I väntan på kopporna... Jag fryser...

Fick precis ett sms från en vän, vars son fått vattkoppor ! De sluta räkna vid 80 o de va säkert tjugotalet till så typ 100 stycken på lilla stackars killen endast 120 cm lång. 10% hade satt sig på snoppen, fy stackarn!
Ja de e väl bara att vänta på vår tur nu då, lagomt till jul eller nåt... Jag opereras o barnen får vattkoppor - känns som en mindre lyckad december :/ Ja för kommer inte kopporna hit så e de ju ett mirakel ! De e ju pojken Zack träffar nästintill varje dag som har fått de. Fast de har inte setts sen i torsdags, så Zack kan ju klara sig...



Nu ska ja gå o sova - hoppas förkylningen ger med sig under natten. Ögonen slutar rinna (ja de tårar sig alltid första dagen när jag e förkyld) o snoret är som "poff" borta ;) lika så den lätta febern ja har och frossan.
Marcus åker uppöver i morgon - JAG VILL INTE ! Visst kan man säga att man inte vill, de vill ja väl egentligen aldrig men nu VILL JAG INTE...

Har sovit 2 svängar idag på dagen oxå så de ha ju känts skönt att han har varit hemma så ja kunnat göra det. Annars hade ja inte fixat dagen - ensam förkyld - näe du tack ! Jag satt ju o grät när de va dags för mellis o marcus bara gått i källarn för att ringa ett samtal, va väl borta sådär en kvart eller nåt. Shit ja orka ju inte ! Kajsa gnäll o Zackspring... * suck *
Marcus kom upp då precis så ja gick o la mig o sov ett par timmar, har faktiskt kännts liiite bättre här på kvällen. M. va ju på barnenshus demo o borta i 3 timmar o de gick fint, eller bättre än väntat. :)

Sova nu !
Godnatt ♥



De har ljusen har fått lysa hela dagen, än...

foto1323 (MMS)

De har ljusen har fått lysa hela dagen, ända sen frukost. Hemma mys <3


Fans jävla förkyldning! ...

Fans jävla förkyldning! Kajsa sov helt ok i natt vakna 7.30 tack för det. Men då sov hon bara 40 minuter nu på dagen o vill inte sova mer. O nu börjar klockan bli för mycket för att få sova mer. Jag då, jag ligger i sängen ont i hela kroppen känns som om hela huvudet o ansiktet är svullet. De var min frissa tid i morgon det :( ny tid bokad till 5 januari. Håll tummarna! Och berlin är bokat till den 13 januari =) hoppas bara operation bli snart så jag e piggelin att åka. Usch jag hör kajsa trött o ledsen. HUR ska jag orka morgondagen? Marcus ska åka uppåt bli borta över natten. Känner att jag inte orkar - vill inte !! Men han måste väl för att kunna vara hemma efter operation... Tro de e sista natten innan jul nu, han har jobbat in rätt bra. De e ju skönt, men hur ska jag orka?


Host snörvel krax och fräs. Fryser, det vä...

Host snörvel krax och fräs. Fryser, det värker bakom ögonen o huvudet är så tungt så min arma kropp knappt orkar bära upp det. MrM stannar hemma från sin huddik tur idag. TACK Älskling <3 Zack har klarat sig så han får gå på dagis i hopp om att han inte bli sjuk han oxå. Kallt är det oxå! -19.7 fy bubblan. Skönt att få krypa tillbaka till sängen. Ända till middags tid sen måste marcus åka tyvärr. De är julklapps kväll på barnenshus 18-21 o han ska stå med sällskapsspel, demo. Men de fixar jag nog med tanke på att ja klara gårdagen. Nu en kaffe sen sängen!


Tog en extra dag...

Jag har inte tagit nån shake varken igår eller idag ! Ja har ätit vårrullar istället ! Skärpning i morgon bli de nutrilettisar igen !
Men de känns som att ja vill ha värme i kroppen då jag bara gå o fryser :( kan man frysa av sig ett kilo istället ;)

Och snälla lilla Kajsa hjärtat - sov gott i natt ♥ Vakna pigg o glad i morgonbitti. Hon ligger o hostar o pratar/sjunger lite. Hon stod upp såg Muminfilten o ville ha den, lillhjärta nu har hon två gosiga filtar i sängen att mysa med. Såå hoppas natten blir bättre än gårdagen, tyvärr tro ja inte det men man måste hoppas!

10 minuter kvar på Hollywood fruarna sen är de sängen för mig oxå!

Har precis tagit en liten whisky, ja ni läste rätt whisky BLÄÄÄ va starkt ! höger vänster vatten whisky blev de. Nere är den o ja hoppas de hjälper!

Kraam ♥


Åh suck va sjukt :(

De bara rinner ur näsan o ena ögat på mig :´( hoppas ja kan sova av mig förkyldningen i natt så ja orkar morgondagen med fullfartskajsan. Ute kan vi inte heller va för de e för svinkallt för mig. Inga täckbrallor äger ja heller så hur ska ja då kunna åka pulka i vinter ?? Näe de tänker ja inte köpa för presentkorten ja fick i lördas ! ICKE ;)

Zack o Marcus e på simskolan - Kajsan sover - Skönt en liten ensamstund ;)

Jag for aldrig iväg till Birsta, Hör o häpna jag gick o SOV !!

Så nu har jag skutit på ett måste tro inte ja orkar åka i morgon heller... inte me kajsan iaf. i så fall när marcus kommit hem mellan jobben... vi få se. Men Kajs måste ha nåt varmt på fötterna !

Nu ska ja ta o fixa kvällis till badpojken som snart kommer hem.

Puss o Hej ♥

SNICKERS KAKA !!

Recept på den fantastiska Snickersen som låg överst på kakfatet i helgen :)

225 gr Jordnötssmör
1 dl strösocker
2 dl sirap

Kokas ihop !

1 liter cornflakes krossas lite lätt i en bunke
Blanda i 1 dl coccos och 1 tsk vaniljsocker

Häll på den ihopkokta "sockersmeten" och blanda runt.

Bred ut massan i en form med ungefärligt mått på 20x30
Smält 150 gram choklad jag använder ljus. och bred ut den över kakan
Strö på några jordnötter om så önskas.

Låt stelna skär i bitar !

Gött värre =)

Ett sjukt inlägg...

Jag snorar Kajsa snorar Zack springer !!
De e väl han som fått min energi tro ja. :/
Han har dubbelt jag har typ noll.

TACK till Kajsa iaf. som tog o sov i TRE timmar ! Zack fick sitta vid datorn så jag fick sova i soffan ! Välbehövt !!
Men när hon vakna va hon isig om både fötter o händer. Så de bli till att dra på sig mascaran de när marcus kommer hem o dra iväg mot INTERSPORT eller POLARo.PYRET för inköp av braiga saker att ha på fötter när hon sover.

Sen ha Zack simskola, de e bra de så han få hoppa o skutta av sig lite energi ! Dagis i morgon ja hoppas bli piggare så ja orkar skjutsa. Fast de e nog enklare än att skrika sluta spring inne !! Vill du hoppa o springa får du klä på dig o gå ut ! Han måste iväg för att få ur sig lite energi. :)
Men de bli ingen Avslutning på folkansången för mig o Kajsa iaf. De hoppar vi. Ingen träning för mamman heller :( Hoppas orka dit nån gång denna vecka iaf. men ja e helt matt !

Får köra lite wii istället ;) fast de bli ju inte direkt samma...
Jag körde slalom igår o de tog i bena vill ja lova !
Sen rockringa jag o de va skitkul ! Tänk om nån såg mig ;) men de va en gren man bara kände man ville göra om för att få bättre poäng o fler snurr runt midjan ;) tro ja hamna på kring 308 åt ena hållet och 366 åt andra tänk o komma upp i 500 ! coolt de ska ja klara :D
Finns säkert massa mer kul där att köra - hann ju bara testa lite i går o ja orka inte heller såå trött och så kände jag förkyldningen va på G.


Snart kommer MrM hem ♥ Kring 16.16.30


Varit uppe i 4 timmar... Fortfarande inte ...

Varit uppe i 4 timmar... Fortfarande inte helt vaken! Men det ligger en förkyldning i kroppen som håller på att blomma ut rejält! Sen har Kajsa har varit en tråkkajsa som inte velat sova. Fast de förstår jag egentligen, hon hade ju sovit tokbra hos mor o far. Sen e inte hon heller nå piggelin. Den där barnvakten man bara kunde ta o ringa så kommer hon, skulle jag behöva nu! Så astrött! Kallt är det oxå! Så de bli nog till att testa sova inne i vagnen, i hallen. Vi får testa. Kraam!


Nu ska det öppnas! =D åh vad kul de ska bl...

foto1320 (MMS)

Nu ska det öppnas! =D åh vad kul de ska bli! Jag hoppas verkligen det är så roligt som ja tror för jag har höga förväntningar ;) TESTA NU ! =D


En massa fina underbara blommor från nära ...

foto1319 (MMS)

En massa fina underbara blommor från nära o kära <3


SKA DE VA SÅ HÄR BRA ATT FYLLA 30 ?!

 
Vilken fantastisk dag o kväll ♥ TACK för alla GRATTIS och må-bra-presenter !!
Berlin weekend med maken ! Pengar att handla för i Berlin, Wii sports o fit för att bli "fittare" ;) massa sköt-om-dig-o-skäm-bort-dig-presenter så som massor av fina snittblommor, orchidé, chokladpraliner, lyxig duschcreme, presentkort på manikyr, ansiktsmask, helkroppsmassage, birsta city etc. Jaa Ni ja hade inte ...kunnat ha bättre 30 års dag ! TACK ALLA ♥

Så nu e de dags att ta o sova lite, eller ska ja hämta in tidningen ? Den kom visst nu ;)

Godnatt allihopan ♥


Jag har det så grymt bra! Vilka toppen pre...

Jag har det så grymt bra! Vilka toppen presenter! Folk vet precis vad jag behöver <3 tro de bli lite sång nu ;) sing star ! Och skönt att veta barnen oxå har det bra. Tack mor o far <3


FIKA !! =) 6 Sorters kakor, hembakt ;) Göt...

foto1315 (MMS)

FIKA !! =) 6 Sorters kakor, hembakt ;) Gött! Idag håller vi inte igen!


Världens bästa morgon! Kajsan med tårtan p...

foto1314 (MMS)

Världens bästa morgon! Kajsan med tårtan på huve, Zack full av förväntan, mamman halvblind o vänder teckning bakofram, kaffe OCH Mamman ska åka till berlin med mannen <3 Såå bra present hade jag då aldrig trott mig. Lovely! De var är nog de bästa jag kunnat få! Underbarisar <3


SISTA INLÄGGET I BLOGGEN

som 29 åring :D
jajjemen 03.26 föddes en liten filur för 30 år sen ! o de e ju om bara några få timmar de.

Så nu e de bäst ja gå o sover, hela natten o förhoppningsvis får mamman en timmes sovmorgon eller nåt av mina 3 fina ♥

PUSS O HEJ !
Så hoppas ja på världens roligaste partaj i morgon - typ 30 pers kommer ! De bli kuligt det :D

TILL

Sent bakade kakor men ack vad goda de ser ...

foto1312 (MMS)

Sent bakade kakor men ack vad goda de ser ut! Cookies - Mums ! Degen var god så då bör väl kakorna oxå vara det =) Vänta på att se vem som åker ut ur idol sen bli det lite källar plock innan jag kryper ned i sängen. Ska försöka snabba mig. Marcus sover redan, han somna med Zack halv 9. Kajsa var visst inte så kul i natt. Eller så e de ovana, eller mer en icke rutin ;) Zack var oxå trött. Han o jag var ju på mora träsk i kväll =) de har varit en lång dag för honom. Börja med att åka strax före 7 för att besikta bilen, sen tandläkaren och mora träsk. De ni, då bli man trött. Puss o godnatt !


Kajsa får fira med ett kokt ägg ;) SAABEN ...

foto1311 (MMS)

Kajsa får fira med ett kokt ägg ;) SAABEN GICK IGENOM BESIKTNINGEN !! =D


Sitter lätt nervös här hemma. Bilen på bes...

Sitter lätt nervös här hemma. Bilen på besiktning o Zack hos tandläkaren. Men i kväll bli det roligheter - jag o Zack ska skaka loss till mora träsk ! De har en spelning i kväll på sporthallen. =) åker med kristin o Moa =) bli skoj det ! Sen bli det även plock o städ inför helgen. Uppe se de väl bra ut men nere! Kan bli en sen kväll... Tro vi handlat allt iaf. O de e tur =) Baka tänkte ja göra oxå. Men inge avancerat så de fixar jag o kajsa =) HA EN BRA DAG !!


Dagen har varit ok trots lite nattsömn. Tu...

Dagen har varit ok trots lite nattsömn. Tur man e lite van ;) Marcus kom hem så jag hann hämta killarna på dagis. Sen grejsa vi go middag, bestående av fläskytterfile i skivor täckt med Cremefraich och grädde blandat med salt peppar och sweet chili thai sås. Mycket gott! Zack tyckte oxå det =) Efter middagen var undanplockad så for mamman till Birsta. Några ärenden och en komplettering på gotta från maxi. Men nu ni, nu ska jag sova! Hela natten hade jag tänkt. Godnatt!


sitter o räknar lite...

Gått ned 4.4kg på 3 veckor... de e 5 vägningar kvar till nyår... kan ja nå 10 kg ?? känns lite högt me tanke på 2 FESTER och JUL samt att ja gärna skulle kunna tänka mig en GLÖGG KVÄLL me massa gott bakat eller skinksmörgåsar o farmors goda hemlagade senap.
hm...

Snittar jag 4.4 på 3 v. är det 1.4 kg i veckan. ta det gånger 8 o det blir 11.7 kg. Så varför inte nå 10 kg... hmmm :)

JA vi få väl se :) Har iaf. gett nutriletten till nyår på sig... MEN än gillar jag den, ja jag tycker faktiskt om chokladshaken :D o de e ju bra ! ja ja skulle kunna dricka många på en dag ja för att de e goda. Men de brukar bli 3 om dagen o en midda eller så både lunch o midda ibland. med mycket grönsaker.

som sagt vi får väl se :)


TWIX-kaka !!

Amen hur gott låter de inte då ?? :D

Twix-kaka
Ingredienser

Botten

6 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
225 gram smör

Kolasås

175 gram smör
2 dl socker
3 dl grädde
1 1/2 msk sirap

Garnering

200 g mjölkchoklad

Så här gör man

1. Blanda ihop ingredienserna till bottnen och platta ut på bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i ugn, 175 grader i 20 minuter.
2. Blanda ingredienserna till kolasåsen i en kastrull och låt koka på låg värme i cirka 1 timma (gör kulprovet).
3. Bred kolasåsen över den färdiga kakbottnen. Låt den kallna och stelna.

4. Smält chokladen och bred sedan ut den över kakan.

5. Låt chokladen stelna och skär sedan kakan i lagom stora bitar.



Dessa måste testas !! :D

Receptet fann jag HÄR


Ett blodpuddinghjärta till mammas lillehjä...

foto1310 (MMS)

Ett blodpuddinghjärta till mammas lillehjärta. Som just nu i detta nu är FEBERFRI ! Mycket sylt fick hon oxå, gott de ;)


Veckans viktminskning =) Taadaam !! ...

Veckans viktminskning =) Taadaam !! Ett komma fyra kilo ned =) det ger en total på 4.4 kilo på 3 veckor! Men nästa vecka räknar jag med att gå upp ja iaf lär ja ju inte gå ned. Kalas o grejjer =) nån fyller ju 30 iii ;)


Nattens sovning... Jag somna kring halv 2 ...

Nattens sovning... Jag somna kring halv 2 vakna ett par gånger o sen hade kajsa Godmorgon 04.30 gäsp! 3 timmars sömn :\ TUR Kajsa tyckte som jag att de var skönt att vila på madrassen =) jaa! Nästan 2 timmar till. =) Hon har fått Alvedon o frukost jag kaffe så nu orkar vi kanske en timme eller två ;) Kraam!


Fotot taget för ca 20 minuter sen... Nu än...

foto1309 (MMS)

Fotot taget för ca 20 minuter sen... Nu äntligen ja äntligen tro jag hon har somnat om. Efter nästan 3 timmar, så när som på 10 minuter. Somna ropa gny ropa somna vakna stå hoppa ligga prata sova vakna osv... Men nu tro ja hon sover!', godnatt!.


Heldag i Birsta - SJÄLV !!

LYX LYX LYX - även om de va en massa måsten som skulle göras, fast bara roliga måsten :D

Boolla - där ja nästan höll på att stjäla en back me blandad cider ! :-O Killen i kassan höll på att missa den han me ! De va jag som backa vagnen, oh nej backen oj oj !! Killen hade ju sagt summan o jag stoppat in kortet i betalapparaten så hade ja inte backat... ja va hade hänt då ??

IKEA - Servetter och Matta till vardagsrummet - Tack syster ;) Matta till mig istället för julklapp till Er !

Willys o ÖB - Chirra, Läsk o papptallrikar samt glas o bestick :)

KappAhl - Världens snyggaste shorts till Kajsan ! ÄLSKAR ! Bruttan kommer va guldig o grann på Nyårsafton ;)

Sen blev de en julklapp till Stinisen :)
Ny tröja o en tunika till Mamman (mig) :)
Julklapps papper från Lagerhaus
Jo osså en Jul/nyårs skjorta till Zack. Men när ja kom hem såg ja att ja fått med mig storlek 110 !! hallå 122 skulle de vara ! Dumt :/

Näe hurrni nu e de verkligen GODNATT

Zack Sjunger Singstar !!

De e såå synd ni inte kan se "movsen" (rörelserna) han gör ! Helt fantastiskt va han står o diggar, sjunger, dansar och har kul !
Måste ju ta o fixa fler Singstar skivor till lördag så de bli nå sång här ! Zack får sjunga nu i veckan o efter lördagen, för på lördag e de de vuxna som styr mickarna :D Shit va ja längtar !! inte för att få sjunga utan för att få ha alla goa vänner runt mig samtidigt och partaja :D




Gotroll ! I Pyjamas o Singstar innan läggning - myspys de :)
Mammas stora Älskling



Här fick jag för att kolla mattor på IKEA ...

foto1306 (MMS)

Här fick jag för att kolla mattor på IKEA ! Hoppas verkligen det går bort i tvätten. Och jag som ska testa kläder :\


Alltså ibland blir man bara så glad =)

Alltså ibland blir man bara så glad =)


COOKIE !!

Dessa två recept fann jag i denna Blogg


Detta bör snarast testas !! :D

100 gram mjukt smör (SMÖR, INTE margarin!!)
1 dl mörkt muscovadosocker eller farinsocker
1 dl strösocker
1 ägg
3 msk vit eller ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
1/2 tsk bikarbonat
3 dl havregryn
2 dl vetemjöl
100 g hackad choklad

Rör smör och socker, blanda i ägget, sedan sirapen. Blanda i vaniljsocker, salt och bikarbonat ordentligt. Rör i havregrynen. Blanda sedan i mjölet och sist den hackade chokladen.
Klicka ut smeten i 12 lika stora högar och platta till dem lite lätt. Grädda i 150 grader i 12 min (varmluftsugn). Låt svalna ordentligt innan förtäring (annars är de för mjuka). ÄT!


Eller Detta:

300g smält smör
2 1/4 dl socker
2 1/2 dl brun farin
2 ägg
3 tsk vaniljnsocker
7 1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
4 msk kakao
200 g choklad (grovhackad, vit eller mörk)

Skillnaden på det här receptet var att man smälte smöret innan allting blandades samman.

omdöme... Bland de bästa recept på cookies! Krispiga kanter o sega i mitten, trodde de skulle bli för söta men icke :)


Lilltoka min =) vårat minsta lilla ♥

Så snart hon har chansen så ryker den av !
Finns de hängslen för blöjor ??
De e heldress, pyjamas, body eller hängselbyxor som gäller här hemma !
Tur hon bara gör det hemma än så länge ! ;)

Finns en mycket bra bild på detta men ja tycker inte den ska in här.
Tyvärr vet man aldrig va de e för fulfilurer som snor ens bilder :(

Men ja bjuder gärna på lite andra tokbilder på lillhjärtat vårat ♥
Starka ! Hon blev yr o gick som ett fyllo :D ja, vi skratta.
TAAADAAAAAH vår egna lilla TANT LYCKRA :D



Ja o när blöjan ändå far av ta vi en sväng på pottan !


ÄLSKAR DE MINA ♥


Hollywood fruarna...

Ja bli nästan arg av avund va jävla rik de är !
Ja vill oxå gå o fräscha upp mig själv på salong så som naglar ögonbryn hår etc etc. OBEHINDRAT !
Tänk att va så jävla tät att bara lyfta luren mitt i natten o ringa en nanny som kommer o ta över nattpassen me barnen när jag behöver sova ! FAN de ingår ju lixom i föräldraskapet att ta hand om sitt barn !! Ja där bli ja både arg o lite avis, visst skulle ja oxå vilja ha nån som ja bara kan ringa sådär när de känns lite jobbigt, lämna över o säga - du, ja gå o ta en lång varm dusch, fixar lite i tvättstugan o pysslar me annat som jag vill göra. MEN inte varje gång !! Nån gång ja men inte ha nån som springer här jämnt !
Ja de e klart att ja oxå drömmer om så mycket pengar att man bara kan ta en shopping tur sådär när det passar - oj ja hitta visst en ring för 600 dollar ! (4300.-) den köper vi, helt oplanerat tokspontat - lata jävel jobba för pengarna du oxå! lev inte bara på karln, de måste ju va lite trist att inte dra in nå själv, JA jag skulle faktiskt tycka det.

såja, nog om detta - men slutsatsen är att pengar saknas ! Marcus ut o finn ett jobb me tokigt hög lön ;)

Vad är nyckeln till det ?

Fast bli man lyckligare av mer pengar ?? Fast i detta läge är ju tid pengar... och jag behöver TID !

Duktig tjej hjälper mamma torka =) Hoppas...

foto1304 (MMS)

Duktig tjej hjälper mamma torka =) Hoppas takterna sitter i länge länge. De e ju inte så dumt att få hjälp inte. Men för första gången på länge känner jag mig i fas med städningen. =) Lisa o marcus kom på kaffe o de e nog första gången jag verkligen inte kände att toa behövdes rengöras på nå vis =) varken handfat toa eller spegel =) skönt! Och disken, inge disk i maskin och tomt på bänken!! Härligt! =) De ser fortfarande ok ut o vi e redo för nästa besök. Helena, ida o hilda kommer strax före ett. Sen kommer pappan hem tidigt så jag hoppas på en pulka sväng om de blivit lite varmare. Just nu e de - 9 grader. Ha en bra dag! Kraam!


Godmorgon alla lärare =) Ingen bra natt...

Godmorgon alla lärare =) Ingen bra natt !! Aptrött o ont i ryggen sitter jag här o väntar på kaffe och troligtvis en heldag inne. Ja för ute är det nästan 14 grader minus! Kajsa har sovit skitdåligt i natt. Både jag o marcus vakna med henne :( Mäh snart åker marcus på jobb. ENSAM - Någon som vill hälsa på o förgylla vår dag? De finns kaffe o kakor ;) KAFFE KLART! Kraam!


TACK världens BÄSTA ANDREAS !

För mat o fika idag =) gött värre ! såå mätt !

Kajsa somna om från bilen av en flaska välling :)
Zack bröt ihop för han inte fick sitta vid datorn :(
Marcus åkte o körde bilen - lampan lyser inte :D
Jag planera inköpet från systembolaget till lördagspartajet :)


Inte en enda jädra TOMTE !


Var var Tomtarna idag ?? Jag hade då en tanke på att få se minst en iaf. En liten tomte som bjöd barn på pepparkakor eller liknande... men näe inte en endaste TOMTE !
jo en liten negertomte som sålde lotter.

Men på julskyltning ska de väl vimla av de !? Tomtarna alltså !!
Vi hade ju iaf. snö - o de ska vi kanske vara glada för...

Va arg ja känner mig, besviken o arg ! Hade ju gjort upp förväntningarna till zack oxå, ja att träffa en tomte o kanske han bjuder på pepparkakor om vi e snälla.. haha så fel ja hade !
Zack fick köpa sig en tidning istället så han va väl glad ändå, men han tyckte oxå de va konstigt att de inte va nå tomtar...
HUR MÅNGA GÅNGER KAN DU LÄSA ORDET TOMT* I DETTA INLÄGG ??
=)


Micke har hjälpt oss med bilen igen. Bräns...

Micke har hjälpt oss med bilen igen. Bränslepump bytt igen. 2a gången. Hoppas nu bilen ska funka!! Den starta iaf =)


Fick ju iaf sitta på toa ifred... Ska nog ...

foto1299 (MMS)

Fick ju iaf sitta på toa ifred... Ska nog sätta lås på skåpet här...


Jävla Bråck bråkar med mig! Ont idag! Men ...

Jävla Bråck bråkar med mig! Ont idag! Men operation e ju lagd till innan jul, så vi får väl se när de bli av... La mig på sängen en stund då brukar de onda släppa lite o Bråcket går att trycka tillbaka. Då gör jag något från vinden! Som steg, eller snarare ett hasande - en mus eller råtta verkar har bosatt sig där! Äckligt! Men hur har den kommit dit? Stegen stå ju inte ute ;)


Åh lyx frukost idag! Äggsmörgås ! Shit va ...

foto1298 (MMS)

Åh lyx frukost idag! Äggsmörgås ! Shit va gott! =) tänk vad man kan uppskatta när man egentligen bara brukar ta kaffe o lite senare en shake. OJ Nu kom mannen med en bit mörk choklad o mata mig med ;) de e inte var dag. Varför detta goa idag! Sovmorgon oxå! Lyx =) Middag hos bästa syster med familj i kväll. Innan de far vi på skyltsöndag i skönsberg o träffa tomten =) HA EN BRA DAG! KRAAM!


Dagens bak, roompaah!! Va...

foto1297 (MMS)

Dagens bak, roompaah!! Vaniljdrömmar och kolakakor med daimkross =) Gött värre och ja jag har smakat. Kan man låta bli att göra det när man bakar är man grymt duktig, o de e inte jag, inte bra på det iaf. Hoppas ni kommer o smakar kakorna =)


Snyggt badrum igen. =) nytt duschdraperi !...

foto1295 (MMS)

Snyggt badrum igen. =) nytt duschdraperi ! Gud vad jag skura, låg på knäna o skura! Men nu e de fint o helst skulle de vara ingångsförbud dit på en vecka ;)


Tro minnsann de hänt nå

PÅ MIDJAN =D
känns som så iaf. o de e första gången på denna resa jag känner att de kan ha hänt nå.
Fram me måttbandet o ja tro minsann de e 5 cm mindre runtom :D
så tjuvvägde ja mig ju såklart o ja de e 7 hg mindre än i torsdags... men än kan de ju förändras både upp o ned tills rätta vägdagen - torsdag.


Städa va de visst...
o drömma om ett NINTENDO WII med WII FIT (eller nå annat tränings, rörelse spel)


FAN VAD JAG HATAR DISK !! Ja tyvärr e dett...

foto1291 (MMS)

FAN VAD JAG HATAR DISK !! Ja tyvärr e detta morgonens sanning. Börjar med att plocka disk BLÄ ! De var ju fint igår innan middagen :( Börja om från början börja om på nytt...


I morgon LÖRDAG !

Mamman ska få vara lite själv hemma =D Vad ska hon göra då ?? STÄDA Jajjemen !
Borde ju ha gnott toaletten idag då de e toalettens dag idag - vi ska vara tacksamma för saniteten ! (tro ja de stod i tidningen... ork inte leta upp det)
Men de e källarn som ska få sitt tro ja, om ja hinner dit efter kök o toa städning.

Upp o hoppa - i morgon ska vi hinna me massor innan de 3 kära kommer hem igen ♥

ÅH vilken Middag !

Såå gott me fläskfilé potgratäng o sallad, sallad i massor me pesto till ;) samt ett glas vitt. Gött !

De blev ingen chokladpaj till efterrätt. Zack fick däremot bjuda på sin hemmagjorda glass han gjort :)
Skiva bananer och frys in. Mixa i ca 5 minuter o vips ha du bananglass ! :D god och nyttig :)
Bli nog ett perfa mellis här framöver.

*Hmm men gosak blev de ju ändå :/ ja köpte nougat ja tänkt baka me.. de slank ned en bit. JISSES VA GOTT ! o gav riktig flashback från ungdomen då man alltid fick en Guldnougat av pappa på namnsdag. O vem ha inte namnsdag idag om inte JAG =) och 

 200170 kvinnor som har förnamnet Elisabeth. Av dessa har 19954 namnet Elisabeth som tilltalsnamn.

samt  4 män som har förnamnet Elisabeth. Av dessa har 0 namnet Elisabeth som tilltalsnamn.

GRATTIS till Alla dessa =)


Nu IDOL GLÖGG BASTU OCH SÄLLSKAPSSPEL med ZACK ♥
Kajsahjärtat sover nog snart...


Kö kö kö... De e sådana här gånger man öns...

foto1290 (MMS)

Kö kö kö... De e sådana här gånger man önskar shopexpress! Kom igen nu willys! Fast ja få ju möta moster i kassan iaf =)


Ser framemot middagen...

Fläskfilé potatisgratäng och en riktig svampsås bli det till middag idag =) Själv hoppar jag svampsåsen o tar ordentligt me grönsaker istället.

Funderar även på att lyxa till de med en chokladpaj till efterrätt idag. Rätt cholkadsugen o inte minst BAKA sugen.
Bli en tur till Maxi Ica när Mannen kommer hem tro ja. Lite egentid i mataffärn ;)

Kvällen kommer att bjudas på Glöggdoft, julkänslor och IDOL :) Köpte en fin fin 4 packs glögg till oss för att få testa 4 nya olika sorter :) kul ! Jag som inte ens dricker glögg ;) Men doften ääälskar jag !


bi30
Här är en av sorterna... få se hur den smakar i kväll !!

Ha en härlig fredagkväll ♥

Kajsa har kul på Zacks dagis =) fotografer...

foto1282 (MMS)

Kajsa har kul på Zacks dagis =) fotografering på G.


Förstoringar o Man på plats Samt TACK !

Snart e mannen även han på sin rätta plats - i hemmet i söråker Inte i kiruna eller nån annan konstig stad :D

Jag vill ta o TACKA mor o far som nu i november december har sina barnbarn Mycket ! Hoppas ni oxå tycker det är kul o inte bara att ni känner att ni måste ställa upp o hjälpa till, utan att de oxå ger er något. Om inte annat så ger det säkert er något att se era barn få ha de bra :) För så mycket ja ser framemot min födelsedag ha ja nog aldrig gjort - fast 20 års partajet slår nog inget ! sicken surprice ! :D

Älskar Er o TACK ! De e GULD värt att ni barnen ibland. Mamman samlar verkligen kraft - även om fest sliter på kroppen så e de ändå så uppiggarnde att få vara i goda vänners lag utan barn !



Dagens Intag... Aj aj aj de blev en


GRATTIS ERIKA på födelsedagen :)
och TACK (eller va man säger i min situation) för kakan !

Ja, ja åkte dit på en Chokladsnitt idag, MEN ja åt inte upp hela :)
De va min lunch det... En shake innan en shake efter, en till efter den
sen va klockan 16 o ja hade inte ens blinkat på att ja inte ätit någon riktig mat !
Gissa om middagen var underbara att sätta sig att avnjuta !
Kyckling, stekt vitkål lite tomat, paprika o rödlök som va kvar från gårdagens sallad sen ringla ja på sweet chili sås, illa bara socker ja vet men de e min last !
Det va middagen vid kl 17 de o nu bli det en shake för kvällarna är inge kul, då vill jag TUGGA !

Med 3 kg viktnedgång på två veckor känner jag mig taggad för ytterligare en vecka :)

Hoppas även kunna få lite tid i veckan för en egendag i birsta.... kanske lyckas man finna nå snyggt att ha på sig på Lörda´n - PARTAJ för Mamman :D

Är de nån som vill komma så hör gärna av Er ! Eller se Evenemang på fejjan !
Maten beställd men hon skulle vilja veta hur mycket som ska göras....

KRAAM <3 i väntan på att få ge mannen en riktig en när han kommer hem, efter tre riktiga heldagar i norr.

KRAAM ♥


Jag har lätt de två snyggaste tavlorna i S...

foto1281 (MMS)

Jag har lätt de två snyggaste tavlorna i Söråker ;)


Snabbt inlägg! Vågen stanna på.... Gissa! ...

Snabbt inlägg! Vågen stanna på.... Gissa! Näe tänker inte skriva det ni får gissa, o gör ni det lovar jag att absolut inte ta illa upp på nå vis om vad ni gissar! LOVAR! Snart kanske jag berättar. Ja gissar ni väldigt långt ifrån kanske jag berättar sanningen, gissar ni nästan rätt kanske den oxå kommer fram =) DET STOD -0.8 =) det ger 36 total på dessa 2 veckor på 3 kg =) Känner mig nöjd trots massa fusk! Kakor på stinas födelsedag tex. NU Nutrilett shake o kaffe!


Snabbt inlägg! Vågen stanna på.... Gissa! ...

Snabbt inlägg! Vågen stanna på.... Gissa! Näe tänker inte skriva det ni får gissa, o gör ni det lovar jag att absolut inte ta illa upp på nå vis om vad ni gissar! LOVAR! Snart kanske jag berättar. Ja gissar ni väldigt långt ifrån kanske jag berättar sanningen, gissar ni nästan rätt kanske den oxå kommer fram =) DET STOD -0.8 =) Känner mig nöjd trots massa fusk! Kakor på stinas födelsedag tex. NU Nutrilett shake o kaffe!


Snart två veckor...

Ja snart e de två veckor som gått me nutrilett frukost. Och nån eller några under dagen beroende på hur ja velat äta lunch/middag.

Länge sen ja uppdatera hur ja ätit o hur ja känner. men i dag så i o morgon kommer viktminskningen ;)

I dag blev de nutrilett frukost - som vanligt me en, två koppar kaffe.
nutrilett lunch och till mellis tog ja faktiskt o smaka en bit smörgås, polarkaka me leverpastej - gott !
Middag skulle bli kyckling sallad MEN gamla vanor tog vid o ja stod o tjuvsmaka barnens underbart goda korvstroganoff middag, va egentligen inte så mycket men såsen består ju av creméfraich o grädde så ja kände mig inte hungrig när ja väl satt vi bords så ja peta i salladen o lät den vara, de få bli lunch i morgon istället.
Sen blev det en shake nu till kvällen.

så idag 3 shakes liten bit smörgås me leverpastej o en ostskiva en 1/3 portion korvstroganoff o 3 bacconskivor från kycklingen som ja skulle äta, men hoppade över. Sen typ 4 koppar kaffe.

Hade de varit en vanlig dag hade de blivit Frukost - smörgås x2 o kaffe. Lunch kanske kycklingen ja gjorde o riset som fanns i kylen. Mellis säkert en smörgås o kaffe frukt? Middag Korvstoganoff o makaroner o sen på kvällen hade de säkert blivit nån frukt eller nåt.

så kcal har tjänats :) vägning i morgon !! jo, ja ha tjuvvägt mig o de ser ut att va nåt nedåt iaf. fast ja känner att ja "fuskat" eller ätit mer än ja borde. MEN om ja inte äter heller va händer då när ja slutar me nutriletten ??

Har iaf. ett GI tänk nu när ja äter. så ja väljer ju de bättre. Försöker hoppa kolhydrater till maten. Pasta ris potatis osv.. Grönsaker gå de desto mer av o sen bli det gärna kyckling - nä de kan ja inte få för mycket av :) eller bli less på.

Nehe undra om ja ska ta o gå o sova ! Och hoppas på att Kajsmalajs sover även denna natt :)
Vet inte om de va alvedonen eller den proppfulla vällingflaskan hon drack som gjorde det, kanske bara att hon blivit äldre oxå ;)
Ja hon fick en alvedon för tanden som spricker fram. Hon va så lös i magen igår oxå, idag bättre. Många bajsblöjor ha de blivit !! Men nu så e de 8 små tänder o ja tro de dröjer ett tag nu tills nästa tänkt komma.

Sova eller rama in förstoringarna som kom idag... hummm.

I dag fick ja förresten schema =) Marcus borta tills sent i morgon så vi får se över det tillsammans i helgen. Hoppas han kan lägga sitt schema på ett BRA sätt så vi verkligen får ihop liven. Jag vill inte hålla på o strula på jobbet me tiderna o ja vill inte va beroende av att andra ska ta mina barn.

jaja, sova ! eller rama in ;)

Jag förstår att Marcus gärna lämnar tvätte...

foto1273 (MMS)

Jag förstår att Marcus gärna lämnar tvätten till mig. Då detta tvättas i samma maskin! Tillsammans med vitt! Helt galet men de e så som det ska vara. Gemensamt i dessa kläder är vitt, och man utgår ju alltid från den ljusaste färgen. Så detta tvättas med vitt =)


Hoppas Zack vill Pyssla lite i någon av de...

foto1272 (MMS)

Hoppas Zack vill Pyssla lite i någon av dessa när han kommer hem. O kajsa har upptäckt kritor, både att det går att rita med de och att gnaga på de. Nu hänga tvätt i väntan på posten. Tror julkort och förstoringarna till vardagsrummet kommer idag =) Crimson de e så bra! Snabba leveranser och bra bilder =) där fick de sig lite reklam då ;) nu tvätt! Innan k vakna o z kommer hem. Pözz <3


Vi är ute för en liten promis. Ica köpa fi...

foto1271 (MMS)

Vi är ute för en liten promis. Ica köpa fil och frukt. Men jag tänker ta en omväg dit. 8 kall grader ute. Skönt ändå =) man ska vara glad så länge de e någorlunda 'varmt'. KAJSA SOV HELA NATTEN !! 19.30-7.30 =) HURRA HURRA !!


Kajsa önskar sig papper i julklapp de e fo...

foto1270 (MMS)

Kajsa önskar sig papper i julklapp de e fortfarande en stor hit att få sitta o dra sönder. Och jag önskar mig en som städar efter henne ;)


Kör en sängbloggning innan ja somnar. Efte...

Kör en sängbloggning innan ja somnar. Eftersom vi inte har några sänglampor kan jag inte ta med mig en skön tidning eller god bok att somna till. Därför få de bli ett svammel inlägg, kan väl inte blunda på en gång heller ;) De e ju mycket därför lär sitter uppe till jag stupar i säng tro jag. Skulle vilja ha en tv i sovrummet jag, gärna med Dvd inbyggt eller nåt. Åh tänk av få krypa ned tillsammans med mannen o kika på film. Mysigt <3 Zack sover här brevid mig, de bästa när marcus e borta. NU SOVA! Ögonen har i kors.


Två tokar o en till.


Här väntar vi på bolibompa! Kajsa springer omkring tokar sig och drar i Zack som försöker se på det som visas nu innan bolibompa.
Åh nu blev det PIM o POM de gillar Kajsa så nu står hon o stirrar på Tvn.

Kl 18 e de Zacks speltid här på datorn, jag ta nog me Kajsa ned i ett bad då.
Kvällsfika o Sova. Längtar för det ha varit en rätt tung dag. Saknar Marcus <3
Haft grymt ont i magen.
Bråcket Bråkar med mig :(  Men de e snart operationsdags ! 
Sånna här dagar vill ja bara fly fly fly ! Byta med mannen... Eller ännu hellre med någon tät lycklig kär o glad familj :)
Vill inte vara ensam ! Vill inte ha en trasig bil ! Vill inte känna mig tom i plånboken ! 
Vill inte känna mig beroende av andra !

Men nu så, hoppas chefen kan ta o höra av sig om schema mitt så Marcus kan planera våren och det blir mindre problem på jobbet både för honom, chefen och mig.
Jag vill ha ett bra sammarbete o de e ju lite a och o på en arbetsplats för att de ska funka :)
De bli spännande att börja jobba igen... : )

Speltajm o Badtajm !!


Detta kom oxå med posten =) Zack kommer ho...

foto1267 (MMS)

Detta kom oxå med posten =) Zack kommer hoppa av gläde =) jag berätta på facebook om problemen att få med Zack till deras grattis sida. Inte nån tanke alls på att gnälla eller klaga eller för den delen få något! Men vi tackar som varmast! De e till att vara rädd om 'kunderna' =) Kraam


Ja som det står... Saknar vår pappa marcus...

foto1266 (MMS)

Ja som det står... Saknar vår pappa marcus! Min man! Men han e hemma sena torsdag kväll igen. <3


Glaset nästan lika stort som tösen =) smak...

foto1265 (MMS)

Glaset nästan lika stort som tösen =) smaka mammas dricka oxå, vatten. 8e Tanden har spruckit fram =)


I'm Crazy !! Fast de e kul att få post =) ...

foto1263 (MMS)

I'm Crazy !! Fast de e kul att få post =) tack själva för en mycket härlig kväll!!


Detta visar hur trevlig fredag vi hade =) ...

foto1262 (MMS)

Detta visar hur trevlig fredag vi hade =) tack för barnvakten mor o far!


Jag försöker mig på ett inlägg i sängen. ...

Jag försöker mig på ett inlägg i sängen. Eller ett inlägg från sängen kanske :) Det gjorde ont att borsta tänderna! Jag fick fuskborsta :\ jätte öm, undra va tandläkaren maria egentligen gjorde! Men jag känner mig ren! Ren o fin med <3 smycke på tanden =) JULKLAPPS TIPS TILL ZACK Mottages varmt !!


Tandsmycke på plats! Men de bästa - INGA H...

foto1261 (MMS)

Tandsmycke på plats! Men de bästa - INGA HÅL =) Skönt att ha presentkort annars hade jag varit 920 kr fattigare! De e bra halvtimmes peng de, och då 150 kr borträknat som man får varje år. Dyrt som Attan!


Nervös hos tandläkaren! Snart 4 år sen ja ...

Nervös hos tandläkaren! Snart 4 år sen ja var här !


Julkortstillverkningen är på G !!

Sånt bli man glad av :D

Julen närmar sig - snö - glögg - spänning :)

ska ja bju på en bild kanske ;) fast från ifjol - årets bilder få ni vänta på ! :)


Men ja tro ja få ett jävla bryt VA FAN SITTER DET I ???

Som rubriken lyder... Ja bli så jädrans less :( och ledsen ! Hur motiverande känns de ? VILL INTE !!
Hoppas på det bästa... Klump ! 

Nä de handlar inte om Min viktresa o nutriletten, om nå helt annat och Nej ja vill inte skriva om det, bli bara arg o irriterad o de e inge kul att läsa :)

Läs nästa inlägg istället så bli vi på bättre humör :D

Varför torka kastrullskåpet när det kan da...

foto1258 (MMS)

Varför torka kastrullskåpet när det kan dammsugas ?? =) älskar min morsdags present !!


HÖG MUSIK !! O bilden nedan kan jag snar j...

HÖG MUSIK !! O bilden nedan kan jag snar jämföras med - haha! Såå skönt att få ett par timmar ENSAM HEMMA!! JAA!! Just nu e de glasburksskåpet som rensas. Varför ha ett skåp fullt med tomma glasburkar? KASTA !! RENSA !! UT MED ALL SKIT !! <3


STORA STÄDDAGEN !! Sovrum vardagsrum klart...

STORA STÄDDAGEN !! Sovrum vardagsrum klart =) nu vill ja bara få till julen hemma här =) vill ha PENGAR TILL IKEA SHOPPING - IDAG! NU! Jag vill ha nytt hemma! Skit le på att se hemmet nu :\ fast de vart ja ju när ja va hemma o mammaledig med Zack oxå. Så de går väl över när ja börja jobba... Lyssnar på p3 diggi listan KUL Att petter har 3 hits där tack vare lördagens bästa program - så mycket bättre =) kul ! STÄDA VIDARE =) PÖSS !!


VAD är BÄST ?

Jag mobilbloggar ju väldigt mycket o då blir det inga stycken i texten utan allt bara flyter på... jobbigt tycker jag men va tycker NI ??

Mina långa inlägg med bilder... bra så eller nån bild i taget ??

Ett långt inlägg om hela dan på kvällen eller flera små under dagen ??


HIPP HURRA FÖR VÅR FINA STINA IDA´ !!


ÄLSKADE STINIS ♥

(Så mycket förlåt Moster att ja glömde komma o hämta Er present, varken ja eller marcus hade en tanke på det när vi for förbi :( ja har ångest o känner mig såå dum ! Jag hade ju lovat, Förlåt... Vi hade fokus helt inställt på att hämta barnen så Kajsa fick sova en sväng o hinna till Stina innan hon skulle sova. Ja huve va nån helt annanstans än i bandsjön tyvärr.)


Gårdagens gotta höll i sig idag...

Vilken skit dag i matväg !
Och fogarna känns som gele - läskigt o ostabilt. :(
Fick mensen i morse, gick i snöslasket hem i gårkväll och upp för att hämta bilen i förmiddags.
Sen satt ja som en ostkrok i bilen för bilstolen kajsas ska få plats. Träna på tisdag igen !


Frukost: Marcus specialröra med tonfisk o majjo ! Mellan två ostskivor ! Såå gott o de blev en tre fyra sånna, o kaffe.
Lunch: Shake jordgubb. Och fika en halv hemmagjord chokladboll, en dröm o en syltkaka, samt grädde, kiwi o lite lite smak av tårtan från zacks fat.
Här börja suget efer en Pizza sätta in !
MEN de blev en hämtsallad istället :) japp ett bättre val gjordes iaf.
så Sallad me ost o skinka från cosmos bidde det. Till den blev de både bröd o dressing.
Lördagsgodiset kom fram o sonen va väldigt givmild till mor sin - inge bra men NYA TAG I MORGON !!
För ja vill ju verkligen inte gå upp de dryga två kilon ja lyckas gå ned förra veckan. ICKE !
Tänker på 30 års partaj o Nyårsfest ;)


I morgon är det Städdag !
Ja fråga Zack va han ville göra - han lyste i ögonen o svara städa badrummet !
så så bli det :) han skurar toa, handfat, badkar och golv. Spegeln ska jag ta, och väggarna behövs inte tas anser jag, även om han gärna hade velat skura de.
Sen efter det ville han gärna ta Mitt o MrM´s sovrum :) Damsuga o bädda...
De bli bra det :) då tar jag hans rum ;)
Det tråkiga i detta är att även om vi verkligen vill o känner att nu kör vi i 3-4 timmar o bara gnor o plockar så bli det ju inte så... Kajsmalajs hänger ju i benen o drar ut mycket av de man plockat undan.

hm... ska kanske fundera på marcus förslag ändå.. - Kan inte ni åka o hälsa på någon så röjer jag.
Men grejjen e att JAG vill städa ! Hallå jennie ha du fått en knäpp eller??



Ja vi få väl se hur mycket som bli gjort i morgon. Ja tro ja börjar med köksluckorna, de behöver verkligen en uppfrächning!

Ses o Hörs !


KROKODIL =)

Tyckte de va såå coolt att få smaka så ja känner att en bild måste in :) tyävrr inte på den tillagade då, men de såg ut som två tjocka strips på tallriken :)




Vi sitter bänkade framför tvn. V75 an går ...

foto1256 (MMS)

Vi sitter bänkade framför tvn. V75 an går vi håller tummarna! Men tyvärr går det inte så bra :( 3 lopp körda våra hästar ha tagit plats plats. Men ett rätt har vi =) hoppas hoppas!


Ah har ligger man fortfarande i sängen o b...

Ah har ligger man fortfarande i sängen o bara är. Skönt =) Marcus plockar disk o jag Kraxar upp mig som farmor brukar säga. Har precis pratat med mamma de har gått jätte bra med barnen! Kajsa hade sovit till 8 sen kommit upp till deras säng o somnat om till 9 !! Har aldrig hänt, att hon kunnat lega stilla i vår säng, men i deras somna hon till o med om! Skönt för de =) Nu kom marcus - jag vill ha en flottig frukost, men du då? Ska du bara ha 36 shake eller? Ja, shake o kaffe. Jag åt ju för en vecka igår! Gu vad gott det var! Super smarrigt! Krokodil, heta räkorröra och ostcreme samt en fördrink till förrätt, grymt god gryta med 3 olika sorters kött, nöt, fläsk och kyckling, och till efterrätt 3 Likörer o 2 olika choklad mousse. Sen tömde nog jag skålen med jordnötsringar ;) Tack familjen henriksson!! Grymt gott!! <3


Efterrätt provning hos kära familjen henri...

foto1253 (MMS)

Efterrätt provning hos kära familjen henriksson =) vi har det bra!! =)


Varför äta böcker? Eller som här vykort......

foto1250 (MMS)

Varför äta böcker? Eller som här vykort... Tro ja måste provsmaka :\


God morgon, vilken morgon! Marcus hemma me...

foto1248 (MMS)

God morgon, vilken morgon! Marcus hemma men ej närvarande, telefonkonferans. Jag kommer aldrig bli van eller vän med den situationen. Han hemma men ej här. Frukost! Ägg kajsa älskar! Yoghurt mjölk i glas KRASCH ! Bang så slogs glasen ihop, tallriken blev ett pussel :\ Mar.... Näe just ja ingen idé. Ned med kajsa i sängen - Men hallå mamma varför då!! Skrik! Jag sopa o torkar stolen skakar av pyjamasen. Snabbt! Upp me kajsa som springer o tar osten försvinner in i sin koja o sitter där med den medans jag damsuger av lite snabbt. Och allt detta med ett fruktansvärt bråkigt Bråck !! Aj aj aj. Väl klar o osten i kylen igen försvinner kajsa in i vardagsrummet - jo jo visst ser hon bolibompa, naken i soffan, helst stående. Tjo sicken morgon! Skönt de e fredag o marcus ledig igen! Jag ska åka iväg när konferansen e över, köpa en 'dress' till kajsa för julkorts fotografering. Lär väl bli som kortet ovan ;) Hoppas det här var dagens race så mamma o pappa får en lugn bara tokrolig kväll när de ska sova där. Puss o Kraam ! <3


Lite Mer Bilder ...

Utelek en Härlig höstdag! 8 november.


2 Dagar senare ... tidigt in Morgonen ...



SA de here mysljusen brinner till Vår Frukost:)
sen blev DET inne LEK SOM Pussel, kaplastavar and PS2-tvspel.



Syskonkärlek ...

Puss o Hej ♥


Bjuder på lite bilder :)

Kajsa dricker yoghurt...


Tröttfis en tidig morgon

KAN SJÄLV !

i väntan på att få gå ut kan ja väl testa skorna då..

sen iväg till drakborgen !


:D Mamma! såhär kan inte du göra !


Dagens Nutrilett med vägning :D :D

Ja som ja skrivit så visa ju vågen hela 2.2 kg minus !! Ja trodde inte de va sant så ja klev upp o ned upp o ned flera gånger. Flytta vågen runt lite o upp o ned igen. Ja de stämmer :D 2.2 kg.
Nu ska vi inte tjata mer om det utan bara gå vidare här på vecka 2.

3 shakes tagna
Ägg, kyckling me keso i form av en omelett till lunch.
Pizzagryta som vi kalla det, till middag. De va vitabönor, korv och oregano.
Jo... barnen skulle få ett par mariekex då slank de ned några nötter.

I morgon bli de shakes hela dagen för sen e vi bjudna på middag o då spar ja mig tills dess. För ja e inte den som håller in då ;) Jag mena ja ha ju redan vunnit så mycket ! Tänk om ja inte skulle ersätta frukost, mellis o lunch, då skulle ja ju fått i mig en massa mer :) 

Känns bra dehär ! :D
 

Vykort från utlandet...

Men herregud Kajsan e ju värre än Jullan !

och idag är det gnagt ända till H.et :/ och även nedre hörnet borta !

Nyårsblåsan...

Ja jag hade ju fått en kommentar om nyårsblåsa :) o visst vill ja ha en snygg sån ;)
Denna gillar jag :) funderar på en sån, men om de bli till nyår vet ja inte. Skulle kunna tänka mig ha den på partajet den 27e... lagomt tant över den ;)

6062 6062
Nyårsblåsan tro ja jag ska försöka finna mig en på Tradera. Mycket fint där :) China, eller nåt. Precis som bruklänningen.

Väntar...

Och i väntan på schema inför jobbstarten i februari... (chiifen ska maila mig det idag...)
HOPPAR JAG AV GLÄDJE ÖVER ATT DET BLEV HELA 2.2 KG I MINSKAD VIKT DENNA FÖRSTA VECKA :D


Ja då känner man sig peppad och det va me "lätta" steg ja gick mot sjukgymnasten i morse :) Sen en kort promis så Kajsa somna o nu e ja nyss hemkommen från en halvtimme ute. :) Känns såå skönt !


Kajsa fixar en V75 till helgen ;)

foto1247 (MMS)

Kajsa fixar en V75 till helgen ;)


Denna fina snögubbe möttes vi av när vi ko...

foto1243 (MMS)

Denna fina snögubbe möttes vi av när vi kom fram till folkan för rörelselek =) årets första! =) hoppas nu snön får stanna hos oss... Sen önskar vi en tidig vår !


Jag har tjuvvägt mig ;)

Hehe - känns ju bra det här =)
Idag blev det både lunch o middags mat men va gö´det då det endå verkar funka bra :)
ok, visst skulle de gå fortare MEN ja vill må bra under tiden !


och vill inte bli som nån av dessa...


TESTPILOT FÖR SEMPER SMÅFOLK =)


Jag har anmält mig som testpilot =)
Tror Kajsan skulle Älska dessa !
Några har vi provat, men långt ifrån allt.
Skulle bli kul att bli utvald :)

SKULLE DU OXÅ VILJA TESTA ?? KLICKA HÄR =)


Meen såå söt !

Men när var o hur använder man denna  ??



Undrar ...

Undrar Hur många trafikmedelanden går det ut idag? Varför blir man stressad över att hamna bakom plogbilen istället för att bli glad att det bli en körbar väg? Får man sätta upp julgardiner redan nu? Hur många ljus kommer att förbrukas denna vinter? Undrar även om min våg har en bra dag idag ;)


Oj oj oj !! NÄR kom det så här mycket snö ...

foto1240 (MMS)

Oj oj oj !! NÄR kom det så här mycket snö som första snö? Hoppas det får ligga nu så det inte smälter o bli höst igen. Låt det ligga så får det gärna bli snabbt vår istället =)


De e ju november så de kanske e godkänt me...

foto1239 (MMS)

De e ju november så de kanske e godkänt med snö. Men vad pja mamman ha på fötterna ute idag! Grov kängorna ? Skor som läker in, gympa skorna foppisar? Eller vad? Panik!


Ett nytt evenemang på fejjan :)

Kom o Partaja på min 30 års dag :) 
Är du inte inbjuden till evenemanget så känn dig inte bortglömd o ovälkommen ! Man bli bara så sné i ögonen av att sitta o klicka vilka som ska ha "inbjudan". Bju in dig själv ;)

KRAAM <3


3 nätter på rad ...

Sundsvalls Tidning fråga om ja ville börja blogga för de, ja på nya Söråkerssidan. Tro ja avstår, men samtidigt varför inte, de e ju säkert redan flera som läser här... fast skulle ja blogga där skulle de inte bli lika mycket om barnen me bilder o liknande, för här känner ja mig lite mer anonym på nå sätt. Fast ja ha ju ingen aning om vilka som läser egentligen.

Men förstå, ja ha hållt på me bloggen nu i snart ett år !
Rätt många inlägg ha de blivit ;)

Kuligt tycker ja iaf.


Dagens Nutrilett: 4 shejks lite fisk på isbergsallad till middag. en liten bit jordnötsbars nutriletts såklart.
Träning hos sjukgymnasten - vibratorplattan skaka hejvilt !
Sen TVÅ kortis promenader så Kajsan fick somna gott o jag röra mig lite :) De gå ju bra så länge Zack gå på dagis, då är det skönt att man kan ut o gå lite, men tyvärr prioriterar jag tiden själv hemma väldigt mycket före motion. Därav två kortisar MEN bättre de än inget !!

Snart torsdag ;) spännande ! Va tro ni ha hänt på vågen? ha de hänt nånting ? Gissa :D



Dags att gå o sova ! Marcus sover inne hos Kajsan så ja slipper vakna i natt - TACK ÄLSKLING !! 3 e natten nu.


Lunch ... ...

foto1238 (MMS)

Lunch ... Ser grymt snuskigt slemmigt o äckligt ut i glaset men tänk att de e Oboy så känns de inte så svårt att vilja ha det ;) Näe men ärligt den är inte äcklig =) bara ser så ut. Snart torsdag o då vet vi vad detta gett =) dags att sluka den ;) Kraam!


Se vilken tjusig orchidé jag har =) gillar...

foto1236 (MMS)

Se vilken tjusig orchidé jag har =) gillar de skarpt! Den här sorten blommar flera gånger per år! De övriga tog alldeles för lång tid på sig så till slut åkte de till soporna. Men jag tycker verkligen om orchidéer =) vita helst eller rosa som denna. Kraam!


Gissa om jag önskar mig ett kök !! Här är ...

foto1235 (MMS)

Gissa om jag önskar mig ett kök !! Här är mitt köksfönster utifrån :\ skafferi dörren har lossnat. Redan limmad en gång på de går nog inte en gång till. Så nytt kök skulle sitta fint =)


Dags för simskola! Varit uppehåll 2 veckor...

foto1234 (MMS)

Dags för simskola! Varit uppehåll 2 veckor nu, dels lov o sen ena gången hade nån kräkts i poolen! Uah! Men nu så e vi här igen =)


Åh Såå skönt! Sov hela natten. Jag behövde...

Åh Såå skönt! Sov hela natten. Jag behövde iaf inte stiga upp vill något barn som behövde närhet o välling =) marcus sov på kajsas golv o Zack dela säng med mig, ja för inte låg han på marcus sida, nej nej så nära mamma man bara kan, de e kärlek men jag få ju balansera hela natten på sängkanten! Vet ni va de bästa är? Vi ska göra likadant i natt!! Marcus tar kajsa o jag får ladda batterierna ännu mer =) sen kommer han kanske sova hemma hela veckan! =D


Sååå jädrans knäckt !

Hallå ska man inte palla lite vin o en sen kväll när man är under 30 !!
SHIT va ja e trött idag ! 3 timmar blev det TRE timmars sömn! Tur ja fick upp marcus vid halv 8 så ja kunde få vila lite.. låg väl en o halv timme kanske närmare två men sov gjorde ja väl inte riktigt.

Jag kommer väl va helt jädra slut dan efter 30 års festen då ;) eller ?? Tur barnen sover borta ! och ja hoppas att de inte kommer hem förrän på eftermiddagen, ja så man ha hunnit städa lite oxå. :)
Mamma de kan ja få av Er !! - Barnvakt, att ni hämtar de lämnar de och att ni ha pizza med er när ni kommer med de vid sådär en tidig middagstid ;) BRA va ?! rätt billig önskan iaf. =)
För de e egentligen TID jag önskar mig, tid för mig själv eller med Marcus... De e inte lätt att köpa, men de går att ge :)

Ja, de bli 30 års partaj här 27 november kom efter kl 16 när det passar Er !! Varmt välkomna till ett öppet hus :D
(kommer inte sända några inbjudningskort eller liknande utan läser du, o känner för att komma så gör du det. Meddela gärna ändå om du kommer så jag kan planera maten, Thai ! )

Nutriletten idag då ?
Jajjemen två shakes en bars blev det på stan då ja hade glömt en påse pulver, fast ja hade ju inget att blanda i ändå :/ men de löste sig med en bars. Fast de e ju som godis! känns såå fel att knapra i sig en härlig kaka lixom. Stor e den ju oxå chokladig o grymt god tycker jag. En sån innehåller dubbelt så mycket kcal som en shake men bra att ta till då de inte gick på annat vis.
Sen blev det Spenat fetaost paj MUMS !! god sallad och en grym vitlöks creme ! Jag hoppade brödet iaf :D
Sen hemma lite, ja väldigt lite, omellett som mannen hade fixat. O nu tänker ja gå o sova så ja slipper ta nå mer ;) Ett stort glas vatten o sen sova ! LÄÄNGTAR till Torsdag då de e vägning :)

om inte Kajsan tar o vaknar nu... hör henne :/ håll tummarna !!!

KRAAAM ! ♥

(tro K. somna om...)

Zack i väntan på att åka till andreas för ...

foto1230 (MMS)

Zack i väntan på att åka till andreas för tv spel =) gissa om han längtar! Såå ivrig, kanske bäst att åka ;) han ska få sy lite till så åker vi strax. Blev ingen fotografering för oss idag :( men jag hoppas de går fler tåg! Svärmor o heldor är här en sväng o hälsar på. =) Kraam <3


Mina två älskade killar e ute o leker! <3

foto1229 (MMS)

Mina två älskade killar e ute o leker! <3


Hemma efter en mycket trevlig kväll !! =) ...

Hemma efter en mycket trevlig kväll !! =) TACK HELENA !! God mat gott vin ;) klockan e över 2 på natten. Kajsa vakna när jag öppna dörren. Kanske lika bra så natt vakningen med välling e avklarat. Men de e bäst att sova nu, marcus ville jag skulle ta morgonen :\ kajsa vaknar kring 6 det betyder ca 3.5 timmars sömn... Hmm. Hoppas han går med på att ta henne... Han kan få sova hela förmiddagen sen om han vill, bara jag får sova lite lite. Annars går väl ja o sover igen när han vaknat! Så nu väntar marcus arm med en kudde på på mig =) Puss o godnatt <3


Jätte grattis helena! Super tack att vi få...

foto1223 (MMS)

Jätte grattis helena! Super tack att vi får vara här med dig i myshuset =) Kraam!


Hemma efter en snabbis på Birsta, fotograf...

Hemma efter en snabbis på Birsta, fotografering gick sådär, lunch på donken för kidsen o sen åkte vi till annacarin o oliver =) bullar hade hon baka, såg super goda ut, men mamman tog ingen =) stolt ! Spar mig till kvällens middag ;)


Fotografering check ! lunch på donken check !

Fotografering check ! lunch på donken check !


Nutrilett o jag ...

Nutrilett o jag Just nu kanske ni tycker jag tjatar om detta. Låt bli att läs på ett tag då. För de e det som gäller nu o jag behöver skriva för att fixa det tro jag. Igår blev det som sagt 2 shake m taco + en Clementin. Halvt glas vin. Känns helt ok! Idag bjuds det på fika hos en vän som ja inte träffat på länge! Ska bli kul =) jag låter bli fika om hon inte bakat nå toksmarrigt - fast om jag inte tar Shit va stolt jag kommer vara! =) jag måste gå på den linjen, känns skönt att känna sig bra! Så hoppas vi på att de bara bjuds på en torr kubb eller mazarin som jag inte ens gillar ;) Sen i kväll bli det festligheter =) Helena har fyllt år o kände för en middag i goda vänners lag, tack jag e bjuden =) Ser verkligen fram emot kvällen! Ska bli så KUL !! Så Nutrilett idag o gomiddag i kväll =) känns bra för det e ju iaf mindre än vad ja bruka äta på en dag. =) Kraam! Ha en underbar lördag allihopan <3


Shake gånger två... ...

Shake gånger två... Shake x 2 en mandarin o en härlig taco middag med ett halvt glas rött! Men nu börjar fredagsmyssuget krypa på. Frågan e, en shake eller mer tacos - shake! För chipsen jag köpte ligger iaf kvar i sin oöppnade påse =) stolt! Det tog ett tag att skriva detta inlägg, en loka blev det =)


Här ligger hon! Goskrutta o sover i sitt r...

foto1221 (MMS)

Här ligger hon! Goskrutta o sover i sitt rum =) Det betyder att jag o marcus oxå har eget rum igen =) eller ja kanske, Zack kommer ju in på nätterna, men det kanske oxå blir bättre nu när kajsa inte heller sover där. Vi får se =) Kraam!


Sände detta till marcus. Han trodde Nutril...

Sände detta till marcus. Han trodde Nutriletten slagit ut mig totalt!! Om du går in o köper mjuka skal, ta med 36 påse taco chips oxå. Ica helt ok. Min telefon e helt knäpp! När ja skriver en bli det 36! När jag skriver ska blir det pja. När jag skriver blir blir det Akis. Sist så är det och som blir Mäh! Dumma telefon :\


Det blev en mysmellis på rumsgolvet idag. ...

foto1219 (MMS)

Det blev en mysmellis på rumsgolvet idag. Kajsa hur nöjd som helst! =)


Meen helt otroligt! Spillde ut en kaffe ko...

Meen helt otroligt! Spillde ut en kaffe kopp idag oxå!!


Jaha då börjar dagen... Kaffe Panodil o s...

Jaha då börjar dagen... Kaffe Panodil o strax en shake. Men osten per mycket lockande ut ;) Kaffe Panodil låter inte sunt, men dessa fogar vill jag helst vara utan idag! De bli så sjukt mycket värre när de e Mens på G. :( och när marcus åkt o jag gick in i köket ser jag att de ff är ett disk berg kvar. Fasen! Hur ska jag nu fixa taco middagen? Mer Panodil o tat när kajsa sover, så bör de bli smidigast, kanske jag kan få Zack att hjälpa till? =) Maria o barnen filip o felicia e på G hit nu =) härligt! Lekstund =) Ha 36 bra dag allihopan <3


Åter igen ett tok inbjuden till frukost ;)

foto1217 (MMS)

Åter igen ett tok inbjuden till frukost ;)


TADAA ! Första dagen me Nutrilett :D


Smaka faktiskt inte så illa som ja trott.. o ja har inte varit så hungrig som ja trott heller. Faktiskt mått rätt bra :)
Förutom mensskiten o fogjäklarna.
Då bli man sur o grinig. Men ja hävdar att de inte är för shakerna. för ja ha inte gått o varit hungrig.

Börja dagen me Kaffe (svart) och en Shake.
sen blev det kycklingsallad me keso och vitlökdressing (men inte så mycket som ja egentligen bruka ta)
på folkan.
Kaffe (svart)
Shake
Kycklingsallad - isberg, gurka, tomat kyckling lite pesto oxh parmesan. typ två tredjedelar av lunchen.
Shake

Har känts ok. Visst ja sakna kvällsmackan när zack skulle kvällsfika, MEN ja tog en shake o nu känns de bra :)



Bråkande Bråck !

Men snart e de BORTA ! =D
De ringde från sjukhuset o fråga om ja kunde tänka mig åka till Sollefteå för operation. - Tjaa va ha ja för val ? De e klart ja kan.
Ja, om du väljer att ta operationen i Sollefteå bli det av innan jul - vill du stå kvar på kö här i sundsvall så blir det typ påsk! haha, valet var inte så svårt. Sollefteå.
Hoppas Mamma o Pappa kan ta barnen, vilket mamma redan lovat ;) Men att de kanske oxå kan stanna över natten så får jag o mrM en natt där. Jag lär ju vara rätt öm...

Prata lite med Zack om det idag, han vet mamma har ont i magen och att det är ett bråck. Men det här med operation och att de faktiskt ska laga mammas onda är ju rätt spännande. Men man undrar va han egentligen tänker när man säger att de bedövar hela kroppen så jag känner ingenting när de fixar det onda. Men mamma VAD gör de då? Ja de gör ett litet hål på magen o syr ihop hålet som fettet ploppar ut genom, eller så syr de fast som ett nät över så det inte kan ploppa ut. Ett hål mamma hur gör de det?? - jag vet inte - kan vara ett mycket bra svar ibland!

Nu lite mer Robinsson :)

Är du sugen på att köpa ett själv? 4000 kr...

20101104045 (MMS)

Är du sugen på att köpa ett själv? 4000 kr ! Hör av er till mig eller www.pusselbutiken.se =)


Första påsen med 4000 bitar e sprättad! Oc...

20101104049 (MMS)

Första påsen med 4000 bitar e sprättad! Och de två första bitarna som passar ihop e funna =)


Coolt marcus har sålt världens största pus...

20101104048 (MMS)

Coolt marcus har sålt världens största pussel =) 32 tusen bitar! Kartongen väger 18 kg! Sugen på att bygga? Det finns i umeå ;) Killarna som köpt det behöver ju bygg hjälp. Målet klart till jul, men de börja tvivla... Men de coola e ju egentligen att 2 av killarna e färgblinda o en har svårt att urskilja former. Vill ni följa bygget? Kika in på www.pusselbutiken.se JAG ÖNSKAR ER ALL LYCKA TILL =) och hoppas kunna få komma o lägga nån bit =)


Vilket bygge Zack! =)

foto1213 (MMS)

Vilket bygge Zack! =)


Vi fann ett bananträd på vägen hem från fo...

foto1212 (MMS)

Vi fann ett bananträd på vägen hem från folkan =)


Första shaken nere... Var faktiskt inte så...

Första shaken nere... Var faktiskt inte så illa =)


Näe jag vill inge mer. Såå in i bombens tr...

Näe jag vill inge mer. Såå in i bombens trött! Trasig bil som suger ur oss alla pengar, kajsa snorig, kaffe utspillt, ont i fogarna o mens fick jag idag oxå. Jag känner mig tyngre än någonsin :\ Nutrilett inköpt men glömde så klart shaken äh vips o stort glas funkar säkert oxå ett par dagar. Nu Jädrans! Drömmer om en fin nyårs klänning =) och slut målet är att kunna sitta på golvet o leka samt kunna springa o busa med våra barn utan att få ont. De är en stor dröm! Rocka loss till mora träsk obehindrat, jaja kondisen lär ju oxå behöva tränas upp. Men NU är jag motiverad! Så fotograferingen på söndag, bli ju som före bilder =) förhörngngsvis fina som jag ändå kan vara stolt över, men ja pja ha råd att köpa de oxå i så fall... Dags att söva kajsa. Vi har varit på G sen 6... Puss!


Nu ni ! Men ja glömde ju hälften :\ ...

Nu ni ! Men ja glömde ju hälften :\ Nutrilett inköpt men shaken glömde jag. Bajs oxå! Men ja få ta en vips i storglaset i morgon så får mrm fixa en shake efter vägen hem. Tänkte inte bara äta pulver utan nåt mål mat oxå. Jag vill nog tugga på nåt iaf. En gång om dagen. Önska mig lycka till, kanske jag kommer i nån blåsa till nyår ;) eller ännu bättre till min 30 års dag. Fast dit e de för nära. Nyår e målet. En storlek mindre.


Allt precis allt ska med ned i magen! Det ...

foto1198 (MMS)

Allt precis allt ska med ned i magen! Det låg klippta clementin bitar på fatet. Just nu kajsas favorit! Min o Zacks med för den delen. =)


Lek o bus vid maten... Igen!

foto1196 (MMS)

Lek o bus vid maten... Igen!


Nöjd kille äter pannaka med pappa. Zack fö...

20101103043 (MMS)

Nöjd kille äter pannaka med pappa. Zack följde med pappa på jobb idag, huddik och ljusdal. Film i bilen o pannaka till lunch, kan han ha de bättre? ;)


Så jädrans less på att plocka o städa, plocka o röja, plocka plocka plocka... gör jag nå annat ??

Men då såg ja idé som jag gärna delar med mig av =D

Gör så här:
1. Skapa en ny mapp på datorn.
2. Ge mappen namnet "Stöket i hemmet."
3. Högerklicka för att ta bort mappen.
4. Datorn kommer då att fråga: "Vill du ta bort Stöket i hemmet permanent?"
5. Klicka på JA - knappen.
6. Lägg fötterna på bordet och NJUT ;)

De testar jag i dag :) i morgon o nästa dag... ;)


Kan du läsa ??

Mänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnring somhlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir pårtät palts. Rsteen kan vraa hlulerombluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem.Hägtfit va? =)


Bilen fortfarande trasig :(

Alltså ja vet inte om ja törs köra den längre... kanske bli till att sälja så snart vi fixat den. MEN de kan vara 8 olika fel på den enl. mätningen på firman... hmmm. var börjar man ??

Skit att vi inte sålde den i sommar som vi tänkte ! SKIT !
fast å andra sidan hade vi ägt en annan i så fall som kanske kostat oss mer... i lagningar, vem vet ?

Vi som precis köpt nya vinterdäck till den ! 3000 kr. :(
och Bilstolar till barnen - tur Barnens hus hade drive... 2100 kr
Fast de skulle vi ju iaf. ha för två bilar kommer vi att ha.

Sen då, i redan betalda lagningar... 1400 vet ja om. men sen ha ju en firma kollat den TVÅ gånger! *suck*

BILFAN !! Ja brukar inte svära över bilar - för snackar man skit bli de bara värre, men nu känns de inge kul.

* Ny bil kommer det ju att bli... men vad ? TIPS ?! :D


Model lab

Model lab kommer till stan, sminkar o fotar. Jag har 5 platser till söndag, nån som vill me :D
Tre kvar... 


Mailet jag fick ...

Hej Jennie!

Den 2010-11-07 kl. 1415 är du bokad för upplevelsen ”Modell för en dag” i Sundsvall Stadshuset p� Stora Torget.
Dagen börjar med att ni träffar vår make-up artist som kommer att lägga en make-up anpassad efter din ansiktsform och personlighet.
Därefter får ni träffa vår fotograf som kommer att ta ungefär 60 bilder på er var i olika ljussättningar, bakgrunder och miljöer.
Efteråt får ni sitta i lugn och ro och gå igenom bilderna.
Blir ni missnöjda har ni inget köpkrav.
Glöm inte att ta med lite accessoarer och kom gärna osminkad.

Några sista saker!
Är du under 18 år så måste du ha med din målsman.
Vi gör inte hår.
Väljer man att köpa bilder så kan inte flera personer gå samman för att lägga ihop bilderna till ett paket.

Ha en trevlig dag! 

Med vänliga hälsningar
MODEL LAB
www.modellab.se
020-200204


Men se vem vi träffa igår =) Men mamma! De...

foto1183 (MMS)

Men se vem vi träffa igår =) Men mamma! De e ju fel dag! Mamma, gå o sparka på snön så får du se att den är riktig. Men titta va paket, undra vilket som är mitt? =) Jag tror timrå ik paketet är till dig svara jag. Tro ja måste fixa ett sånt åt honom ;)


RSS 2.0