Plåster de e grejer de =) ...

foto2809 (MMS)

Plåster de e grejer de =) Lillfia vakna i natt o hade ont i ryggen, plåster mamma. Så plåster blev det o bättre kändes det =) Sen kunde hon somna om, dock i vår säng men ack vad mysigt <3


Paket nummer 24 !! Julkalendern är slut fö...

foto2800 (MMS)

Paket nummer 24 !! Julkalendern är slut för i år :( men GOD JUL ALLESAMMANS =)


GOD JUL Allihopa <3 ...

foto2798 (MMS)

GOD JUL Allihopa <3 Mys att ha syster med familj här. De små somna rätt snabbt o sover gott. Längtar nog tills i morgon :) Mammorna traska nu oxå mot sängarna, efter ett parti 500 som jag fick vinna ;) papporna har somnat redan... Som sagt GOD JUL Allihopa =) hoppas ni varit snälla o får ett paket, ja ärligt, jag skulle inte vilja sitta helt utan paket, ett vill jag iaf ha, det bor ett barn i mig ända tills jag dör ;) paket är roligt. Sista paketet i julkalendern ska oxå öppnas. Spännande jag tro på något virkat för det är mjukt. Vantar? Strumpor? Tofflor? Godnatt så får vi se i morgon :)


Åh ett jättefint 23e paket =D men tyvärr t...

foto2796 (MMS)

Åh ett jättefint 23e paket =D men tyvärr tycker inte jag om marsipan... Men det finns en annan i huset som mer än gärna tar de, åh tack o go'jul marcus va kommentaren då jag öppna. ;)


UNDERBARA FANTASTISKA NISSE <3 Vilken lyck...

foto2784 (MMS)

UNDERBARA FANTASTISKA NISSE <3 Vilken lycka jag sitter o ler, vilken fantastiskt underbar fin liten brokig du virkat. Såå fin <3 Jag älskar dessa små filurer =) Denna ska få en alldeles speciell liten plats på en hylla vid sängen i sovrummet <3 Alltså hur kan man fastna så för små filurer från en bok? De är ju hur söta som helst! Hoppas du nisse oxå gilla de och att de va kuliga att virka =) Förstå vad jag oxå skulle vilja kunna virka... På't igen bara :)


Fy vad jag är elak !! Har bakat igen... Me...

foto2783 (MMS)

Fy vad jag är elak !! Har bakat igen... Men de e inte så många Meen fruktansvärt goda. ;)


Söta örhängen, vattenmelonskivor, tro man ...

foto2782 (MMS)

Söta örhängen, vattenmelonskivor, tro man drömmer om sommaren ;) Meen hallå var har december tagit vägen? Eller hösten? Zack har sista dagen innan jullov idag! Känns stort, storkille gå på skolan =) Fröknarna fick varsin chokladask igår, uppskattat, av Zack o kompis axel. Nu iväg mot sista skoldagen =)


Paket från p4 idag :)

foto2781 (MMS)

Paket från p4 idag :)


Åh jordens finaste servetter =D finns bara...

foto2779 (MMS)

Åh jordens finaste servetter =D finns bara två problem, HUR ska jag Kuoma hålla mig från att ställa fram de redan nu? Tänkte direkt vår när jag såg de, och de e FÖR FÅ ... :) Tack nisse du träffa helt rätt :) Såå tråkigt att kalendern snart är slut :(


ÖGONSKUGGA !! :)

foto2778 (MMS)

ÖGONSKUGGA !! :)


Lika glada både mor o dotter men det är MI...

foto2775 (MMS)

Lika glada både mor o dotter men det är MIN! Bara min ;) en ny rosa puff =D perfekt! Det är något man byter på tok för sällan, men nu bli det byte :) tack tack!


Efter en bra handling på maxi får man belö...

foto2773 (MMS)

Efter en bra handling på maxi får man belöning att åka bil =D


Sånthär blir jag alltid gladöver! Ljuset l...

foto2772 (MMS)

Sånthär blir jag alltid gladöver! Ljuset luktar tokgott =) grapefrukt. Och ljuskoppen hållaren, jag har inte någon just av detta slag, har stått o tittat på de men ej prioriterat att köpa. Så tack snälla nisse :)


Sova STOR säng !


ÄNTLIGEN står sängen på plats
Sov gott inatt hjärtat



Pysselnisse har varit i farten igen, i ärl...

foto2769 (MMS)

Pysselnisse har varit i farten igen, i ärlighetensnamn vet jag inte riktigt vad eller var jag ska ha denna, mer än svans om och när barnen leker troll. =) fast det är ju ett rätt bra användningsområde. :) fast kanske för fina färger för det?! Förlåt nisse ta inte illa upp! MEN jag är mäkta imponerad av din pyssliga sida =D 4 fläta, kanske inte svårt? Men mycket jämn o fin :) Sen grytlapparna jag fick förut, Jag VILL oxå kunna virka :( ok grytlapp klarar jag men tänk att kunna göra små Amigurumi figurer. Det är något jag skulle vilja =) Köpte tillomed en bok på rean, men Näe jag får inte till det. Kanske ska lära mig uttala ordet först ;) amigurumi amigurumi ... Nu bli det strax ett IKEA race :\ Dyrt med ny säng åt lilla fast vi fått resårbotten! Puss o hej! Så ser vi framemot paket nummer 17 :) Detta är så kul !! Längtar till nästa år ;)


Dagens paket =) små bubbliga jordgubbar at...

foto2765 (MMS)

Dagens paket =) små bubbliga jordgubbar att sätta på tex grattiskort jag gör.


Har sämsta kameran i mobilen tro jag. Men ...

foto2767 (MMS)

Har sämsta kameran i mobilen tro jag. Men här är gårdagensprojekt klart! Troll o legogubbar har fått flytta in :) fint jobbat barnen!


Tada =) årets och barnens första peppishus...

foto2758 (MMS)

Tada =) årets och barnens första peppishus är klart! Tyvärr var min ikeasats trasig :\ men ett blev det iaf och räcker gott o väl. Varmt kladdigt kletigt tålamodskrävande men ändå rätt kul :) nu ska legogubbar och troll få flytta in. Undra var de ska få stå..? Skönt att må bättre! Nu bli det korvstroganoffmiddag =) KRAAM <3


=D Hallå jag tro sovningen gjorde susen !!...

=D Hallå jag tro sovningen gjorde susen !! 2 smörgåsar o dryga koppen kaffe finns i mig nu, sjukt vad magen låter, inte konstigt har ju inte fått mat på X antal timmar. Gott! Nu bli det en dusch, en lång, marcus hämtar barnen o sen bli det pepparkakshusbygge =D äntligen! Ja både jag o marcus mår bra igen! Marcus på topp igen, jag helt klart ok igen :) skönt, det var sova jag behövde. Vakna kl 14 o nu en ny människa =) DUSCHEN !!


Det låg en lapp i brevlådan! ...

foto2756 (MMS)

Det låg en lapp i brevlådan! Lite läskigt, tur maken är hemma :) stor stark o trygg! =D Krupit ned i sängen igen, vad är det för skit som går? Mår inte riktigt hundra :( Fick avboka 2 viktiga saker idag oxå eller egentligen 3. Träna, möte på Fk samt hämta storsäng åt kajsa. Mest skit mår jag över att inte hålla vad jag lovat till kajsa :( Idag skulle ju storsängen, nya täcket o kudden komma :( Näe de känns inge bra. Men jag har ju ändå hoppet kvar ;) Japp in i det sista! Men hur jag ska lösa det vet jag inte... Jaja sover på den saken lite, godnatt <3


Superglad för dagens paket! En gästhandduk...

foto2755 (MMS)

Superglad för dagens paket! En gästhandduk, precis vad vi behöver =) och jag tror att min pyssliga nisse har sytt, broderat på den =) fin! Tack tack


Dagens luciapaket =) Tändstickor !! Smart ...

foto2754 (MMS)

Dagens luciapaket =) Tändstickor !! Smart till alla mina ljus.


Dagens paket från pysselnisse! Med magnete...

foto2753 (MMS)

Dagens paket från pysselnisse! Med magneter på baksidan.


Mammas fina filuren <3

foto2752 (MMS)

Mammas fina filuren <3


Experthjälp att hålla dagens paket :) 2 sm...

foto2748 (MMS)

Experthjälp att hålla dagens paket :) 2 smörknivar! Kan man ha för många? Nej! Och i plast toppen! Tack nisse o tack kajsa för hållaihjälpen =)


Min nisse har funnit ett rosa lack åt mig ...

foto2741 (MMS)

Min nisse har funnit ett rosa lack åt mig =) naglarna skall målas idag! Fick frågan igår vem jag får alla paket ifrån, och det kan jag inte svara på än... Men den 24e vet jag =) Så det är en hemlig nisse ;) vi är typ 8 som öppnar paket var dag. Vi har gjort åt varandra men ingen vet vem som får av vem =) förutom hon som ordnat detta då, hon vet nog vem hon fått av. Jätte kul idé =D längtar redan till nästa år, tänker börja fixa paket tidigt då så bli det en ännu bättre kalender =D


POLKAGRISKOLA =) ...

foto2740 (MMS)

POLKAGRISKOLA =) Hur kan socker sirap grädde smör o vanilj vara så gott? Men tydligen inte tillräckligt då jag blanda i även polkagrisgodis ;) gott tro jag ! Visar sig i morgon på glöggkvällen.


Undra hur många år sen det var jag åt en b...

foto2736 (MMS)

Undra hur många år sen det var jag åt en billys ?!


Bosch was32464sn


Bosch WAS32464SN (Vit)

Yes bos så heter maskinen vi har klickat hem, En Bosch was32464sn, nätshoppat en Tvättmaskin ! Tekniken går framåt. Men va tusan kan man köpa den minst tusen kronor billigare på det sättet så e väl de ok ?! :)
Kommer hem 19 dec. då har vi varit utan maskin i 3 veckor !! Kan ni tänka tvättberget ?? Fy 17 !! Sitter här o nu i samma kläder för 3e dagen, ja jag har bara varit hemma i de så de är inte så snuskiga ;) inte än haha!
Bli till att åka till nån kär vän eller släkting o tvätta en maskin eller två. Börja behövas kan ja säga... Tur vi/barnen har mycket kläder ;) Sånna här gånger behövs det... Så där hade jag försvarat "alla" mina köp till kidsen ;) visst ?! =D

Tro ja behöver baka lite nu... nä inte för att jag behöver kakorna utanför att det är rogivande och kul :)
Ska iväg på glöggkväll i morgon så jag kan ju ta med de dit om inte min frys vill ha de.

Coccosflarn med vaniljsmörkräm
imellan (om ja hittar receptet)
Underbara Chocolate chip cookies som är farligt goda!
samt kanel drömmar skulle ja vilja göra :)

Eller ska ja dra igång med lussebullebaket ??
Ska hitta receptet på de jag gjorde ifjol bara :)

Så här ha ju inte jag tid att sitta !
Tvättstugan ska röjas oxå !
och julklappar ska slås in...
oj oj upp o iväg :D

Min lugna hemma dag... ;)
Sen hur mycket som egentligen görs är ju en annan femma...
:)


Dagens paket :) nummer 9. Min nisse verka...

foto2733 (MMS)

Dagens paket :) nummer 9. Min nisse verkar veta att jag har fula naglar ;) Bli till att ta hand om händer ikväll för jag har tjuvklämmt på morgondagens paket =D tro de e ett lack ;) hurra jag som älskar nagellack =) Meen det e ju vad jag tror o ska inte ta ut något i förskott. Ett tips på julklapp är något att ha alla mina nagellack i. Har snart 30 flaskor som behöver något fint att ligga i. Står o tar plats i kylen nu, ska lack stå i kylen? Nu fixa i tvättstugan så golvet kan målas i helgen. Sen MÅSTE eller bör vi få in en ny tvättis. Puss o hej <3


Känns ju lovande... NOT !! och har inte bi...

foto2731 (MMS)

Känns ju lovande... NOT !! och har inte biltema något annat att göra reklam för än cyklar nu? SNÖ =) Men ont av att skotta, och då är det bara lätt flygig snö idag :\


Jag visste det skulle vara nå bra i paket ...

foto2730 (MMS)

Jag visste det skulle vara nå bra i paket 8 ;)


Paket 6 och 7 =) Från min pyssliganisse ;)...

foto2726 (MMS)

Paket 6 och 7 =) Från min pyssliganisse ;) Men morgondagens tunga fyrkantiga paket lockar massor så jag längtar till morgonen att få sitta med barnen på mattan o vi öppnar var sitt paket :) barnsligt roligt =D


Fina paket jag får var dag =) Dagens paket...

foto2724 (MMS)

Fina paket jag får var dag =) Dagens paket innehöll två fina armband, tro tillomed min nisse gjort de själv :) Kul. Ha en fin dag allihopa <3 för mig bli det oscarssons sista film innan han dog. I folkan salongerna ;)


Dagens paket för mamman =) Perfa nu i snor...

foto2722 (MMS)

Dagens paket för mamman =) Perfa nu i snortider. Tack nisse!


Stor koncentration över dagens present i p...

foto2720 (MMS)

Stor koncentration över dagens present i paketkalendern =) första gången kajsa bygger pärlplatta och det går galant =D Bara blå på rad så fint o hon kan själv! Stolt. <3


DAGENS PAKET =D om början är såhär bra, va...

foto2717 (MMS)

DAGENS PAKET =D om början är såhär bra, var ska det då sluta?? =) min nisse är åter bäst ;)


Kajsas sista ord innan hon somna nu i kväl...

Kajsas sista ord innan hon somna nu i kväll, Mamma, vet du sak? 'jak ällka mamma' Mamma, vet du sak? Jak ällka pappa åsså. Min lillebor 'schack' jak åsså ällka =D Åh man bli alldeles varm i hjärtat <3


Kajsa visar stolt sitt första julpyssel fr...

foto2713 (MMS)

Kajsa visar stolt sitt första julpyssel från förskolan <3 en tomtemagnet.


REFLEX =D Min nisse är rädd om mig ;) elle...

foto2711 (MMS)

REFLEX =D Min nisse är rädd om mig ;) eller sig om vi skulle mötas i mörkret. BRA! Reflexer skall man byta varje år!


Kajsas tur att vara hemma o sjuk :( lite k...

foto2706 (MMS)

Kajsas tur att vara hemma o sjuk :( lite klet i ögonen o Snorig. Men som bilden visar STORTJEJ <3 Sov på madrassen i natt. Säng kommer så Näe hon ska inte sova på madrass hela livet ;)


Dagens paket =) fotot är sne'taget men ann...

foto2708 (MMS)

Dagens paket =) fotot är sne'taget men annars syntes inte framsidan, blixten slog den.


Mitt första paket är öppnat =D skrattar ly...

foto2705 (MMS)

Mitt första paket är öppnat =D skrattar lyckligt som ett barn, ett pepparkakshus här ska Pysslas =D Zack har ett jag ett ;) Min nisse är bäst! =D


RSS 2.0