Förlite sömn !

Och spöregn !!!
Jag är inte sugen på nån mil i detta väder ... Skorna lär ju bli helt förstörda! Bläää ! Nätack! Framme bättre väder :)


Choooklaass' !!!

VIT CHOKLAD kom i min brevlåda idag :) jätte god! Ja jag smaka en ruta till kaffet. Supergod! :D kommer köpa !!!
Baka baka baka ;)


Wiiih! Appen funka! :D

Det betyder att jag kan blogga igen ;) men det betyder ju inte att jag verkligen gör det, men kanske ett inlägg på kvällssidan, mena jag åker ju till el stockholmo i morgon :D fast där finns ju säkert massa tok att blogga om ;) många små korta inlägg kanske.., får se :) fast å andra sidan, enklare på fejjan OM man verkligen måste istället för att barabara vara... KRAAM!

Var till farbror doktorn med Z idag igen, fick nå utvidgande till luftrören. Men det hade liks gärna kunnat vara magmedicin! Läkarn lyssna ju inte på mig! Men hade rätt när han sa, vi gå halva vägen var... Jag vill ha nån form av in andningsgrej att ta vid behov läkaren ville inte ge nåt. Hem kom bi med en flaska att he varje dag! Suck! Klart han kommer bli bättre men det va ju inte direkt rätt ändå...


Bilder från inlägget innan.

:) bilder!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1675115/images/2012/pic_503d2443ddf2b3318e0012c1.jpg" class="image">


Mätt deghög :/

Ja de e precis så jag känner mig, som en mätt deghög !
Ikväll tog jag den där mackan jag så länge suktat efter, en rostad smörgås med kaviar och ost och mjölk att dricka till. Supergott ! Men ack va jag känner mig uppsvälld och degig :( Nä inte värt det ! Håll sig till bättre att äta så är även kvällsfeelingen oxå bättre :)
Man lär sig - får jag hoppas ! Denna känsla ska jag minnas...

Höfterna ondar fortfarande. Var till sjukgymnasten i morse, ja det är ju hon som pushar till träning och kör som en Personlig tränare för oss i gruppen - LYX - tre gånger i veckan. I morse berätta jag iaf. hur jag känner och att det gör ont. Hon kände lite och visa mig några stretch övningar, rådde mig till att GÅ milen på lördag, EJ springa! (läs jogga) För risken är ju då att hela söndagen blir förstörd och det vill jag ju INTE !
Men hon tyckte inte jag behövde blåsa av allt, Gå så klarar jag nog höfterna, samt stretcha stretcha stretcha... så de e väl bäst jag går och stretcha lite då ;)

KRAAAM !

SKITSUR !

Appen funkar inte :( Jag kan inte lägga in bilder i bloggen från appen ! ARG.se !
Ja, det är ett Ilandsproblem men ja det stör mig !
Men då vet ni ju oxå varför jag inte uppdaterar... precis för i dagens samhälle sitter man ju inte vid datorn, utan plockar snabbt och smidigt fram ipaden eller iphonen... herregu var är världen på väg ;)

Kram från gamm´tanta!

Hösten är kommen !

Kallt och ruggigt !
Tänder ljus och myser med Taco middag, jag och barnen. Maken kommer om en timme. :)
Han bli hemma med Zack i morgon men sen ska han väl kunna gå hoppas jag.
Träning i morgonbitti igen. Känns tungt då jag blev sämre i höfterna efter måndagens pass :( uppriktigt rädd för hur milen på lördag ska gå... Fasen! :( det gör ju ont i och ur bilen! Milen fixar jag nog, mer rädd för hur det kommer kännas efter. NÅT måste ha hänt under lördagens joggingtur... De e ju sen då jag har ont. Jaja, läääängtar iaf väääldigt mycket till helgen ändå :D mys med maria! :)
Och shoppa nya tröjor 8 kg lättare och bara överviktig och ej ha fetma är ju bara det helt underbart! Men tänk när jag gick omkring som en kluns på 106 kg! Där satt jag länge fast. Hade legat kvar där om jag inte fattat ett beslut där 1 november år 2010 alltså snart två år sen. Men TACK för att jag fatta och tog tag i det :D idag står vågen på under 85 HEELT otroligt skönt! -21 kg !! 77 är somsagt nästa viktmål att nå :) och då är jag oxå kanske helt i mål :) beroende på hur jag känner mår och ser ut. KRAAM!

Gårdagens middag blev en nutrilett kycklingsoppa och en enormt god ostsmörgås med gul tomat. :)


Tre veckor har gått fort !

:) Lite bilder :) som ändå är bevis på att detta verkligen skett ! 8 kg viktnedgång på tre veckor :D HURRA !! Känns skitabra ! :D (det saknas dock en bild mellan två av dessa, min kära dotter har visst lärt sig att radera fotona på iphonen :/) Men viktigast är ändå den översta som är invägningsvikten och den nedersta som jag tog i morse som avslutningsvikt på dessa tre veckor. MEN jag kommer fortsätta så smått med shakerna för jag känner att det funkar :) Enkelt är receptet ! Perfa lunch på jobbet, Perfa frukost en stressig vardag Perfa som kvällsgott när man rör ihop en choklad till lite tjockare koncistens. Enkelt helt enkelt :)

TACK Lisa som tog med mig på dessa tre veckor ! Precis va jag behövde :)

Jag kommer fortsätta blogga ;) så fortsätt gärna följa min resa ned mot 77 kg !

TACK för alla peppningar ! :) Glädjer mig !

KRAAM ! (en 8 kg mindre kram :) )


Min pärla är såld...

Underbara retrovagnen är i nya ägares händer. Helt ok! Jag har haft den länge nu, dags att gå vidare och jag fick en slant att köpa nytt för istället, STOCKHOLM ses på Fredag!!! :D


Mätresultat :D

Nöjd är jag :) va säger ni ?? På tre veckor! :)


Ont oont OOONT !!!

Ja jävlar i min lilla låda va ont i höfterna jag fick efter gårdagens joggingtur :( Har legat och ojat mig i natt. Ja ont! Men jag är ändå nöjd över min prestation ;)
Och idag! Sista dagen med bara nutrilettshakes och tactiq team :D hur bra känns det inte att fixat det då? :) 3 veckor till ända! Firar med att bjuda familjen på god grillad middag! Nä själv bli det en shake :) japp! Men i morgon bli det en soppa eller nåt annat lättsmält åt mig :) Grymt sugen på rostad macka med kaviar och ost !!! Men de e ju inte det bästa alternativet :/ få se va de blir. Kanske en sallad från salladsbaren här från Ica? Vi få se :) Först ta vi sista dagen med shakes !


NÖJD !!

Fasen jag kanske fixar 5 km på 30 minuter snart :) ja långt kvar men man får drömma :) men jag har blodsmak i munnen... Men nöjd !!


Spännande Lördag!

Kusin stina kommer :D Kajsa väldigt förväntansfull ❤ hon ska få godis sv henne och Bajsa, ja ni som känner tjejorna vet va jag menar. De är det bästa med denna underbara soliga lördag !
Nutrilett Shake till mamman! K hjälper till -hokuspokusfillijokus! Oh det vita pulvret blev en ROSA shake!!! :-o rena trolleriet!! Känner mig jättepeppad att få ett bra slutresultat på måndag nu :) tro jag är under fetma BMI då :D iiiiih spännande!!


Utsikten

Från ett köksfönster. Havet träden lugn och ro ! Sed jag hör nu är magen som låter, just fått sig en nutrilett forest fruit. Kaffebryggen som knäpper och tv som låter. Lugnt och skönt! Men nu bör jag väl göra oss klar för att leverera dotter till förskolan och sonen blir hemma veckan ut, dumma förkyldning! :( men i morgon är pappen hemma med honom eller så åker vi till svärmor, så jag kan åka o arbeta. NU fixa mig ! Håret stå åt ALLA håll ;)


Dagens post :)

Härligt! När satt man ned i soffan och läste en ny tidning sist? Passande att den kom just idag :) Loppis prylarna ligger orörda, vi har tillbringat hela dagen i soffan tillsammans jag och sonen. Dator iPhone tv tidningar mm.
Hemma i morgon oxå !


Tjohoo!!

Tjuvläser mig och hoppet pm att klara ett delmål, eller stora målet för dessa tre veckor öka :D Lovely !!! Fira genom att åka på Ica och köpa bubbelvatten ;)
Hoppas denna dag gå lättare än de som varit, kan inte neka att suget är stort nu. Men tammetusan jag SKA klara det !!! Ser framemot kvällen då ytterligare en dag gått ;) hemskt det låter, låter som självplågeri men det är ju faktiskt självvalt! INGEN tvingar mig!
Hemma med sonen i dag oxå. Så även i morgon, sen få vi se hur fredag se ut... Men då är MrM på hemma plan han oxå, så jag hoppas kunna arbeta igen. Nu ska jag ta i fixa lite inför barnloppisen 16 september :) bra att kunna få tid till det.
Maken ringde! K's födelsedagspresent är inhandlad :D toppen ! PLAYMOBIL bondgård, så nu önskar hon sig bara tillbehör dit :) alltså hon önskar sig PLAYMOBIL GREJER :) ja vi har tittat i katalogen tillsammans och i butiken och det verkar bra :)
Ha en bra dag !!! KRAAM !! Och nu ÄR det mindre att krama :D


Stackars lille prinsen...

Ja lille stackarn förkyld ! Hann gå en dag i skolan sen blev vi hemma :( och tydligen en till i klassen oxå. Trist för de! Hör hur han ligger och snörvlar inne i sängen, lille hjärtat mammas. Bara vi slipper febern, jag hatar verkligen feber på barnen! HATA!

Nutriletten då.... inget att säga mer än att jag vill äta MAT nu ! Kroppen skriker, eller vill iaf smaka liiite SMÖR ! Hur tokigt känns inte det ?!
Jag vet att jag inte kan börja tokäta när det väl är dags för att tugga igen. Ett mål om dagen ska ja ta och sen få vi se var det slutar, kommer inte sluta helt me nutrilett shakerna iaf. Men visst känns det tokigt me Tjejmilen inbokad helgen efter jag slutar helt me shakerna... men men de blev så nu. Inget jag kan ändra på. Fast det är ju inget jag rekomenderar, för det funkar inte, att träna inför ett lopp me så här lite kcal i kroppen. ICKE!
Nästa år kör ja hårt ;) Då bli det ingen uppvärmning med bara shaker ;)

Nu ska ja kolla så Z inte fått feber - reklampaus i HOLLYWOOD fruarnas program - gu va najs att de e tillbaka ! :D

och 5e shaken skall tas.
mensen är slut för denna gång, Jippi !
siktar på ett BRA resultat på måndag morgonens vägning :) Fasen va BRA det känns ! Jag börja bli lätt ;)
KRAAM !

Åh va fint :)

Underbart kvällsfika till barnen ! Sista koppen java svept snart dags för sista shahen för idag. CHOKLAAAAD !!! Den är BÄST !! Ska bara se klart Robinsson först :) nostalgi !
Kraaam !


HALLON !!

Svåårt Svåårt att hålla sig när det finns sånthär gott på tomten! Plockat massor o fryst in perfa till barnens frukostfil :)


Resultatet av en mils promenad!

:) känns ok me tanke på att jag bara gick.


Storkillen börjar i skolan på riktigt nu ! :D

Storkillen börjar i skolan på riktigt nu ! :D 1A :) åh vilken känsla hos oss föräldrar att se sina barn så förväntansfulla :) alla riktigt stolta :) så mysigt va det :)
Pappan har åkt till Finland så nu e vi ensamma nå dagar igen. Saknar faktiskt redan :( men på nå vis känns det ändå lätt... Sonen iaf glad då han få sova med mamman myyyys!!! :)


In på sista veckan !!

VÅGEN visa 86,3 i morse vilket betyder - 1,8 kg denna vecka :D HURRA !! jag är nere på BMI 30. nånting. :D Under 30 får jag vanliga p-piller istället för dessa skitminipiller jag har idag som ger blödningar lite som de själva vill. UUUUH menolike! Sen tro jag faktiskt att de kan ställa till med svängningarna i humöret och hur jag mår oxå. Så jag tro det bara kan bli bättre :D hurra hurra hurra ! En vecka kvar med Bara shaker ! Sen lägger jag på ett mål mat och sen bli det en rejäl test hur jag fixar helgen då jag o vänner åker till stockholm för att gå/springa tjejmilen ! LÄNGTAR så OTROLIGT !! Umgås i massa timmar me go vän, dricka vin på uteservering, shoppa nya kläder till MIG i mindre storlek, äta hotellfrulle och sova utan barn som "stör" :) Tro ni hajjar varför jag längtar !

Efter denna frukost blev det lämna K på förskolan och följa Z till skolan :) hua, ETTAN ! shit vi har inga småbarn längre - SKÖNT ! :)

PUSS och HEJ - KÖR FÖRSIKTIGT till maken sen drog jag ut på en mils promenad...

En toppenväg att gå ! och finfina kossor som hejja på mig ;)

Skönt väder trots att det känns som åska i luften.

Härligt ! Nu är bloggen uppdaterad, andra shaken tagen lite till kaffe och vatten skall i och sen bli det skriva adresser på K´s kalasinbjudningar, dra till brevlådan och sen hämta barn + ett extra barn idag.

Jo! lite mer GLÄDJE först !

Jag fick på mig nya jeans idag :D småå enl. mig men 31/32 är storleken, NÄR kunde jag ha sånna sist ?!? :)
Tur jag har en sån fin vän som oxå gått ned i vikt och dumpat massa snygga kläder hos mig som JAG nu kommer i och kan ha - Lovely !

Så nu kanske jag ska ta o hitta nån som kan ha mina urväxta.... eller urkrympta...


Nutrilett vs ägg o tonfisk...

Gah! Nyöppnad ost, makens tonfiskröra, ägg, samt hemagjord choklad mmmm men jag tog min Forrest fruit shake från nutrilett samt en kopp kaffe :) strongt! Hoppas på resultat i morgonbitti :)
Idag bli det nog en tur till svärmor samt drakborgen, ett lek och bus ställe för kidsen :)


Jobbiga helgdag :(

Ja fy helg och jobbigt! De d värsta dagarna! Men snart är den över och jag har fixat ytterligare en nutrilettshakesdag :) längtar inte till i morgon, ytterligare en helgdag. Men i morgon mäts kroppen :D
Vi sitter i källaren och myser med sonen ser på film :) första Harry potter filmen :) spännande!


Frukost prövning !!

Åh kokt ägg med majonäs !!! Läängtar det! Såå sjukt gott ! Blev en jobbig frukost :/ men en vecka kvar och ett par dagar :D undra hur mitt liv ser ut sen? Kanske jag ändå väljer Forrest fruit till frukost ? Troligtvis Ja! Men kanske inte på helgen. Då vill jag oxå ägga. Spännande vägning på måndag morgon :) tro det se bra ut trots mensvecka.
KRAAM !


Tolfte dagen ...

Tiden går fort när man har roligt :D eller hur KUL det nu är att bara äta Nutrilett.
nä men faktum e att det gått bra ! och går bra :) Jag har ej varit sur och tvär enl maken - BRA - både han och jag ser resultat - BRA - barnen tycker inte det är konstigt - BRA !
 
LÄNGTAT till söndag kväll - mätning
LÄNGTAR till MÅNDAG !!  Vägning :D
Vill se RESULTAT :D
 
och sen önskar jag vinna på lotto.... bara som en liten parantes...

mindfulness...

Testade en mindfulness övning med barnen när vi en dag förra veckan tog oss ned till vattnet och tog kvällsfika på stranden och myste med både sand, vatten och kasta lite "macka". (Fast jag bli såå arg på de dummingarna som slänger glassplitter i sanden :[ )
Nåväl när vi skulle därifrån sa sonen att han ville hela familjen skulle sätta sig på en bänk som står där precis jättebra med en enorm utsikt över vattnet.
Jag bad de att va tysta och bara lyssna till vattnet, kluckandet av vågorna, och faktiskt några sekunders tystnad blev det :) imponerande ! Sen bytte vi och kolla på en flugsvärm som lekte jagis :) intressant !

:)

Har ni ej testat mindfulness - GÖ DET ! fokus här och nu ! ex. se ned i din kaffekopp, vad ser du, hur rör sig kaffet, hur smakar det, etc... bara fokus på kaffet i koppen INGET annat ! Rätt skönt :) Det är riktigt HÄR och NU det !


Skit bak !

Fasen oxå! Vi hade inge SMÖÖÖÖR hemma :/ blev inge baka :( Fast kanske lika bra det... Men med ens känner jag mig ännu mer stressad över morgondagen. Fast ja tro jag fixar lite smörgås istället eller köper daimtårta. Enkelt och jag hinner kanske träna oxå :) Brabra ! Återstår att se i morgon, nu ska jag återgå till min nutrilettvhokladpudding :) men längtar faktiskt efter en riktigt god sallad !


En hutt rödvin....

Nejnej tokas inte till mig heller :D till flugorna! Superbra tips är ett glas rödvin toppat med lite diskmedel. Perfa! Flugorna vill åt vinet och drunknar Mohahahahahaaa!


Baka!

Ikväll har jag planen att baka! Baka en banankaka. Bjuda på i morgon till gästerna på meandipartajet. Kommer bli en stor prövning men jag har ju bestämt mig :) jag klarar det!!!
Känner mig stark igen :)


Mer Vilja!!

Jag känner mig supernöjd då jag ser resultat på vågen och kläderna trots att jag fick mensskiten igår. Kan bli en ok vecka ändå, Inge Bamsekliv men nedåt är bra!
Åter på arbete, bilen gå fint igen K nöjd på fsk och sonen hos en vän. Kan de bli bättre ?! :) Jo kaffe på fik i em med en finfin person jag jobba med förut :)


Dagen fortsatte...

Ja hur gick det då med bilen... Lampan slocknade ej efter påfyllning ! Jag åkte till morfar fick mig en kopp kaffe och skakade till en nutrilettshake i en petflaska - gick hur bra som helst :) Gött ! Lunch satt fint då efter träningen och lätt oro över bilen... Fick jobba lite där hos morfar oxå :) JAG erbjöd mig han bad mig inte ! BLÅBÄRSRENSNING :) Fint de :) Kul att kunna hjälpa till lite :) Men hann ju inte me alltför mycket...MOT verkstaden !
 
 
Tur ja fick lite jobb hos morfar då jag inte hann me mig till mitt jobb idag. TUR är väl oxå att jag sitter i den sitts jag sitter med arbprövning etc. så jag inte behöver känna press över att jag inte hann me mig idag, ja tyävrr men va ju tvungen att ta bilen, annars hade jag ju kanske inte kommit därifrån... eller nåt. Klart man få panik då lampor lyser och det inte är ens egna bil.
 
Jaja syster hade glömmit en väska hos morfar så jag for förbi hos henne med väskan på väg mot verkstaden och vips! Där utanför slockna lampan ! meeen suck ! Ja, jag va ju bara nå meter från verkstan. Men då han ja ju till ikea innan ja skulle hämta barnen ;) De va bra ! Samt shoppa nya trosor då mina är FÖÖR STOORA  !! :D
Samt köpa lyxkaffe åt mig o meandipartajsgänget som kommer på fredag :)
 
Puss o Hej nu e de godnatt ♥
 

Ny dag nya UTMANINGAR !

Tack käre make för att du lämna din bil hemma och ställde min på flygplatsen. Subaru Melike :) MEN !! Inte utan olja!!! Så min dag börja att stresslämna barnen, gick bra ! Men från dagis till gymmet tändes oljelampan, träna sen lösa problemet... Inge stort problem om det inte varit för att de e makens firmabil. ALLT måste bli rätt !! Så nu är det påfyllt efter jagandes av rätt olja, TACK TILL TOPPEN PERSONAL PÅ OKQ8 i Timrå !!
Sitter utanför nu och väntar på att oljan skall rinna till sig samt att se om lampan slockna eller om jag måste in till verkstaden för att fixa det. HUNGRIG är jag oxå!! Inget att skaka shake i med mig... En petflaska finns. Testar snart den :) Fortsättning följer....


Brev !!!

Det kom ett brev idag :D wiiii va jag längtar ! :D
Mest till allt runtomkring, flyg, hotell, ensam med go vän, kusin :) mmmm KUUL !!!


At KONTORET !

Om Du är Sjuk blir jag Arbetslös ;)
 
Ja Min Chefen är borta... va ska ja då göra ?? Jag har gjort va ja ska idag och vet nu inte riktigt...
hmmm ta väl tag i en gammal lista jag har liggandes, men den är säkert redan kollad så nu bli det dubbeljobb.
äh jag behöver friska upp minne :) så de e bra !

Nepp, tänker inte gå ut o berätta var jag sitter än, jo vissa vet men de räcker.
Jag arbetsprövar på ett Kontor, Trivs bra och hoppas innerligt att de inser att de behvöer mig här så det bli en anställning. ;)
Jag sprang in i väggen för lite drygt ett år sen, va hemma nästan ett helt år men kom upp mig bra tack vare träff med kurator och KBT och medicinering. Ja idag känner jag mig sååå mycket bättre ! :D
Har ju tagit mig ut att arbeta igen och bara det är ju ett enormt steg :) 4 timmar om dan än så länge.
Mådde verkligen skit förra hösten - fy fan rent ut sagt när jag tänker tillbaka på det. men här och nu hjälper mycket så det var då och nu är nu och NU mår jag BRA ! Gu så skönt att skriva ! JAG MÅR BRA ! (iaf. så bra jag kan just nu :) inte riktigt i mål men de grejjar jag här i höst :)
 
Nutriletten då, jo tack den smaka bra i morse me :) men tungan smakar ILLA ! Fy vilken andedräkt, hela jag osar känns det som. :/

Tro även sparken i arslet om att gå ned i vikt både fick mig att gå in i väggen samt kunnat backa därifrån. Ja denna operation jag väntar på, jag fick ju besked om att jag var ÖVERVIKTIG ! jo tack jag vet svara jag kirurgen som stod med spritpennan i högsta hugg och ville rita var snittet på magen skulle läggas. Har ett NAVELBRÅCK som bråkar.
Så de va ju bara att ta tag i vikten och det kan ju ha en bidragande faktor i att jag gick mot väggen det där halvåret med jobb och press... Men nu så :) när det börja släppa och det endast är 11 kg kvar till det målet så känner jag mig så stolt och BRA ! Skönt :) Ja herregu jag börja ju resan för flera flera kilo sen, närmare 20... så visst har det hänt grejer me kroppen och självförtroendet oxå... SAMT att Bråcket inte alls bråkar med mig som förut :) och det är nog högsta vinsten att slippa ha ont :)
 
nähä nu ska ja ta tag i listan och gö de sista innan jag tar o packar ihop för idag, och hämtar sonen som sovit borta hos en vän.
 
KYYYSS !

Lätt eller ej !?

Vissa dagar är helt enkelt lättare än andra. Idag ha det varit en förvånandsvärt lätt dag. :) skönt ! Känner att jag fixar lätt en vecka till, ja iaf fram till fredagskväll. Då har jag varit så tokig att boka in ett Meandi partaj 😊 ja fika ska fixas oså. Men va tusan det fixar jag :D
Skönt iaf me en BRA dag :D
Har varit hos govän nu på em och kvällen funka finfint men lite trist när hon dra fram en burk nykokt jordgubbssylt med gubbar från hennes land och ger mig ! S U C K va smarrigt !!! Men den stå nu i tryggt förvar oöppnad och väntar tills mina veckor är över :) Så fick jag en underbar läppsyl ! Lovely !!
Tack underbara Goa vän !!


RESULTAT !

Jag är så enormt tacksam över de träningstillfällen som jag får ! Idag kände jag mig lite starkare än i fredags men denna nutrilett gör det ju inte lättare för mig på gymmet precis :( Slitande känsla då jag vill ge MEEER ! Men det orkar eller kan jag ju inte me de få kalorier jag har i kroppen.
 
Idag blev det ett pass med skivstång, ca 20 min. Sen gick jag ned och ställde mig på löpbandet i 25 minuter. Vilket resulterade i 3 km samt 254 kcal fattigare. (Jag knappa in vikt och ålder så maskinen räknar ut det, stämmer eller ej vettetusan) Sen tog jag o avslutade i roddmaskinen, "bara" 4 minuter men kommer nog få rejäl känning av de i morgon ! 553 meter kom jag och det va 100 drag ! Kul att testa nå nytt :)
 
Justja, måtten mina då :) MINUS hela 14 cm på kroppen !! herregu´ varför ha ja haft de kvar förut ? ;)
Byst - 2 cm (ja trist nog, de är väl ända ställe man inte vill minska på... eller ? ;)
Överarm - 1 cm
Midjan - 3 cm
Tjockaste ställe på magen - 4 cm !
Stuss - 2 cm
Lår - 2 cm

Herregu ja trodde inte de va sant ! :D Ger ju pepp att fortsätta en vecka till :) Men fixar jag lika bra resultat igen ? Näe de tro inte jag för nu e de ju massa vätska jag förlorat oxå men 2 kg kanske ? och hoppas på nån cm till :)
 
Önska mig lycka till !

JUBEL o GLÄDJE !!!

Vågen visa..... 88.1 !!! Det betyder ett minus på 4.8 kg ! :D hurra !!
Vilken vecka, min första hela vecka med enbart nutrilett shakes.
Minns inte ens när jag vägde så 'lite' sist... Men två veckor till nu så bör jag väl aldrig komma över 90 igen?!

KRAAAM !


FRUKOST !!

Behovet att börja tugga eller längtan efter mat börja öka. Tom mortadellan lukta gott i kylen! Vilket jag Aldrig ätit! Marcus nämnde kalops igår ååååh va gott!! Morfars kalops det finns Inge bättre! Jag längtar nog lite till hösten ändå :) höstgrytor! Höstkläder :) tända massa ljus, ja jag gillar hösten :) Oj vilket sidospår ;) skulle ju skriva om dagens frukost :) Nutrilett blåbärsshake en jag inte gilla så mycket men de ska ju ned de med. En stor kopp Java med lite mjölk, ja annars kraschar nog min mage totalt. Samt ett stort glas vatten. De e frukost det :)
Men förstå detta är 7e dagen! En vecka har snart gått ! Snabbt :) skönt ! Jag har minskat det känns :D supernöjd utan att ens veta vad våg eller måttband visar i morgon :) ska bli väldigt spännande :)
Nu ska ja Gö mig klar för en loppistur med fina stöttepelaren Malin :) du är toppen! Såå glad att vi träffades där på Vc!
KRAAM ❤


Hmm...

Hungrig idag! Kan va för att det blev över 4 timmar mellan frukost och lunch shaken... For till Birsta med barnen och idag kände jag hungerhumöret spöka. Sen blev det ju ofas hela dan. Men konstigt nog ha det inte varit jobbigt, eller lite men inte jättejobbigt. 6 dagen är snart avslutad ! Faktiskt lite stolt so
Fixar detta :) trodde det skulle bli svårare... Nu en chokladpudding :) ja nutrilett med chokladsmak blandad med 0.75 vatten :) Gött !!! Kvällslyx ;)
Till den en burk bubbelvatten, Ramlösa.
Mysigt med tänt ljus ❤ !


Tur jag har en hjälpreda :)

Skaka skaka ! Glöm inte shaken mamma ! Få jag trolla? Bli den rosa ? Mera mamma !
Dotra hjälper mig galant :)


Lämnar Kontoret...

och far iväg mot ETIC ! ett härligt fredagspass skall göras sen bli det hem och "njuta" av ytterligare en shake... jordgubb, eller choklad kanske....

Testade mocca igår kväll, varm ! ohfyfaan va äckligt ! :/ Aldrig mer !
däremot e den ok kall.

Pözz o Trevlig HELG !

Morgonmåste !


Ny duk och förlite vatten.

Japp ny snygg köksduk! Ett loppisrynd med ett litet Doftljus fann sin plats bra på denna duk :) visst ?!
Men idag är jag hungrig! Eller sugen av mig. Men de beror nog mest på att jag druckit på tok för lite vatten idag :(
Annars tycker jag min nutrilettkur flyter fint :) träna i morgon igen !! Tack Lisa för att jag fick den här chansen :) genom dig och tactiq team :)


VAL !!

Herregu' va gör jag ?! Väljer lilla nutrilett shaken nere i hörnet istället för denna underbart goda meny! Men jag har gjort mitt val! Antagit utmaningen :) NÖJD över mitt val :) 4e dagen och det gå bra!
Dotter e på inskolning på förskolan jag sa - mamma gå en promenad och hämtar dig efter lunch. Men nähänä det gjorde jag inte alls, satte mig på Folkan med en stoor kaffe och planera barnloppis här den 16 september :) 12-15 :) Samt bläddra i en dagstidning men ack va tiden gå fort när man få sin lilla egna tid. Strax dags att gå till dagis för hämtning.

KRAAM ! :)


Nutrilettips!

Blanda en påse choklad med Max 0.75 dl vatten så har du en fin chokladpudding :)


Mammas prinsen getingstucken :'(

Helt och hållet mitt fel :( Ja barnen kommer till mig när jag sitter på toa och berättar att det ligger en geting på z-säng. Vi kommer fram till att den ej rör sig, sov enl K :) Lova ta bort den när jag va klar på toa. Jo men pyttsan! Det kom ju annat emellan då efter. Leta dagispåsen, duscha K, borsta tänder, etc etc. Så gå sonen och lägger sig kommer utflygandes o panikgråter! Han hade fått sig ett stick och hade fått puffa bort getingen :'( Verka som det gått bra, men däremot satte det panik i honom. Vägra sova i sin säng, vägra tom gå in i rummet ! Få väl se hur det är i morgon.
Huga stackarn :( bara mamman hade minnats...


Magmuller !!

Herregu' va magen mullrar !
Låter jättemycket tarmarna försöker väl jobba med den flytande födan. De e väl i storchock då den förut fått halvtuggad och mycke mat !


Fina farmor firas !! 90 år !! GRATTIS ❤

Ja herregu' kära farmor fyller 90 år idag ! Tänk er 90 år och ändå hyfsat pigg ❤ GRATTIS TILL DIG PÅ DIN DAG ! Vi kommer snart :) love you - du är den bästa farmor man kan ha ! Såå många härliga minnen med dig :D Sitter och ler :) SES SNART ! Då få du bju på kaffe :)


Nutrilett smaktest !

Jag tog med shakern och tre olika påsar med nutrilett till en vän och bjöd henne på ett smaktest. Vi var eniga !! 3a blåbär 2a forest fruit 1a jordgubb !!


Besökare !

En treveckors Nutrilettkur lockar besökare ;)
Eller är det annonseringen via Facebook?
Från ca 12-15 unika besökare per dag till 66 ! Och sidan har visats 105 gånger. De ni !
Men nu kommer ju bloggen oxå bli mer aktiv :) Tre nya inlägg igår så det säger ju endel det oxå. :)

Kommentera gärna o berätta hur ni hitta hit :)

Fuskarn !

Haha Näe jag har INTE fuskat me maten, men behövde känna storsparken och ännu mer pepp inför detta så jag smög upp på vågen. Gårdagen gick ju bra men hungrig så lite blev jag ju tappat, iaf vätska då jag kissat typ 100 gånger! Och va visa vågen då ? 91.0 !! Mimmi ska jag inte fuskväga mig mer, måndag morgon kommer nästa vågsiffra :) men det kan ju sluta bra dethär :)r Kraam ! Hopp o iväg mot kontoret ! Bjuder även på en helkroppsbild, en FUSKbild ;)


Första utmaningen !

SMÖRGÅSTÅRTA PÅ KONTORET ! Tur jag inte är en storfantast av det. Men nog känns det underligt att dra sig tillbaka o inte sitta ute med de övriga bara för att inte VILL sitta där just nu.


Första Shaken tagen !

Sådär ja, Första Nutrilettshaken är svald ! Tur jag hade några hemma då mitt paket först kommer efter lunchtid och jag är på Arbetet till typ 15. Men sen ska jag gotta mig i lådan :) Synd bara att jag inte kan testa alla idag, jag är ju supernyfis på smakerna som finns och va jag ska äta i tre veckor framåt. Gu´dehär är precis va jag o min feta kropp behöver just nu ! Ja, feta och tunga det är precis så jag känner mig nu, TUNG jätte TUNG !

Tjo! Nu bär det iväg till ETIC mitt träningsställe här i närheten :) Tränar måndag morgon, onsdag morgon samt fredag eftermiddag där. Styrka samt löpband.
Va inte där på hela förra veckan då pt´n (sjukgymnasten från vårdcentralen) hade semester. Samt att jag börja arbeta igen och tog fokus på det, samt lilla minisemestern till Umeå.
 
Nu IVÄG !!
 
 

Invägning!

Ett konstaterande har gjorts, sommarens semester har levts gott ! Invägningen klar, hela 92.9 kg ! Målet med dessa tre veckor på enbart Nutrilettshakes är för mig drygt 85... Tungt nu när det stod typ 2.5 kg mer än jag vägde innan semestern... Men bara mer att ta av :) Så nu ta jag och blandar en shake och kokar kaffe! Samt dra på träningskläderna :) (mått kommer senare) Kommer ett till inlägg vid kl 8, men det skrev jag igår och la som tidsinställt. Hade skrivit ett aslångt inlägg med allt va dessa tre veckor med enbart nutrilett som föda, men poff borta! :( Men snälla INGA dumkomnentarer tack om vad jag gör dessa veckor. Ge istället tips på HUR jag går vidare för att fortsätta nedåt och sen kunna hålla målvikten på ca 75 kg. Ok?! :) KRAAM ! och nästa kram är det mindre jag att krama om ;)


Scaaarrry!!

I morgon, eller senare idag bli det ett längre inlägg om mina kommande tre veckor.... Men jag har fått lära mig tänka här och nu Så HÄR och NU ! :) mår bra men proppmätt! På drink ;) japp det blev ett par sånna och en smirnoff. Kortspel och det bästa! Vännerna :) Godnatt ❤


Tar NYA tag !

Smirnoff thaimat hallonvitchokladgrej vin baccardirazzdrinkar sällskapsspel gott sällskap är det som gäller ikväll! MELIKE ! Början på nå nytt? Ja på Måndag : D


Buzzador paket :)

Dags att buzza igen :D det är så kul när jag kommer med och blir utvald att få testa nya produkter :) Denna gång Buzzar jag en nässpray mor snarkningar. Perfa! Ska ge pappa en behålla en och sen vet jag inte än vilka vi ska buzza till. Morfar kanske? Men den ska testas redan ikväll :D


RSS 2.0