Jäkla skit börja känna mig förkyld :( Berl...

Jäkla skit börja känna mig förkyld :( Berlin på torsdag. Kan jang inhandlat så de kommer jag gå på i veckan. Även ny ask Nutrilett choklad MUMS och allevo purjopotatis soppa få vi se hur den smakar. Kommer kännas konstigt att inte äta de i berlin. Men samtidigt vill ja de då? Näe, tro inte de ja'. Marcus far till malmö i morgon så nu börjar ensamlivet vissa dagar igen. :{ och snart börjar ju jag jobba igen oxå! Som helt ny känns de. Inte jobbat på ett år o 8 månader! Känns bra att kunnat vara hemma länge med liten kajsa prutt. Nu e vi framme hos kusin - GRATTIS JIMMY 18 ÅR !! Och för 2 dagar sen GRATTIS MATTIAS 18 ÅR !!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Var dit 2007 med Daniel i oktober. I Berlin kan jag rekommendera ett kvällsbesök i Sony Center på Potsdamer Platz :) En öl och en gigantisk 3D-bio därinne satt inte helt fel. Läcker arkitektur också, en jättestor dome, som utomhus fast inomhus. Hela Potsdamer Platz är rätt läckert med skyskraporna :)



Erdbeer Bar vid Rosa-Luxemburg-Platz är också ett läckert ställe innan eller efter ni ska ut och äta, en röd bar med massor av häftiga jordgubbsdrinkar i alla dess former :) Där träffade vi några tyskar och en av dem (Adam) visade oss runt i stan följande dag. Perfekt med en lokalguide ;)



Självklara saker utöver ovanstående två tips är TV-tornet på Alexanderplatz, en shoppingrunda på Ku'damm, en titt på Brandenburger Tor, en promenad längs Unter den Linden och in på Museumet vid Checkpoint Charlie. KaDeWe är som NK, kul att kolla men dyrt att kaufa. En annan rolig grej kan vara deras loppmarknader (Flohmarkt), finns många och de brukar vara öppna på söndagar http://berlin.barwick.de/shopping/flea-markets/index.html.



Maten är klurigare, där har jag inte så mycket tips. Vi åt mycket gatuståndsmat, främst ifrån de små stånden på Alexanderplatz. Var nog annars lite insnöad på sushi, testade varm sushi då jag var där.



Du kan ju kolla in bilderna från resan (utan kommentarer dock) på http://www.flickr.com/photos/57807298@N04/ =)

2011-01-08 @ 22:57:44
URL: http://kashikoi.blogg.se/
Postat av: Sanna

Svar: Okej :P jag gillar inte riktigt konsistensen eller smaken riktigt, eller den är ju inte dålig heller. Men har aldrig tagit så där lite vatten. Måste kanske testa och se om den blir godare så :)

Ha de bra!

2011-01-09 @ 10:01:45
URL: http://blismalmedvlcd.blogg.se/
Postat av: MAMMAS KRYPIN

Kul du e med! :D

2011-01-09 @ 10:25:34
URL: http://junigirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0