskar dej Min MrM ! 💝


Myskväll ❤

Kvällens vin ! Gött :) och en grymt god middag! Fläskfilé med ädelmodet och grädde samt en fin fin sallad till ! Gött värre :D


Fel väg !

Igår körde jag av motorvägen en sväng, kändes bra och rätt då, jo även nu trots att jag fattat att pizza verkligen inte är bra mat. 1 riktigt mycket kolhydrater 2 mättar bara för stunden, äcklig mättnad som tack o lov går över men skapar hunger :/ knepigt när det är så mycket mat, men det är ju FEL sorts mat !
Positivt är ändå att det smaka bra! Och skapa ingen ångest eller liknande heller. För jag gjorde ju faktiskt ett val, ett kontrollerat val !
Men nu är jag på motorvägen igen :D tut tut nu kör vi rakt igen ! :D mooot mååålet ----> 77 kg !
Borde fixa det till 8 november då Stockholm och mitt kök mässan är bokat ! :) åh vad jag längtar !!!


Hoppar jublar skuttar !! :D

Vägde mig imorse :D tadaaa!! 83.9 :D gå inte att beskriva känslan, under 84 va ju ett mål :) jag är bara överviktig nu ej fetma !!! Hurra !!! Tro det firas me nå fint från lindex ;) De har såå mycket fint nu. Det är höst nu !
KBT-Vikt möte idag. Fick massor av beröm, kramar och glädje över mig:) gjort fina resultat och mjuk sååå mycket bättre. Sen milen då :D de riktigt lyste om de för lyckas jag har ju även de lyckats med sina jobb och det stärker båda parter :) vinnvinn situation ;)
Och sen måtten, midja minskat med 15 cm !! Hurra för mig :D


Maximal otur ?! Eller tur i oturen ?!

Skrapade bara tre av nio rutor ! Försök me de om ni kan ;)



Medalj och belöning!

En vinnar väääl värd en stor smarrig drink :D


Meera !!

Nu e vi i MÅÅL !! :D supernöjda!!!

Leeeriga !

och slutligen ett illa sår på underarmen :(


Nu körs milen!

Så lite bilder från leeeeran !!!

Vi börja morgonen med en hyfsat äcklig hotellfrukost :/ bläää så ofräch och vi sakna GRÖNSAKER ! Jo, gurka och grön paprika fanns...

Sen ladda vi upp med en smoothie på tunnelbanan :)

Vårt fina team !

Mariorna och min kusin Sofie samt Jag blev ett toppenlag ! :D

och här är Två NÖJDA trötta blöta och leriga milspringare :)

Måålgången !

Jag fann en liten lastpall att stanna o ta kort vid, fyfasen va kletigt och lerigt det var ! :/

Nä, det gick INTE att gå runt du va tvungen att gå rakt igenom skiten - rätt långt oxå :(

Men ja va iaf jäkligt NÖJD ! :D

Tiden? 1 timme och 18 minuter :D = 78 minuter

Helt klart nöjd med tanke på lätt ont i höfterna, tråkväder och första genomfördra Tjejmilen !

Va få jag för tid nästa år tro ni ? Kanske man skulle fixa en gissavinn tävlig åt er ;)

 

PÖZZZ !


TJEJMILEN !!!

En fin summering av helgen som va...

REGN LERA DRINKAR SKRATT TUNNELBANA HOTELLFRUKOST och mycket mycket mera!

Två tokar på väg mot El´stockholmo :D

Köar i regnet att hämta nummerlappen samt få en finfin goodiebag :D

Nästa inlägg visar fler bilder ;)


RSS 2.0