Jennie Elisabeth x 2 ...

Är trötta och hemma igen... och våra Marcus män hade klarat helgen galant :) Trodde vi annat ??? näe ! ♥

Ja jag har nog en del att ta igen efter helgens promenader - måååånga steg blev det !!
Men inte så mycket vin o dricka som vi ändå trott tro jag. Vi tog det lugnt o tillo med bara mös på hotellet på fredag kväll :) Hamburgare, delad cider, choklad, nötter o gott o blandat i sängen ! Me like :D Till idol o sen surra vi fram till midnatt innan de blev godnatt. En perfekt kväll !

Lördag stod klockan på ringning 8.15 upp för dusch, o uppiffning. Iväg lätt stressade till frukosten, som vi över vår förvåning håller på att missa ! MISSA !! shit ! man kan väl inte missa hotellfrukosten heller ! nädå, vi fick i oss en skål med yogurth me mûssli en brökant och kaffe - 10 minuter senare småspringer vi iväg mot mässan ! Vi fixa att vara där före öppning !! 09.56 gick vi igenom kassan ! :D jah !

Mässa hela dagen ett par föreläsningar, gratisgrejjor, lite shopping och en hel crazy paniksituation följde med oss till hotellet. Hur skulle du agera i en situation då ett barn faller ned i ett hål med rumpan före? Fötterna stod rakt upp o de man såg var huve o fötter ! PANIK !! Storebror 4 år står o håller lillebrors 3 år (om de inte va tvillingar) i händerna o tittar sig försynt runtomkring för hjälp.... Hur skulle du reagera (agera) ??
Nu i efterhand Vet vi att hålet inte var djupt men så pass att han landa me rumpan i det och att det såg riktigt otäckt o farligt ut. Jises va de såg otäckt ut Vi var skärrade läänge !!
TACK mannen som drog upp pojken !

Mässan över för idag, lördag- tåg till hotellet mitt emot t-centralen. Vila fötterna en pyttestund o ut för att äta.... vi inleder med en sightseeing till fots på en o halv timme ! PUCKON ! när vi visste att de fanns lättare mat o mycket gott vin åt andra hållet och endast MAX 10 minuter från hotellet... näe men vi går runt alltihopa! När vi väl är framme där så hinner vi äta o dricka ett glas - sen stänger de ! kl 22.00 en lördag i stockholm !!??!! Jaja, de vi hann få i oss va iallafall gott :)

Söndag var vi ute i god tid då vi bodde i stan o skulle till mässan med tåget. Vi fick köa in till mässan och vi fick oss varsin goodiebag :) gratisgrejjer o en till föreläsning men de bästa va nog en lugn o god frukost på morgonen ;) Återigen en toppendag !
Men även här en crazy-tok-situation... när vi ska flyga hem...
HAHAHA ! Två trötta eller två som saknar sina barn vääldigt mycket??
Vi står o väntar på att få kliva ombord på flyget, en vinglig herre kommer och ska få hjälp, -men vänta vi har ett ensamåkande barn oxå på väg hit! Jag o Lisa tittar på varandra.. Barnet pussar hejdå precis brevid oss och får kliva ombord. när dörren stängts bakom honom brister det för oss båda ! VI står o gråter ! Inte föräldrarna som lämnat barnet !! Trötta eller?
Nä inte fyllda me vin heller !! jaja.. tur vi kunde skratta åt både det o hur vi reagera över gårdagens hemska händelse med pojken.

Skönt att vara hemma, självklart men bara efter 3 timmar fick ja ont i fogarna i morse :( har inte känt av fogarna så i helgen o då ha ja inte ätit tabletterna ja fick heller... är det plocket från golvet, de små lyften till matstol, skötbord, vagn eller som mamma sa sängen ??

Lisa: Jag gör gärna om detta eller något liknande nån gång ! Absolut :D

Nu godnatt !
puss o hej ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0