HÄFTIG KVÄLL IGÅR!!         Blev inbjuden ...

img_5943 (MMS)

HÄFTIG KVÄLL IGÅR!!         Blev inbjuden till TVÅ storfester :D  Nu rätt snart, se framemot den massor! Underbara människor att umgås med, kommer bli en toppenfest åh vad jag LÄNGTAR!! Den andra inbjudan var till BRÖLLOP :D JA ! Trevligt :) Fast bröllopet får vi vänta på tills nästa sommar, men ändå Vilken ära, två storfester !! Kul kul kul :D


Hemska barn! Hemska lekar, stackars docka!...

img_3252 (MMS)

Hemska barn! Hemska lekar, stackars docka! Tur det bara är en docka :)


Lite kort laddsladd bara annars är min nya...

Lite kort laddsladd bara annars är min nya lilla vita vän perfekt! Ja jag ligger i sängen o skriver får ha lite konstig ställning. Visst det finns en del tekniska saker att lära, men bara kul :) Lite klurigt att bara få till ett sms ;) Lära om knapparna och Själva grejen i sig. Grejen? En iPhone 4s vit :D HELNÖJD se vad en tripp till Åre kan ge ;) puss kram o godtagit !


Lite för kort laddsladd bara annars är min...

Lite för kort laddsladd bara annars är min nya lilli vän


I PHONE 4s Till MEJ !

Weeh äntligen har jag köpt eller jag fick en efterlängtad iPHONE 4 s. Så snart vet jag om jag verkligen behöver en, men det tro jag, eller vet ;) Puss o tack älskling <3
Så mysigt med hotellmys o en dagstur till Åre. In där på telia och fick mig en iPhone :) lyx för mamman ! En vit :D precis vad jag ville ha, stor eloge till killen i butiken! Han fixa fram en åt mig : ) TACK


Hotellsäng hotellfrukost hotellmys men var...

foto2840 (MMS)

Hotellsäng hotellfrukost hotellmys men varför sätter de in badkar? Ok förstår vissa vill ha det men inte JAG ! Ska de tjuras med att sätta in badkar gö det riktigt med ett stort! Familjebadkar o gärna bubblor tack ;) MATEN Igår var perfekt! En toppenrestaurang hur gott som helst o vi satt länge! Bild här på maten. Nu åker vi till åre <3


Härligt med en kaffe på maten. Ute på gale...

foto2838 (MMS)

Härligt med en kaffe på maten. Ute på galej med maken <3 Träbröllopsdag idag ! 5 år som gifta <3 Älskar dej min andra hälft !


ÖVERVIKTIG LIKA MED SUPERVIKTIG !? ...

foto2837 (MMS)

ÖVERVIKTIG LIKA MED SUPERVIKTIG !? Jag har tränat o varit till sjukgymnasten för ett Bmi utlåtande. 33.1 tro ja det låg på :\ 27 för operation och 25 för övre gränsen till normalviktig. Bilden visar Finings kvällsfika <3 måste man få efter ett pass på rörelseleken. Åh hjärtsalami sa han <3 Köpte idag på ica, tänkte ta med till mig o maken till mys på hotellet i helgen <3 Fredagkväll jag längtar! Bokat fonde på fin restaurang åt oss, hotell och mys. Spa väntar på lördag o att bara få vara själva är ju guld värt! Vi behöver det verkligen. Puss o tack till de som ställer upp o är barnvakt! Hörs!


ETT PASS TILL AVKLARAT =D Tä...

ETT PASS TILL AVKLARAT =D Tänkte köra dubbelt men avboka ena, lite ont i kroppen sen i måndags och det är trevligare att hinna dricka kaffe med go vän innan ett pass hos sjukgymnasten. Ja, jag ska dit o göra ett test för att se i vilken kondition o ville skick jag e i. Sen få info om en viktgrupp, kurator med kbt och sjukgymnast håller i den, ja vi får se vad det är. Puss o hej ! Nu iväg mot Alnö o kaffe!


OH AJ ÖM.SE !

TRÄNINGSVÄRK !! Men det sägs ju att Träningsvärken är bästa värken, ja kanske förutom värkarna när småkidsen kom ♥

Axlarna, nacken och under armarna ! Ja det var håra tag med armarna igår så jag är ju inte förvånad. De sägs att man inte kan få träningsvärk när man tränar i vatten, iaf. är det mycket svårt. MEN där jag har ont är ju delar som är ovan vatten så jag tror fortfarande på det. Men sjuukt ont i nacken :/ Undra hur det känns i morgon ?!
Det är ju NU jag förstår va "tanterna" mena med att John kör hårt... träningsvärk ! Haha! Men jag är bokad till Torsdagens pass me honom oxå :D på´t igen bara!


En kaka att ej smaka...

En kaka att ej smaka



Stolt kille fick baka när vi kom hem idag.
Ännu gladare när han fick en extra stor bit, min bit oxå. och tur har han att syster inte gillar sånna mjuka kakor så efter en tugga fick han även hennes bit !
Näe mamman smaka inte! Jo, en smula bara för att känna om kaffesmaken gick igenom, ja kakan hade 1 dl kaffe i sig.
Kändes så fel att bara titta på när de mumsa kakan, Tro va bagaren tänkte ? Han sa iaf. inget. Men jag fick en fin bild på honom :)



TUR hade även Kajsa !
Hon blev överlycklig fick testa brorsans DS !



Sen blev det gubberitning :)
En gubbe med paraply av Kajsa 23/1-12.
2 år och 4 månader




Det gick ett sus igenom rummet...

Tog mig iväg på TRÄNINGEN idag efter 4-5 veckors uppehåll !
Himlabadet i Sundsvall är stället... ja för träning iaf.

Ombytt och klar för ett dubbelpass i vattnet står jag o pratar med en annan tjej där.
Det går ett sus genom rummet !
Typ ALLA drog efter andan oooooooooooohh...
Vänder mig lite skrämd om, där står en skallig sprallig kille och säger - ja men ta o hoppa i då !
Vänder mig mot tjejen o frågar - är det där John ??
Hon nicka o sa, och du har bokat dubbelpass ?? haha lycka till ;)

VA ?! SHIT ! JOHN ! Meen GU´VA BRA !! :D
Precis va´jag behöver, en nytänning och ett enormt pepp till träning igen.
Ja jag ska dra lite bakrund först.
Jag har aldrig tränat för John.
Typ alla har skrämt upp mig om honom, han kör SVINHÅRT !
Man är helt knäckt efter ett pass med honom!
Bara dunka dunka hårdrocks musik.
Och jag tillägger att ja, det är många äldre som tränar i gruppen MEN det är inte bara de som "gnäller" över hans pass.

Så det här skulle bli spännande, dubbelpass med John!
Jag som inte tränat sen innan Jul ! Shit...
Tur jag åt rejäl frukost :)

MEEN VILKET ROLIGT PASS !! Precis va jag behövde :D
Kände att ett pass var Bra men jag stanna kvar jättepeppad och sugen på mer. Skön känsla att finna träningssuget tillbaka :)

Nu efter kommer jag kika efter hans pass, inte alls rädd längre, han var ju toppen att träna för !
Rolig, hård och ingen rockenroll musik, inte idag iaf. det var countrytema idag.
Så mer pass till John tack !
Och Linn... du är tokbra !


Weehooo ! Årets Artist är....

KAPTEN RÖÖÖÖÖD !!! :D :D

Yeeey !! Guldmicken oxå :D
GRATTIS till Er !!
De e ni värda för ni e ju BRA !

KUL ♥


Spännande läsning =)

foto2834 (MMS)

Spännande läsning =)


TJOHO!! Kan ju inte vara annat än glad =D ...

TJOHO!! Kan ju inte vara annat än glad =D Vågen visa minus 1.1 kg =D Nu har jag fattat och nu äter jag rätt =D hurra hurra för mig !


På arbetsförmedlingen. Ja jag ska ju rehab...

På arbetsförmedlingen. Ja jag ska ju rehabiliteras ut i arbetslivet igen. Men var? Ja vart ska jag ta vägen? Var skulle jag passa? Stora frågor behöve svar! Kanske du rentav vet var jag skulle behövas? :) Jag börjar ju med arbetsprövning men jag hoppas kunna nå en fast tjänst. :)


MANNEN HEMMA <3 Undra om man får sova bätt...

MANNEN HEMMA <3 Undra om man får sova bättre i natt... Ligger iaf i sängen nu. Jäkla bajs till bokningsprogram de har på himlabadet. 2a gången bokningen strular :( jag var på första reservplats bokad o klar redo att åka i morgon. Men nu! AVBOKAD! Skit oxå 3e reserv nu :( lär ju inte få plats. Surt! Men nu Godnatt <3 ps. Filmen var inte mycket att se idag. Men ja, man vill se den för man har ju sett de andra. Denna har de nog bara gjort för att se om de finns mer pengar att tjäna på stig-helmer. Men nu har de fått ur sista kronan.


Ensam i biosalongen. Fast bästa monica med...

foto2830 (MMS)

Ensam i biosalongen. Fast bästa monica med fina penny är med =) lunchrester syns på bordet, m hämtar kaffe o tryffel. Mums! Mörk choklad o grädde va? Eller vad gör man de av? Måste kollas, Japp för nu e jag på G =D


Trädgård mitt i natten !

Makka pakka igglepiggle upsy daisy tombliboer och pontipiner MITT I NATTEN !!

Gissa hur DÖD mamman känner sig ?!
Såå jäkla TRÖTT !
Går o lägger mig 00.30 ligger vaken till 01 typ.
01.30 vaknar dotter - tar med henne till storsängen, somnar om TACK !
4.40 vaknar hon igen, skriker o gråter efter välling så hon väcker brorsan som sover brevid.
Får en skvätt men somnar inte om, så det blir "Trädgård" på tv, täcke o kudde på mattan, hon ligger o kikar på det, jag försöker somna om. Men det går ju såklart inte helt att göra.
Hon/vi är vakna till ca 5.50 då en Stor flaska välling hjälper dotter att somna om, och klockan ringer 6.30 GRATTIS vilken underbar natt :/ NOT !

När ska jag fatta att lägga mig kl 22 ??

Hoppas Bion idag med två urmyspysiga bebisar med supermammor piggar upp mig ♥


Puss o Hej

ps. Vågen visa liiite mindre ;) Håll tummarna till torsdag morgon :D Tro Torsdag är en bra vägadag.
och förhoppningsvis är denna jäkla hoppetossemensen slut oxå. Haft den till o från i 2 veckor nu :/
Konstigt att humöret svänger ??


NÄRA DÖDEN !? ...

foto2829 (MMS)

NÄRA DÖDEN !? Jag har släpat hem ytterligare en vagn :\ Ops! Trodde ärligt karln skulle om inte kasta ut mig så vagnen. Men det gick bra ;) Fast en vagn ska få flytta hemifrån en stund, och en tro jag jag är redo att sälja :) 4 dockvagnar känns lite mycke eller va säger ni? Meen denna är ju bara Såå fin! Japp jag har en förkärlek till vagnar, om ni inte redan förstått det ;) för hur många står det i garaget? stora! Fyra är ute till försäljning! Söker du barnvagn? Finns i mitt garage ;)


NITTIOFYRA KOMMA TVÅ JÄVLA KILON !! Så nu ...

NITTIOFYRA KOMMA TVÅ JÄVLA KILON !! Så nu är det allvar! Fy dan jag som hade kommit ned till 88.9 :\ Va chipsen verkligen Såå goda? Va de de? LCHF på mitt sätt ;) ja på mitt sätt som många andra som försöker gå ned. Näe jag behöver inte kolhydraterna! NU JÄVLAR =D


Dagens inköp! Yes =) jag köpte ingen chokl...

foto2821 (MMS)

Dagens inköp! Yes =) jag köpte ingen chokladtryffelkaka som var Såå grymt god på ikea idag =) klappar mig på axeln o belönar med en ny peppbok =) BRA JENNIE BRA!


När små barn är som mysigast ;) Såhär kan ...

foto2819 (MMS)

När små barn är som mysigast ;) Såhär kan jag sitta läänge !


Nytt år nya tider NY DIET :D

Nytt år- nya matvanor? GI-metoden är ute! Nu har det kommit en ny bantningsmetod. Har du provat ALLT - utan resultat? Prova småbaarnsdieten. De allra flesta 2-åringar är smala... I samarbete med barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar har denna geniala dieten forskats fram:

Frukost: 1 kokt ägg, 1 smörgås med sylt. Ät två små bitar av ägget och smöra ut resten på golvet. Ta en bit ...av mackan och kleta därefter in sylten ordentligt i ansiktet och på kläderna.
Lunch: 4 färgkritor (valfri färg), en handfull chips och tre fulla munnar av ett glas mjölk. (Häll resten ut på golvet)
Middag: 1 kex, 2 mynt och något smuts som du hittar under soffan.
Kvällsmat: Gör i ordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 4 fulla munnar av ditt badvatten.
Dieten blir mer effektiv med anpassad motion till. Tex: - Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från securitas kaster ut dig, gör du stark motstånd! - Spring överallt och hoppa emellanåt. - Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna. - Kom ihåg lungorna och skrik samtidigt med övningarna. - Be om en samarbetspartner vid påklädning. Gör sen med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Var inte nöjd med ett ombyte, kräv att få byta kläder minst tre gånger. Prova småbarnsdieten du också!



Och med detta erkänner jag att jag tagit tag i vikten igen :) Vågen är ur funktion så nån startvikt ger vi oss inte på.
Men måttbandet har varit framme, behöver bara skriva ned måtten oxå... TACK låret är inte fetare ! Det är ff. 4 cm skillnad sen förut :) Bredaste stället över magen har ökat, men inte sååå farligt men känner mig inte direkt smal ;)
Idag bli det en sväng till birsta med bästa Helena för inköp av batteri till vågen - Bra eller dåligt ?!?

Nej fan nu e de dags att göra sig klar ! Fastna i bloggen jag låna bilden ifrån, nej tyvärr länkar den inte... kanske senare.

Jo, Mitt mående... halv ok. Är inskriven på Faraos, arbetsförmedlingen i sammarbete med försäkringskassan, nu så en arbetsprövning väntar... vet ännu inte var. Förslag ?? :)
Nu går livet vidare !!


Karamellen ställer upp på bild :)

Undra om nån ser nån likhet med hennes mor... ? ;) haha! vissa bilder är ju klockrent jag när jag va liten, gö din egna bedömmning du som kände mig som ung :)





Kajsa har ritat en katt =) hennes första h...

foto2816 (MMS)

Kajsa har ritat en katt =) hennes första huvudfoting, fast egentligen inte, mer hennes första riktiga 'gubbe'. Ja denna har ju faktiskt kropp =) hon hoppa över huvudfotingstadiet ;) Söta onge va fint du gör!


I drömmarnas trädgård, fast jag går hellre...

I drömmarnas trädgård, fast jag går hellre o drömmer om en trädgård. Jag o dotter varit vakna sen 5.15 ! Killarna sover gott <3 Men snart tänker jag byta plats med pappan, kanske jag får drömma om en trädgård? GRATTIS KUSIN MATTIAS 19 ÅR IDAG!


Heelt otroligt vad jänta kan hålla på TRE ...

Heelt otroligt vad jänta kan hålla på TRE Timmar tog det i natt !! Suck trött.


VÅGA VÄGRA SOVA !! ...

VÅGA VÄGRA SOVA !! Kajsa vaken i över en timme nu. Har kissat, ätit välling, bråkat, försökt bajsa, druckit vatten, fått plåster, blundat, undrat var pappa är, kommit fram till att man inte ska äta blommor eller hella ut alla pennor, kliat, sjungit och nu ligger vi i master bedroom och kramas <3 Meen Hua hur hon orkar hålla på o vara vaken mitt i natten! Och då undrar ni förstås hur i hela friden jag tillåter allt detta, lätt de e ju min lilla prinsess. ;) Näe men det låter värre än det varit, hon har helt enkelt bara vaknat lite för mycket. Det brukar inte vara såhär inte mitt i natten iaf. Men nu ligger hon breve mig här, tro minnsan andningen blivit lite tyngre ;) Japp! Stor Puss till pappan som drog till umeå nu ikväll, jobb i morgon, otäckt väglag o massa snö :\ Hua' men jag vet han kommit fram till hotellet. :) Tg hade egentligen tänkt följa med men med oväder, snö och trafikvarningar o stopp kändes det inge kul :\hoppas på bättre väder i morgon iaf. Puss o hej nu godnatt sov gott <3


Mamman trött efter ett pass på himlabadet ...

Mamman trött efter ett pass på himlabadet med sonen. Men ärligt, badet är inte mycket för att hänga i granen heller. Ok om man åker vattenkanorna, men det gör ju inte Zack. Och efter de olyckor man hört hänt där bli man lite rädd... Ett vanligt bad passar minst lika bra för oss!


GOD FORTSÄTTNING ALLA BLOGGLÄRARE =D Gli...

GOD FORTSÄTTNING ALLA BLOGGLÄRARE =D Glitter på toagolvet, disk på bänken och fullt i maskinen, smuligt på golvet, sen frukost och småtrötta föräldrar, var det fest här igår eller?! Vi var hemma själva med barnen, myste med alkoholfri fördrink, plocktallrik till förrätt, fläskfile o grym chillipotatisgratäng ala kära syster annie, fin sallad och ett glas dubbelsilat fint rödvin till.lite för tjock vitchokladpannacotta med hallon och ett glas jordgubbsbubbel bjöds i champangeglas till barnens förtjusning. Kajsa somna vid kvart i tio Zack o jag såg lite på tv sen blev det lite marängswich som Zack längtat! Sen sov även han. Massa raketer o vi var lite rädd att barnen skulle vakna, kajsa var inte alls förtjust i hur det smällde o ville inte titta ut. Så tack o lov sov de gott vidare =) Nu rensa skåpen i köket! Puss o hej <3


RSS 2.0